Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Kiddo μου συμφωνώ με @Maya_!!  Να τα προσεχετε πολυ τα κομματακια στα αλεσμενα.. εχει κ την τάση το μωρό να μη μασάει την κρεμουλα , οπότε καταπίνει κατευθείαν.. όσο για το gagging που έκανε η μικρή σου , αν είσαι σίγουρα για το βρασμό σου κ τις κοπες σου , μην ανησυχείς! Επίσης αν διαλέξεις όντως αυτό,  καλό είναι να μη βάζεις τίποτα στο στόμα της. Να τα πιάνει κ να τα βάζει μόνη της 
    • @Iris9Αλήθεια; πρώτη φορά το ακούω,,εμένα ο φαρμακοποιός μου τη σύστησε..δεν είναι φαρμακευτική..εγώ έπαιρνα αυτή της Apivita
    • Καλησπέρα Κοριτσάκι μου , είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς και σήμερα αντί να χαίρεσαι κλαίς. Αν θέλεις τη γνώμη μου αρχικά πάρε μερικές ανάσες, κοίταξε αυτό το τεστ που είναι θετικό και είναι κάτι που ήθελες καιρό, Δεν ξέρω που πιστεύεις, αλλά για μένα έλαβες αυτό που ήθελες έστω και σε αυτή τη κατ΄άσταση. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται , ούτε εγώ ούτε κανείς δεν μπορούμε να σου πούμε πως θα το περάσεις όλο αυτό.. Ο Συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ξέρεις αν έχει επηρεαστεί από κάπου ή όχι και σίγουρα δεν θα ζητήσεις συγγνώμη ενώ έχεις ζητήσει γιατι παλέυεις να φτιάξεις και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου, όλοι κάνουμε λάθη αν δεν ξέρει τόσα χρόνια τι είχε δίπλα του και ξαφνικά πνίγηκε θα μπορούσες και εσυ να πνιγείς αλλά κρατήθηκες και πάλεψες.. Μην πέσεις τώρα .. Ειλικρινά στο λέω, έχω περάσει αρκετά στη ζωή μου που δεν είναι της παρούσης και μιλάω εκ πείρας ότι τώρα είναι που πρέπει να κρατήσεις κουπί για σεένα πρώτα και για το παιδ΄ί που λαχταράς, προέχει η ψυχική σου υγεία. Σίγουρα θα πέσεις σίγουρα θα πονέσεις μα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σηκωθείς και να αγωνιστείς για ΣΕΝΑ πρώτα.. Αν δεν θέλει να είστε μαζί και τι θα γίνει άστον να σκεφτεί και αυτός λίγο ακόμα, μόλις έμαθε ότι θα γίνει πατέρας ενώ έφυγε.. Μάλλον του πέφτει βαρύς ο εγωισμός να γυρίσει έτσι απλά. (χωρίς να τον ξέρω- ΄΄οτι και να έγινε με ένα τέτοιο νέο μετά από προσπάθειες θα έπρεπε να έρθει τρέχοντας ότι και να έγινε ) Στη τελική δεν το αποφάσισες μόνη σου όλο αυτό , Ούτε του το φύλαγες για έκλπηξη. Πάρε λοιπόν Αέρα κράτα λουριά και πάμε αύριο για χοριακή και βήμα - βήμα. Είμαστε όλες μαζί σου και όλες δίπλα σου αυτη τη στιγμή και σίγουρα όλες θέλουμε το καλύτερο για σένα και για εμάς. Για αυτό είμαστε Εδω.
    • Κορίτσι μου προφανώς είσαι έγκυος... μάλλον λόγο λάθους, μπερδέματος δεν ξέρω τι σε βάλανε να κάνεις τόσο νωρίς...7 μέρες μετά την ωορρηξία πιθανόν κ η εμφύτευση να μην είχε γίνει..  Πάρε αύριο το αποτέλεσμα σου και αν είναι θετικό κοίτα την υγεία σου και δώσε χρόνο και σε αυτόν να καταλάβει τι έχει γίνει εκ του αποτέλεσματος... αυτό που θέλατε κ προσπαθούσατε και σας πίεζε τόσο καιρό μάλλον έγινε και κάτω από αυτές τις περίεργες συνθήκες.. θα πρέπει να συνειδητοποιήσει και αυτός της κατάσταση και να δει καθαρά και να ξανασκεφτει το μέλλον του και μέλλον σας. Εσύ κάνε όπως νιώθεις και οτι ελαφρύνει την ψυχούλα σου. Δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς δώσε μια βδομάδα η ένα μήνα... εσύ τον ξέρεις καλύτερα. Εγώ αυτό που πιστεύω είναι ίσως  δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη το πως έχει η κατάσταση...
    • Πάρε το χρόνο σου κορίτσι μου και άφησε τον λίγο. Ηρέμησε όσο μπορείς ειδικά αν είσαι έγκυος χρειάζεται ψυχραιμία. Προέχει ο εαυτός σου αυτή τη στιγμή. Και φυσικά θέλεις δίπλα σου έναν σύντροφο που να είναι μαζί σου σε όλα εύκολα και δυσκολα. Πάρε λίγο απόσταση κι εσύ, δες το αποτέλεσμα της χοριακής και βήμα βήμα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...