Πωπω κορίτσια, παρά πολλά χρηματα τα κέντρα στη Θεσσαλονίκη!! 1100 ευρώ μόνο το κέντρο για ετ, είναι παράλογο! Πώς το δικαιολογουν; Δεν γινεται καν χρηση χειρουργειου! Στην Αθηνα, στο Ιασω πχ κανει 470 ευρω η ετ. Και ο,τι πάρει ο γυναικολόγος. Ο δικος μου 500 ευρώ έπαιρνε. Και σε άλλον που είχα ρωτήσει 1000 ευρώ μου είχε πει παλι όλη η ετ, κέντρο + αμοιβή του.
Η ωοληψια 550 για λίγα ωαρια και 850 για περισσότερα, στο Ιασω παλι. Τιμές που θυμάμαι από περισυ, μπορεί να έχουν ανέβει λίγο. Αναισθησιολογο δεν έχω ακούσει πουθενά να πληρώνεις ποτέ, είναι στην τιμή του κέντρου που στον παρέχει.
Καλά, οι αμοιβές των γιατρών για ωοληψια- παρακολούθηση κυμαίνονται. Ο,τι θέλει ζητάει ο καθένας. Αλλα ρωτώντας, βρίσκεις κάποιον στα πλαίσια του λογικού. Είναι πολλά τα χρήματα, όπως και να χει και πρέπει να ρωτάτε αναλυτικά. Όλες την πρώτη φορά πάμε ψάχνοντας και δεν ξέρουμε πού να πρωτοδωσουμε...
@melitiniღ εννοεις οτι πληρωσες και τους δυο γιατρους για την ωοληψια;!
Πολύ καλή η ωοληψια σου παντως! Σιγουρα μεσα σε τοσα εμβρυα θα βρεθούν τα τυχερά να μείνουν! 🍀 ♥
@Nerina @Mantarini @Σοφία21 @Eliza Kats @Naty_ @Diwni @Rena92 @Sia A κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολυ! Συγγνωμη αν ξεχασα καποια!
Και φυσικα @Παρασκευαιδου, Ιουνιο μου ειπες αλλα πιασαμε δουλεια νωριτερα!
Σας βαζω και το σημερινό μου τεστ, θα περιμενω αλλη μια μερα και λεω να παω μαλλον αυριο για χοριακη να δουμε τι γινεται και αν ειναι ολα καλα να μη δω παρα πολυ μικρο νουμερο. Εχω πολυ αγχος, @Naty_ μου σε καταλαβαίνω αυτο τον καιρο, θα προσπαθήσω να το παω βημα βημα, καθε μικρο μαξιλαράκι ειναι σημαντικο.
Πω πω κορίτσι μου λυπάμαι, τι πέρασες και εσύ..
Πφφφ τι να πω πρέπει όντως να ψαχνομαστε εμείς καλύτερα και να είμαστε ετοιμόλογες... Δίνουμε τόσα χρήματα για να ρισκάρουν και να πούνε απλά κρίμα δεν πέτυχε την άλλη φορά θα πάμε καλύτερα..χωρίς να σου δίνει κάνεις εγγύηση ότι όλα θα πάνε καλά !!