-
Απαντήσεις
-
Από Ngsofia · Δημοσίευση
Ετσι ειναι κοριτσι μου δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες καποιες γινονται βαριες και ασηκωτες. Καλα κανεις κ ξεχνιεσαι οσο μπορεις και που θα πατε κ ταξιδι. Εγω σε αυτη την φαση 1 μηνα και κατι μερες απο την αποξεση ουτε ταξιδια σκεφτομαι ουτε τιποτα ακομη κ η δουλεια μου που παντα ηταν προτεραιοτητα πλεον δεν με γεμιζει το μυαλο μου ειναι αλλου... Τι να πω ολα γινονται στην ωρα τους και θελει πολυ υπομονη κ πιστη!! Ας ελπισουμε να ειναι ολα θετικα φετος!!! -
Από Zaxaroulamak · Δημοσίευση
Εμενα παντως οταν μπηκα στον μηνα μου με εβλεπε καθε βδομαδα και καναμε και καρδιοτοκογραφημα παρολο που ολα ηταν τελεια. Μαλλον ειναι στον γιατρο. Ισως πρεπει να τον εμπιστευτεις αν και ως αγχωδης ανθρωπος καταλαβαινω την ανησυχια σου. Με το καλο σου ευχομαι. -
Από Zelda · Δημοσίευση
Μακάρι να σας περάσει στο φτερό! 🙏 Όχι δεν έκανα. Κ μένα μου το είχε πει αλλά όλο έλεγα θα το κάνω αύριο και τελικά δεν έκανα ποτέ. Γενικά από αυτά που προτείνουν για προετοιμασία, θέση, εμπέδωση κλπ δεν έκανα τίποτα. Μόνο σεξ κάναμε σε όλα τα τρίμηνα κανονικά. -
Από Rena92 · Δημοσίευση
Δεν έχεις κ άδικο!! Κ εγώ περιμένω την ώρα που θα φάω το πρώτο καλό γεύμα στην κλινική! Πραγματικά φέρνουν ανά δύο ώρες ένα σωρό πράγματα…αφού τα έδινα και στον άντρα μου εγώ 😂 Προς στιγμήν πάντως, έφαγα ένα τοστ με κασέρι και έχω πάρει χάπι γιατί ούτε αυτό μπορώ να χωνέψω πια 😭 Η μικρούλα μου είναι καλύτερα ευτυχώς. Έχει πάλι 38 πυρετό, αλλά πολύ διάθεση και έχει να πάρει πάνω από 13 ώρες αντιπυρετικό. Κανένα άλλο σύμπτωμα, οπότε υποθέτω είναι κάτι ελαφρύ και ελπίζω να περάσει άμεσα. Εγώ από το βράδυ άρχισα να φοράω μάσκα όταν ερχόμαστε πιο κοντά μηηηπως και τίποτα γλιτώσω! Ζελντα χωρίς περινεοτομη είπες πως γέννησες. Έκανες καθόλου προετοιμασία με μασάζ;; Μου το πρότεινε η μαία μου από 34η εβδομάδα -
Από Zelda · Δημοσίευση
Και εγώ νομίζω πως θα έκανα το ίδιο. Είναι καλύτερα σήμερα; Κανονικά βγαίνουμε την Κυριακή αλλά αν είναι καλά η μικρή θα ζητήσω να φύγω Σάββατο απόγευμα να πάω στον μικρούλη μου. Βέβαια με το φαγητό εδώ το σκέφτομαι να μείνω καμιά βδομάδα 😂
-
-
Νέες συζητήσεις