Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεκέμβρη μόνο θετικά να μας τα δείχνεις όλα το δέντρο να γεμίσουμε με μπάλες και με δώρα 🎄🎄🎀🎀🤰🤰🧿🧿🧡🧡💙💙

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Girly είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να καταπιω χάπια εύκολα και για αυτό πήγαμε στην λύση των κολπικών υποθετων...άρα αναγκαστικά θα το υπομείνω!! ..δεν πειράζει αν είναι για καλό όμως!!

Αυτό είναι ένα θέμα είναι η αλήθεια αν δεν μπορείς να πιεις το έχω ακούσει και από άλλους πως δυσκολεύονται να καταπιούν χάπια.. 

και εγω διάβασα ότι από τον κόλπο έχει λιγότερες παρενέργεια το χάπι δεν ξέρω αν ισχύει 🤷‍♀️

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η marw90 είπε:

Δυστυχώς κορίτσια είδα αιμα.... Κ έχω πόνους περιοδου...δεν έχω αιμορραγία αλλά έχω αλματάκια.αυτο που φοβόμουν έγινε όμως η γιατρός επιμένει να κάνω χοριακη...δε καταλαβαίνω μέσα σε τόσες λίγες μέρες γιατί να συμβεί αυτό? Δηλαδή θες να χαρείς και σου παίρνουν την χαρά...

Καλά κάνει η γιατρός σου κι επιμένει.. Ξερώ κοπέλες που είχαν κανονικά περίοδο τον πρώτο μήνα.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η marw90 είπε:

Δυστυχώς κορίτσια είδα αιμα.... Κ έχω πόνους περιοδου...δεν έχω αιμορραγία αλλά έχω αλματάκια.αυτο που φοβόμουν έγινε όμως η γιατρός επιμένει να κάνω χοριακη...δε καταλαβαίνω μέσα σε τόσες λίγες μέρες γιατί να συμβεί αυτό? Δηλαδή θες να χαρείς και σου παίρνουν την χαρά...

Αχ βρε κορίτσι μου πραγματικά δεν το περίμενα.. μου έχει τυχει εμένα πραγματικά σου φευγει η χαρά μέσα από τα χέρια 😕

ο γιατρός θέλει να κανείς για σιγουρευτεί ότι πέφτει γιατί καποιες φορες κοπέλες έχουν αίμα και η εγκυμοσύνη προχωράει κανονικά 

Θα περιμένουμε ένα σου 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Girly είπε:

Κορίτσια μου απευθύνομαι σε όσες έχετε πάρει utrogestan κολπικά και αντιμετωπίζατε πρόβλημα με το πρήξιμο...κάνατε κάτι να αντιμετωπίσετε την δυσφορία? Ναι πεινάω και ναι τρώω αλλά η δυσφορία είναι πολύ μεγάλη. Από χθες είμαι όλη μέρα ουφ και ουφ. Ούτε η σόδα βοηθάει . Έχω μια κοιλιά ειλικρινά σαν να είμαι 3μηνων. Και γενικά από το πρήξιμο δύσπνοια...καμία ιδέα?? Κάτι που σας ανακουφισε???

Σημειωτέον παίρνω ένα κολπικό υπόθετο το βράδυ πριν τον ύπνο , αν λέει κάτι αυτό.

Κομμένο αλάτι ζάχαρη και πολλα αυγά .. σου θύμισε μήπως και κάτι ακόμα αυτή συμβουλή? Χλμ ...

Δημοσίευση

Καλημεραα κοριτσια μου❤️ χρόνια πολλα ! Να εχουμε υγεια , να είμαστε πάντα αγαπημένοι με την οικογενεια μας και να έρθουν τα σπορακια μας πολύ συντομααα❤️❤️❤️❤️ τι μου κάνετε ; 

Εγω χθες αδιαθέτησα και είχα παρααα πολύ αίμα ! Σήμερα προς το παρών δεν έχω όπως χθες και αύριο ξεκινάω τα χάπια διέγερσης🙏

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η marw90 είπε:

Κοριτσάκι μου δυστυχώς τα τεστ δεν κάνουν λάθος ! Και εμένα όταν έδειξαν πιο άχνα έκανα την χοριακη και ήταν στο όριο και μετά από δυο μέρες ήταν αρνητικη και μετά από τρεις μέρες αδιαθέτησα και μάλιστα την πρώτη μέρα είχα πολύ αίμα! Λυπαμαι παρά πολύ 😢 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Καλημέρα κορίτσια μουυυυ!!!

Άλλο ένα ολόλευκο τεστακι προστέθηκε στην γκάμα μου! @marinamanoulitsa εσύ??? Πώς τα πας με τα τεστ? Εύχομαι να έχεις καλύτερη τύχη...

Καλημεραα κορίτσι μου❤️  την προηγούμενη φορά το τεστακι έδειξε στην 12η μέρα και σήμερα είσαι στην 11η όποτε ακόμη δεν έχει τελειώσει τιποτααααααα ! Είμαι σιγουρη ότι το σπορακι σου είναι στην κοιλιτσα σου❤️ όσο αναφορά την προγεστερονη και εγώ είχα πριξιμο φουλ στην κοιλιά και  δεν είχα και δυσκιλιοτητααα! Πάντως καλύτερα κολπικά γτ από το στόμα οι παρενέργειες είναι χειρότερες! 
@marinamanoulitsa πες μας τα νέα σου κορίτσι μου πως πανε τα τεστακια σου;

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Καλημεραα κοριτσια μου❤️ χρόνια πολλα ! Να εχουμε υγεια , να είμαστε πάντα αγαπημένοι με την οικογενεια μας και να έρθουν τα σπορακια μας πολύ συντομααα❤️❤️❤️❤️ τι μου κάνετε ; 

Εγω χθες αδιαθέτησα και είχα παρααα πολύ αίμα ! Σήμερα προς το παρών δεν έχω όπως χθες και αύριο ξεκινάω τα χάπια διέγερσης🙏

Εχεις παραπάνω αίμα γτ το ενδομήτριο ήταν πιο μεγάλο. (Στην ουσία είχε παραπάνω αίμα ) καλύτερα να έχεις ώστε να το αποβάλλεις πιο σωστά και τον επόμενο μήνα που θα είσαι έγκυος να μην έχεις καφετιά και αγχώνεσαι 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Άλλο ένα ολόλευκο τεστακι προστέθηκε στην γκάμα μου! @marinamanoulitsa εσύ??? Πώς τα πας με τα τεστ? Εύχομαι να έχεις καλύτερη τύχη...

Παντοφλιτσα να σου στείλω.. σε είπα άσε τα τεστακια.. πιάσε τα σοκολατάκια γτ μετά δεν θα μπορείς να φας ακόμα και αν η καμπύλη δείξει ότι δεν έχεις ζάχαρο χχιχιζιζ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εχεις παραπάνω αίμα γτ το ενδομήτριο ήταν πιο μεγάλο. (Στην ουσία είχε παραπάνω αίμα ) καλύτερα να έχεις ώστε να το αποβάλλεις πιο σωστά και τον επόμενο μήνα που θα είσαι έγκυος να μην έχεις καφετιά και αγχώνεσαι 

Χαχαχχαχαχα μου αρέσει που το έχεις σίγουρο για την εγκυμοσυνη 😂😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Girly είπε:

Είναι νωρίς μην απογοητεύεσαι θα δεις από την μια μέρα στην άλλη θα δείξει το τεστ 😊 Παρασκευή είπες θα κανείς χοριακη όποτε έχεις λιγες μερούλες ακόμα 

Δημοσίευση

Εγώ με θετικό τεστ ωορρηξίας 13/12 αναμένω περίοδο μέχρι Παρασκευή.. από συμπτώματα τίποτα σπουδαίο μέχρι τώρα.. η μέση πονάει, κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά αραιά και που και σήμερα έχω πονοκέφαλο..

Ποια άλλη είναι στην αναμονή;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τώρα μπήκα να σας διαβάσω!! Πως περάσατε στα γιορτινά τραπέζια; εμείς πολύ φαγητό, παίξαμε με τον ανηψιο (4 μηνών) , όλα πολύ όμορφα, πέρασε και από το μυαλό μου πως θα είχα και γω ένα μωράκι στη κοιλιά αλλά εντάξει τελικά επέλεξε να ρθει με τον καινούργιο χρόνο 😇😇

@Girlyμου και γω όσο διάστημα έπινα το utrogestan από το στόμα είχα και γω φοβερό πρήξιμο και ενώ η ζυγαριά είχε κατέβει επειδή δεν μπορούσα πολλές μέρες να τρώω ποσότητες όπως επίσης πρόσεχα κιολας αλλά η κοιλια  ηταν αρκετά πρησμένη. Σκέψου 2 3 φορές το πρωί ήπια σόδα 🤣🤣🤣 άλλα συμπτωματα δεν νομίζω πως είχα ίσως λίγη ζαβλακωμαρα 

Μετά την αποβολή που το σταμάτησα το πρήξιμο υποχώρησε 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Δεν βλέπεις αυτή την γραμμουλα;;; την έβαλα σε κύκλο 

IMG_20231226_192842.jpg

Όχι κορίτσι μου δεν βλέπω κάτι να έχει χρώμα εσενα από κοντά πως σου φαίνεται βλέπεις; Γιατί μπορεί να φταίει και η φωτο να μην φαίνεται καλά 🤔

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Όχι κορίτσι μου δεν βλέπω κάτι να έχει χρώμα εσενα από κοντά πως σου φαίνεται βλέπεις; Γιατί μπορεί να φταίει και η φωτο να μην φαίνεται καλά 🤔

Όχι δεν έχει χρώμα...είναι πιο πολύ γκρίζα.... Άρα θα είναι εξάτμισης...δεν πειράζει...ο γιατρός άλλωστε είπε έως 3 μήνες μετά θα έρθει...και αν δεν έρθει θα σε βοηθήσω μετα.. οπότε το 2024 θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη ☺️

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Diwni είπε:

@marinamanoulitsa κορίτσι μου εγω την βλεπω λευκη τη γραμμη σαν εξάτμισης. Εσυ τη βλεπεις χρωματισμενη?

Ναι αυτό λευκή..γκρι πολύ περίεργη...🤔 Θα κάνω και αύριο πρωί...έως 28 του μηνός περιμενω οπότε θα φανεί 😉

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Όχι δεν έχει χρώμα...είναι πιο πολύ γκρίζα.... Άρα θα είναι εξάτμισης...δεν πειράζει...ο γιατρός άλλωστε είπε έως 3 μήνες μετά θα έρθει...και αν δεν έρθει θα σε βοηθήσω μετα.. οπότε το 2024 θα τα καταφέρω είμαι σίγουρη ☺️

Και εγω είμαι σίγουρη ότι θα έρθει με την καινούργια την χρόνια άνοιξε και η σάλπιγγα είναι θέμα χρόνο τώρα ☺️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
    • @ΜαρίαΔημήτρης όλα καλά κορίτσι μου! Δ θα ξανά δεις αιμα. Απο την κουραση ηταν. Κ αν ο πλακουντας ειναι κοντά στον τράχηλο πολύ πιθανόν να είναι κ από εκεί. @Sotiria_94 κορίτσι μου ότι κ να γίνει απο δω κ περα εχεις ενα μωρακι που οχι μονο θα επιβιώσει αλλά θα τα παει κ μοα χαρά. Γτ σε έχουν αγχώσει τοσο πολυ? Ναι οκ έχεις σημαδια προωροτητας απο ότι καταλαβα αλλά απο δω κ περα ολα θα ειναι μια χαρά. Βλέπεις επίσης ότι τ αγχος τ βοηθαει καθολου. Ίσα ίσα. Όταν έχεις πολλά πετρώματα να παίρνεις βαθιές κοιλιακες ανασες. Βοηθάνε πολύ.  Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 29 βδομαδες. Πιο πίσω από όλες σας. Κ μένα κουνιέται αρκετα μέσα στη μέρα. Εκλεισα κ ντομπλερ στις 31/3. Και μετά σιγα σιγα να οργανωθώ καλύτερα με πράγματα κτλ. Μου έφερε κ η κουμπάρα μ ένα κουτί με βρεφικά προϊόντα κρέμες αφρολουτρα κτλ. Οπότε έχω για αρχή.
    • Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...