Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Αυγούστου 2024 🌈

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η μαμά12345 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες!! Ο μικρός είναι πολύ καλύτερα ευτυχώς ...

Τώρα όσον αφορά τον ύπνο που λέτε κι εμένα ι τελευταίος του ύπνος είναι μέχρι τις 8-8:30 ..και τον βάζω 10-11 για βράδυ γιατί πιο πριν κι εγώ δεν κοιμάμαι ...και τη νύχτα θα ξυπνήσει μια φορά για γάλα και μετά γύρω στις 9 το πρωί..κι όλη τη μέρα κοιμάται όμως δεν μπορεί πάνω από δύο ώρες ξύπνιος...

Έξω εμείς βγαίναμε συνέχεια και πάντα κοιμάται στο καρότσι ..ίσα ίσα που ρίχνει και κάτι υπνους καλούς....

@Barbieeχίλια μπράβο κορίτσι μου που τα καταφέρατε..! Θέληση να υπάρχει κι όλα γίνονται!

Μπράβο πολύ καλό πρόγραμμα, ούτε να σε ξυπνάει χαράματα ούτε πολύ αργά είναι το 11!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

@Barbiee Θα ρωτήσω κι εγώ για το αντιαναγωγικό γάλα την παιδίατρο μήπως του δίνω λίγο το βράδυ και βοηθήσει στις γουλιές.. ταλαιπωρήθηκες πολύ..κι όμως δεν υπολόγισες κούραση! 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε ;

Εμένα ξύπνια μένει πιο πολύ φτάνει και τις 4 ώρες λόγο της κατάστασης στο σπίτι αλλά εμένα κοιμάται 11 την νύχτα περίπου 

Είναι πολύ ζόρικο να σου κοιμάται 2 η ώρα δηλαδή μέσα στο δωμάτιο τον πας πχ 10-11 με σβηστά φώτα ησηχια και κοιμάται 2 ; Ή κοιμάται πιο μπροστά αλλά αν το αφήνεις ξυπνάει θέλει πάνω σου ; 

Ακριβώς αυτό, κοιμάται και ξυπνάει! Σκεφτήκαμε να κάτσουμε κι εμείς στο κρεβάτι από νωρίς μήπως έχει μάθει να είμαστε κι εμείς..για να δούμε σήμερα που εφαρμόσαμε τα παραπάνω τι θα γίνει! Είμαστε τώρα με τα κινητά και χαζεύουμε 😀 

στις πριν 9 ώρες, ο/η nanouko είπε:

Ακριβώς αυτό, κοιμάται και ξυπνάει! Σκεφτήκαμε να κάτσουμε κι εμείς στο κρεβάτι από νωρίς μήπως έχει μάθει να είμαστε κι εμείς..για να δούμε σήμερα που εφαρμόσαμε τα παραπάνω τι θα γίνει! Είμαστε τώρα με τα κινητά και χαζεύουμε 😀 

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ;

πως ήταν το βράδυ σας ; Εσύ τι ώρα κοιμάσαι;

Εμεις το βράδυ ξαπλώνουμε όλοι μαζί για ύπνο βαρια 11 η ώρα είμαστε όλοι στο κρεβάτι ίσως να το δοκιμάσεις ☺️ 

Καλημέρα!!! Εγώ τους βάζω κατά τις 10..το μικρό μπορεί να το πάρει και 11 ανάλογα τι ώρα έχει ξυπνήσει... και 11-12 κοιμόμαστε κι εμείς μπορεί και 1😅

@nanoukoπεριμένουμε νεα

στις πριν 14 ώρες, ο/η nanouko είπε:

@Barbiee Θα ρωτήσω κι εγώ για το αντιαναγωγικό γάλα την παιδίατρο μήπως του δίνω λίγο το βράδυ και βοηθήσει στις γουλιές.. ταλαιπωρήθηκες πολύ..κι όμως δεν υπολόγισες κούραση! 

ρωτα ναι....εμεις με το σιρόπι και σε συνδυασμό με το αντιαναγωγικο γάλα εχει καιρό να βγάλει γουλιες...την επόμενη Παρασκευή έχουμε ραντεβού σε παιδοακτινολογο για να κάνουμε υπέρηχο να δουμε αν τελικά ειναι παλινδρόμηση για να πάρουμε αγωγή ώστε να μην τον ταλαιπωρουμε αλλο τον μικρούλη... βλέποντας και κάνοντας!

εμείς χθες κάναμε το εμβόλιο και ευτυχώς ουτε πυρετό ούτε γκρίνια είχε... βέβαια περάσαμε ολη την χθεσινή μέρα αγκαλιά (απο επιλογή δική μου) γιατί σκέφτηκα οτι όταν πονάει με χρειάζεται πιο πολύ!😍

κορίτσια εσεις από κιλά και υψος πως πάνε τα μικρουλια σας;

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Barbiee είπε:

ρωτα ναι....εμεις με το σιρόπι και σε συνδυασμό με το αντιαναγωγικο γάλα εχει καιρό να βγάλει γουλιες...την επόμενη Παρασκευή έχουμε ραντεβού σε παιδοακτινολογο για να κάνουμε υπέρηχο να δουμε αν τελικά ειναι παλινδρόμηση για να πάρουμε αγωγή ώστε να μην τον ταλαιπωρουμε αλλο τον μικρούλη... βλέποντας και κάνοντας!

εμείς χθες κάναμε το εμβόλιο και ευτυχώς ουτε πυρετό ούτε γκρίνια είχε... βέβαια περάσαμε ολη την χθεσινή μέρα αγκαλιά (απο επιλογή δική μου) γιατί σκέφτηκα οτι όταν πονάει με χρειάζεται πιο πολύ!😍

κορίτσια εσεις από κιλά και υψος πως πάνε τα μικρουλια σας;

Καλά έκανε, η αγκαλιά είναι αυτό που χρειάζονται περισσότερο τα μικρούλια μας!!  Την ερχόμενη Παρασκευή που έχουμε γιατρό για εμβόλιο θα σας πω για ύψος και κιλά! Έχω καιρό να τον ζυγίσω σπίτι γτ αγχώνομαι..

Κορίτσια κοιμηθήκαμε από 12 περίπου το βράδυ ως τις 12 το μεσημέρι σήμερα με δύο ξυπνήματα για φαγητό που όμως ήταν σα κοιμισμένος δλδ δε σηκωθήκαμε απτό κρεβάτι.. απίστευτο!! 😀😀 Πρώτη φορά σήμερα σηκώθηκα νωρίς, έφτιαξα πρωινό και συγυρισα χαλαρά!! Φτου φτου να ξαναγίνει και σήμερα έτσι!!

** Α και μιας και είχαμε την κουβέντα τις προάλλες..μέχρι και γούτσου γούτσου προλάβαμε το πρωί πριν φύγει ο άντρας μου😌😌 καταλαβαίνετε.. σήμερα είμαι φουλ ανεβασμένη 😀😀

στις πριν 10 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

Κορίτσια κοιμηθήκαμε από 12 περίπου το βράδυ ως τις 12 το μεσημέρι σήμερα με δύο ξυπνήματα για φαγητό που όμως ήταν σα κοιμισμένος δλδ δε σηκωθήκαμε απτό κρεβάτι.. απίστευτο!! 😀😀 Πρώτη φορά σήμερα σηκώθηκα νωρίς, έφτιαξα πρωινό και συγυρισα χαλαρά!! Φτου φτου να ξαναγίνει και σήμερα έτσι!!

** Α και μιας και είχαμε την κουβέντα τις προάλλες..μέχρι και γούτσου γούτσου προλάβαμε το πρωί πριν φύγει ο άντρας μου😌😌 καταλαβαίνετε.. σήμερα είμαι φουλ ανεβασμένη 😀😀

Μπραβο κορίτσι μου 🤗🤗🥰🥰

στις πριν 13 λεπτά, ο/η nanouko είπε:

υπέροχα νέα!

μπράβο σας!

εμένα ο ύπνος μοιάζει άπιαστο όνειρο 😂 καθε δύο ώρες ξυπνάει ακόμα...🤷 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Barbiee είπε:

υπέροχα νέα!

μπράβο σας!

εμένα ο ύπνος μοιάζει άπιαστο όνειρο 😂 καθε δύο ώρες ξυπνάει ακόμα...🤷 

Θα δεις, κάποια μέρα εκεί που δε θα το περιμένεις θα γίνει ξαφνικά και θα κοιμηθεί παραπάνω και θα ξεκουραστείς κι εσύ! 🤗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια και συγγνώμη που πετάγομαι έτσι στο θέμα σας! Νέα μανούλα και εγώ περιμένουμε την μπέμπα μασ τον Μάρτιο με το καλό και έχουμε αρχίσει και κοιτάμαι για καρότσι αλλά εχω μπερδευτεί. Μιας που είστε πιο μπροστά και λογικά οι περισσότερες αν όχι όλες έχετε κάνει την επιλογή σας θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σχετικά ?
    • @Sofi1987 κοριτσι μ γλυκο εχεις ολα τα δικια του κοσμου να νιωθεις οπως νιωθεις. Λυπάμαι πολυ ειλικρινα για την απωλεια σου. Εγω αναγκαστικα να κανω διακοπη κυησης στην 11η βδομαδα και θα σ πω οτι μακαρι να είχε αποφασισει η φυση για μας. Φαντάζεσαι να εφτανες αυχενικη κ να βρισκοταν προβλημα? Και να επρεπε να παρεις μια αποφαση? Καταλαβαινω πως εχεις τον πονο σου. Σε νιωθω. Εγω εμεινα εγκυος ταυτόχρονα με μια γυναικα συναδέλφου. Ειχαμε πανω κατω ιδια πητ. Καταλαβαινω ακριβως πως νιωθεις. Θυμάμαι πως Ενιωθα καθε φορα π την εβλεπα. Κ τωρα καθε φορα π βλεπω αυτο τ μωρο συγκινουμαι. Ειμαι εγκυος στην 13η βδομαδα κι ομως δ περασε μερα χωρις να σκεφτω εκεινο τ μωρο. Και δω θα σε μαλωσω! Τι ειναι αυτα που λες για την ηλικια σου??? Αλλες στην ιδια ηλικια προσπαθούν για το πρώτο. Αν ειναι δυνατον να πιστεύεις οτι εισαι μεγαλη! Απωλειες βιώνουν γυναικες σρ καθε ηλικια. Πολλες κοπελες εδω περα, ακομα κ μεσα σ αυτο τ θεμα ειναι κατω των 30 η 30 και εχουν μια η παραπάνω απωλειες. Παρε το χρονο σου, ασε το σωμα σου κ τν ψυχη σου να ηρεμησουν και οποτε εισαι ετοιμη προσπαθησε ξανα.
    • υπέροχα νέα! μπράβο σας! εμένα ο ύπνος μοιάζει άπιαστο όνειρο 😂 καθε δύο ώρες ξυπνάει ακόμα...🤷 
    • Μπραβο κορίτσι μου 🤗🤗🥰🥰
    • Εγώ από τα λίγα που είδα μου άρεσαν τα εξής (πάντα για 3 σε 1 μιλάω)  Dovaddi atta είναι  εκπληκτικές αναρτήσεις και απο εμπειρία γνωστής μου δεν μασάει τίποτα στον δρόμο.. Βέβαια 12 κιλά καρότσι δεν το λες και ελαφρύ. Το καλό είναι ότι βγαίνουν οι ρόδες οπότε αποθηκεύεται εύκολα στο αμάξι.  Άλλο ένα μείον όταν το κλείνεις δεν μένει όρθιο. (https://www.bebemaison.gr/i-proti-tou-volta/paidika-karotsia-vrefika-karotsia/polukarotsia-morou/polukarotsi-3-se-1-dovadi-atta-misty-mood/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3Na5BhAZEiwAzrfagPv1wzyNlN8UprEifgefkzTYEVWqLy9aLxuBvc_aYqZvJL9fq2R7LBoCT1YQAvD_BwE)  Inglesina aptica  εύκολο στο κλείσιμο, όμορφο μεγάλες ρόδες αναρτήσεις καλές ελαφρύ στον χειρισμό κλείνει εύκολα και μένει όρθιο περίπου στα 9 κιλά και έχει άκουσα καλό after sale service (https://www.bebemaison.gr/i-proti-tou-volta/paidika-karotsia-vrefika-karotsia/polukarotsia-morou/polukarotsi-3-se-1-inglesina-aptica-quattro-emerald-green/). Η 3η επιλογή την βρήκα στο kiddo και πουθενά αλλού anex Eli η ανάρτηση όχι στην ρόδα αλλά στον σκελετό ωραία υφάσματα και το εξωτερικό καθαρίζεται απλά με ένα πανάκι. Στα άλλα θετικά είναι ότι κλείνει και από τις δύο μεριές και όλα είναι μαγνητικά που από την μία είναι ευκολία γιατί κουμπώνει μόνο του σχεδόν ειδικά αν έχεις ένα ζωηρό παιδάκι αλλά από την άλλη δεν ξέρω πόσο γρήγορα χαλάνε.  (https://www.kiddo.gr/anex-eli-fantasy-polukarotsi-3se1-port-mpempe-kathisma-autokinitou-i-size?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3Na5BhAZEiwAzrfagLNM6HtjjLHa3I4Wr8F61WMMhhtAbLLmHz20X8SEZg4izlsKNGxkkhoCgUsQAvD_BwE) Επίσης κάτι γενικό που θα σας προτείνω για όσες έχουν tik tok μπείτε και ακολουθήστε το bebe maison είναι κατάστημα στην Θεσσαλονίκη αλλά η κοπέλα κάνει πολύ αναλυτική επίδειξη στα προιόντα και έχουν και πολύ καλές προσφορές σε πακέτα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...