Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• @Elenaki_ κι εσυ δν ειχες σμρ γιατρο;; πες μας τα νεα σου οποτε βρεις χρονο! ❤️
    • Σε αλλα νεα σμρ ειχα γυναικολογο!!! 😀 Οι ζουζουνες ειναι πολυ καλες σε βαρος!!! 1890 η μικρη μας κ 2230 η τσουπωτουλα μας!!! Με περιθωριο αποκλισης παντα... Παντως ειναι πολυ ευχαριστημενος ο γιατρος!! Απο εδω κ περα θ μας βλεπει καθε εβδομαδα κ κλεισαμε ολα τα ραντεβου ως το φεβρουαριο. Μακαρι να φτασουμε ως εκει κ μακαρι να αντεξω 🤣🤣 γτ καταλαβαινετε οτι με μωρα π ζυγιζουν ηδη 4100 αθροιστικα, οσο περνανε οι μερες θα βαραινω ολο κ πιο πολυ.. 😩 Με ζυγισε κιολας κ ειμαι +10κιλα απ τον 1ο υπερηχο, οποτε ολα καλα! Τωρα να δουμε ποσα θ παρω π σχεδον ολη μερα καθομαι κ τωρα π σταματησα τη δουλεια ολο κτ τσιμπολογαω 🫣😇
    • Ευχαριστω Μικυ μου!!!!🫶❤️😊  Η μια κοιλιτσα ειναι πιο ομορφη απ την αλλη γτ εχουν μεσα τα θαυματακια μας!!!!! 🥹 αχ κοριτσια τι ευτυχια ειναι αυτη!!! 🥰 Ωρες ωρες νιωθω θα σπασει η καρδια μου απ την ευτυχια που ζουμε τους τελευταιους μηνες... Η παναγια να ειναι μαζι μας ως το τελος κ να φυλαει τα κουκουνια μας κι εμας!!!🙏🧿
    • Η αλλαγη πλευρας τις τελευταιες εβδομαδες ειναι πολυ δυσκολη... ετσι οπως κοιμαμαι στο πλαι, οι μικρες νιωθω να τσουβαλιαζουν οποτε ειναι μεγαλη προκληση να γυρισω απ τη μια πλευρα στην αλλη!!😅 κ ευτυχως εχω κ μαξιλαρι εγκυμοσυνης π μου δανεισε η φιλη μου κ με βοηθαει πολυ!!✌️ Ισως στον υπνο με βοηθαει οτι παιρνω μαγνησιο περιπου 1 ωρα πριν κοιμηθω... μου το συστησε ο ενδοκρινολογος κ η αληθεια ειναι οτι κανω βαθυ κ ποιοτικο υπνο!! Το μαξ π θ με αφησει ο γιατρος ειναι οι 37 εβδομαδες, δλδ 08/02!! Μακαρι ν φτασουμε ως εκει!!!🙏🤰🧿💞 Τπτ δν εμεινε Ελενα μουυυυυ!!!! 🥹🤩☺️🥹 Πωωω!!! Κυριολεκτικα μετρας μερες πια γ ν παρεις αγκαλια το κοριτσουδι σας!!!!
    • Ελενα μου!!!🥰🥰🥰❤️❤️ ευχαριστω πολυ γ τα κοπλιμεντα!!!  Η αληθεια οτι ολοι μου λενε ποσο μικρη κοιλια εχω δεδομενου οτι εχω διδυμα κ μπηκα στον 8ο γ τα καλα πια... αλλα εμενα μ αρεσει!!! Ειναι βολικη η κοιλουμπιτσα μου κ τα κοριτσια μας πολυ συνεργασιμα!!!😊🤗🫶💖
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...