Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!


ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ.

Recommended Posts

Κορίτσια, αυτό το μήνα κλείνουμε ένα χρόνο προσπαθειών για δεύτερο παιδάκι και μου έχει έρθει λίγο έως πολύ βαρύ.Μέχρι τώρα δεν είχα αγχωθεί, τις τελευταίες 2 ημέρες όμως με έχει πάρει από κάτω.

Έχουν αρχίσει όλοι και ρωτάνε, εγώ τους λέω δεν θέλουμε ακόμη να κάνουμε και τέτοια για να μην αγχωθώ παραπάνω. Πετάει και κάτι τρελά η κόρη μου, που είναι 2,5 χρονών, και με στέλνει.Θέλει αδερφάκι απ'ότι φαίνεται.

Το πρώτο παιδάκι το έπιασα μετά από 9 μήνες και πίστευα ότι τώρα θα έμενα αν όχι πιο νωρίς τουλάχιστον στους 9 μήνες. Υποτίθεται ότι μετά από μία εγκυμοσύνη πιάνεις πιο εύκολα. Τι να πω?

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω? Πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω? Πάντα είχα πρόβλημα με τον κύκλο αλλά τους τελευταίους 4-5 μήνες έχει μεγάλη βελτίωση, οι ορμονικές μου εξετάσεις και το ΠΑΠ μια χαρά.

Είναι καμιά σας σε παρόμοια κατάσταση?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ Κ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!

ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ??

ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΗ;)

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Falassarna,

Σ'ευχαριστώ κατ'αρχήν για το κουράγιο που μου δίνεις.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπολογίζουμε μέρες, γιατί νόμιζα ότι υπολογίζοντας μέρες θα έχουμε περισσότερο άγχος.

Μία φορά μόνο τον Νοέμβριο που πήγα για τον προγραμματισμένο ετήσιο έλεγχο, φάνηκε από τον υπέρηχο ότι είχα ένα ωραιότατο αυγουλάκι έτοιμο για γονιμοποίηση. Τότε ήμουν σίγουρη ότι θα συλλάβω, αλλά τζίφος.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω σταθερό κύκλο, και δεν ξέρω αν θα βοηθήσει να κάνω τεστ ωορηξίας ή να πηγαίνω κάθε μήνα για υπέρηχο ή αν θα αυξήσει κι άλλο το άγχος μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινα μου γεια σου!!:-)

Σε καταλαβαινω καλη μου,ειναι δυσκολο και καμια φορα αναρωτιεσαι γιατι ετσι να δυσκολευομαι???μια μερα λεω στην πεθερα μου καλα εσεις δεν ειχατε ιδεα απο γονιμες μερες θερμοκρασιες και τετοια μα πως πιανατε?Και λεει ξερω γω με την μια και οποτε να ναι ουτε και ξεραμε τι μας γινοτανε!!!

Και λεω κοιτα να δεις και τωρα την συλληψη την εχουμε κανει η καθε μια μας επιστημη!!!Ειναι να τραβας τα μαλλια σου!!!

Κανε υπομονη δεν θελει σκεψη!!!Και να μην σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι...Να κανεις οποτε ειναι και τελος...μετα απλα θα ελπιζεις...

Παντως εμενα με ηρεμη η παρακολουθηση της ωορηξιας με τον γιατρο...δεν αγχωνομαι ειμαι πιο σιγουρη...οχι αγχος καλη μου!Να σου ζησει και το πρωτο παιδακι!!!

Μην ανησυχεις θα ρθει και το δευτερο...:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν πόσο τσατίζομαι με τους γύρω-γύρω ποθ μιλάνε...

δηλαδή δεν σκέφτονται ότι ρε παιδι μου στην τελική όντως μπορεί να υπάρχει πρόβλημα.

Κι εμένα μου έλεγαν΄΄μα πότε?'' και απαντούσα" να μεγαλώσει πρώτα ο καλός μου και μετά θα κάνουμε μωρό''.Τέσπα.

Χριστίνα μην τρελαίνεσαι.Νομίζω ότι υποσυνείδητα το άγχος σε έχει επηρεάσει.Νόμίζω ότι το διάστημα των προσπαθειών σας δεν είναι μεγάλο.

Από την αλλη μπορείς να μιλήσεις με τον γιατρό σου για πιο ενδελεχή έλεγχο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ. αν ελεγες οτι εισαι στην προσπαθεια,

για το πρωτο σου παιδακι... ε! τοτε θα σου ελεγα

να το ψαξεις σιγα-σιγα!!

Εφοσον εχεις την κορουλα σου τι σκας?

Θα ερθει και το δευτερο.. και το τριτο

και οσα επιθυμεις!

(το καλο πραγμα αργει):laugh: :) :) :laugh:

Σκεψου θετικα και μην ακους τα λογια του κοσμου.

Μεσα απ την καρδια μου ευχομαι συντομα

θετικα αποτελεσματα.

Φιλια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ όλες που μου απαντήσατε και μου δώσατε θάρρος.

Άντε τώρα να μου τελειώνει σιγά σιγά και η περίοδος και βουρ!

Για να δούμε γιατί πολύ απο κάτω με πήρε αυτήν την φορά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...