Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Να μαι πάλιιιι...εκανα doppler χθες . Πολυ καλα μας βρήκε! Για τραχηλο και πλακουντα με είδε απο κατω και ειναι οκ! Το βάρος το έβγαλε περίπου 2270γρ και ειναι το μόνο που την προβλημάτισε. Θελει να με δει ξανά στην 36η εβδομαδα για να δει ποσο εχει φτάσει. Ειναι ενα μεγαλο μωρο μου ειπε και ίσως χρειαστεί να παμε για πρόκληση ή καισαρική καμία βδομάδα νωρίτερα απο την ΠΗΤ, σε συνεννόηση και με τη γιατρο που με παρακολουθει στο νοσοκομείο. Κορίτσια εχω θέμα με το φαγητο. Δεν ξερω τι να φάω. Ολα μου κάθονται πανω, νιωθω οτι δεν χωνευω και καταλήγω να τα βγαζω. Νομίζω ότι κιλά εβαλα ηταν ως εδω και τωρα θα αρχίσω να χάνω...
Καλημερα σε ολες. Όπως τα λες Σοφία μου. Δυσκολεύομαι αρκετά αυτες τις μερες. Αντε να φύγει το 2025 που τελείωσε με πολυ ασχημο τρόπο. Μακάρι το 2026 να μας φέρει οτι μας πήρε αυτό το έτος. Καλη χρόνια με υγεία και ευτυχία. Χρόνια πολλά.
@Nerina χαιρομαι κοριτσι μου που εισαι καλα και προχωρησες με τη βοηθεια ψυχολόγου. Μπραβο για αυτη την κινηση σου. Οτι χρειαστείς ειμαστε εδω για την κατάψυξη. Κοίτα να εισαι εσυ καλα και ολα θα έρθουν.
@flowerv πως εισαι; Ηρθε η περιοδος; Σε ειδε ο γιατρος;
Με το καλό ο μικρουλης σας! Εγώ πάω 8/1 για Β επιπέδου. Είναι το πρώτο μου όποτε έχω χώρο στο σπίτι. Τη νιώθω πάρα πολύ και αρχίζω να δένομαι. Και όπως δένομαι αγχώνομαι κιόλας να ναι καλά γενικά. Πρέπει όμως να σκεφτόμαστε θετικά. Πως είναι δυνατόν να την αγαπάω κιόλας τόσο πολύ! Πείτε μου εσείς που το χετε περάσει. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα νιώθω μετά. Αυτά από μένα...
Καλή χρονιά μανούλες!!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.