Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
@ΜαρίαΔημήτρης ενας μηνας εμεινε πας και μετα τη γεννα αν δεν σε ενοχλει κατι βεβαια. Μετα ειμαστε ολες για ολικο ρεκτιφιε γιατρους κλπ. Πρωτα ο Θεος να ερθουν τα μπεμπινια μας και μετα θα παμε παντου.
Όλα καλά θα πάνε!! 😉😉
@Naty_ μου ναι αύριο λέω να κάνω το πρώτο μου τεστακι αν και πάλι νομίζω ότι είναι νωρίς.. τέλος πάντων έχω αρκετά οπότε δεν θα μου λείψει.
Καλησπέρα κορίτσια,γύρισα από οφθαλμίατρο,όλα καλά αλλά πρέπει να πάω και σε μια άλλη οφθαλμίατρο μου είπε γιατί κάτι βρίσκει στο ένα μάτι και δεν μπορεί να διακρίνει αν είναι κάποιος σπιλος όπως μου είπε ή καμιά όλη από μόλυνση που μπορεί να είχα πάθει. Πριν 2 χρόνια πάντως δεν το είχα. Μου είπε ότι δεν φοβάται πως είναι κάτι κακό αλλά επειδή θέλει να είναι ήσυχος καλό είναι να πάω και εκεί. Τώρα δεν ξέρω αν θα πάω πριν ή μετά την γεννα γιατί είναι μακριά, ίσως πάω μόλις γεννήσω.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.