Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου εγω δεν ασχολήθηκα καν με αυτά να σου πω την αλήθεια δεν το έκανα ούτε  πρώτη εγκυμοσύνη αλλά ούτε και τώρα θα το κάνω δεν το έχω ψάξει όμως  εχω την εντύπωση πως η φύλαξη ειναι για μερικά χρόνια τύπου 6-7 χρόνια μετά είναι άχρηστα και δεν ξέρω αν το ποσο που ζητάνε είναι για όλα τα χρόνια  ή στην πορεία ζητάνε και αλλά βλέπεις καλή ενημέρωση δεν υπάρχει όποτε ίσως να βρωμάει και λίγο η δουλειά 🤷‍♀️(άποψη μου)
    • Έλα κορίτσι μου καλοφωτιστητη να είναι η μικρούλα σου να την χαίρεσαι πως ήταν η βάφτιση ; Έκλαψε ;  Χρόνια της πολλά κιολας πέρασε ένας χρόνος εεε; Πωπω μεγάλωσε!!! ☺️ αντε καλή επιστροφή και στην δουλειά τώρα μέσα τα κεφάλια 😂 την θηλαζεις; Θα την πας παιδικό; Ή θα έχεις άτομο να σου την κρατάει ; αυριο γίνομαι 33 εβδ ΠΗΤ έχω 23/8 αλλά λογικά θα με βάλει 38 εβδ για καισαρική όποτε υπολογίζω σίγουρα πριν τον 15/8 να έχω γεννησει 9/8 γίνομαι 38 εβδ τώρα θα δούμε.. την άλλη βδομαδα έχω ραντεβού μαζί του θέλω να τον ρωτήσω τι πλάνο έχει να ξέρω τι θα κάνω να πω και την μαμα μου να έρθει.. 
    • Να κάνεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Να σκεφτείς εσένα κ μόνο! Ότι μάλλον δεν θα είχε συμμετοχή στην ανατροφή του παιδιού μάλλον το φανταζοσουν βέβαια, αλλά αν εσύ θέλεις να μιλήσετε ναι να πας να τον βρεις οπωσδήποτε. Να πεις αυτά που θέλεις να πεις για να είσαι εντάξει μέσα σου. Κ μετά θα τον βρεις τον ρυθμό σου, θα δυσκολευτείς πιθανόν, αλλά θα τα καταφέρεις!
    • Καλημέρα κορίτσια  Και αυτό πιστεύω λαθος του γυναικολόγου έπρεπε να σου πει να πας σε ενδοκρινολόγο να σου ρυθμίσει την δόση του χαπιού και το διάστημα που θα το πάρεις.. αυτό είναι δουλειά ενδοκρινολόγου όχι γυναικολόγου έτσι ξέρω εγω απο δικιά μου εμπειρία… ένα μήνα που σε είπε να παρεις το χάπι είναι λίγο αλλά φαντάζομαι θα ξανά κανείς εξετάσεις για να δεις που βρίσκεται να έχεις στο πίσω μερος του μυαλού σου πως αν είναι παθολογικό το αίτιο που είναι πάνω η προλακτινη και δεν φταίνε τα χάπια που πηρες για πρόκληση πολύ πιθανό αν σου πει στο μήνα πάνω να σταματήσεις το χάπι να ξανά ανεβεί η προλακτινη σου    κανενα τα μπανακια σου παρτο χαλαρά τώρα αφού έτσι αποφασίσατε και από Σεπτέμβριο θα το ξανά δεις αλλά σου λέω γνωμη μου είναι να βρεις καλό ενδοκρινολόγο για αρχή και μετά γυναικολόγο πιστεύω αυτός που έχεις δεν κάνει αυτά που λες δηλαδή.. ο θυρεοειδής πρέπει να είναι κάτω από 2,5 μου είχε πει εμένα για σύλληψη άλλοι το θέλουν και κάτω από 2  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...