Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ?ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ?

ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΗΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ!

ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΗΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ,ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΕΧΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ? ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΛΙΤΣΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΙΔΗΡΟ.ΤΑΣ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ KAI MOY EIPE NA TO ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ.ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ TRADYFERON 2 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΜΕΧΡΙ ΩΡΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ.ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΜΗΠΩς ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η KIDER ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΙΔΗΡΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ? ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ LEGOFER 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΙΔΗΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΙΟ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλίτσα, εγώ παίρνω το Fero- Folic από τον 4ο περίπου μήνα το πρωί νηστική, αλλά δε μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα..Ούτε αναγούλες έχω ούτε πόνους στο στομάχι, τίποτα...Αναφορικά με το ασβέστιο, εμένα ο γιατρός μου, μου έχει πει ότι πρέπει να το παίρνω το απόγευμα..Δηλαδή αρκετές ώρες μετά το σίδηρο...Τώρα, τι να σου πω..Καλύτερα να συμβουλευτείς το γιατρό σου...Κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλο μηνα μπουλίτσα!!το συγκεκριμενο σίδηρο το παιρνω και γω 2 φορες την μερα μιση ώρα πριν το φαγητο!!Επισης καλο ειναι να το πινεις με ένα ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκάλι για καλύτερη αναρρόφηση...Εμενα δεν μου έχει δημιουργησει κανενα προβλημα μεχρι στιγμηε...εκτος απο δυσκοιλιότητα που ειναι και λογω εγκυμοσυνης αλλα λενε οτι ευθυηνεται και ο σιδηρος..

Το πιο πιθανο ειναι οτι σε ενοχλεί το συγκεκριμενο...έχεις και διάρροιες ε;;;πες το στο γιατρο σου να σου το αλλάξει...φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπουλιτσα αν αισθανεσαι οτι το συγγεκριμενο φαρμακο σου τα δημιουργει αυτα, να μιλησεις με τον γιατρο σου να σου το αλλαξει οπως ειπαν τα κοριτσια.Καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα κι ενα φαρμακο που σε καποια κανει καλο,σε καποια αλλη μπορει να μην γινεται ανεκτο απο τον οργανισμο της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...