Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έξτρα tips για ευκολότερη σύλληψη

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να χρησιμοποιείς τεστ ωορρηξίας. Σιγά σιγά θα μάθεις να αναγνωρίζεις κι εσύ περίπου το παράθυρο γονιμότητας στο σώμα σου.

Ο γιατρός μου είχε προτείνει να παίρνω ΠΡΙΝ την εγκυμοσύνη φυλλικο οξύ, βιταμίνη d3 και μυοινοσιτόλη (μια σκονίτσα που βελτιώνει την ποιότητα των ωαρίων). Πιστεύω ότι με βοήθησε.

Μια φίλη μου χρησιμοποίησε επίσης το actisperm της eva και μου είπε ότι τους βοήθησε πολύ.

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη. Όλα να πάνε τελεια!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η AvocadoMama είπε:

Να χρησιμοποιείς τεστ ωορρηξίας. Σιγά σιγά θα μάθεις να αναγνωρίζεις κι εσύ περίπου το παράθυρο γονιμότητας στο σώμα σου.

Ο γιατρός μου είχε προτείνει να παίρνω ΠΡΙΝ την εγκυμοσύνη φυλλικο οξύ, βιταμίνη d3 και μυοινοσιτόλη (μια σκονίτσα που βελτιώνει την ποιότητα των ωαρίων). Πιστεύω ότι με βοήθησε.

Μια φίλη μου χρησιμοποίησε επίσης το actisperm της eva και μου είπε ότι τους βοήθησε πολύ.

Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη. Όλα να πάνε τελεια!

Σε ευχαριστώ πολύ!! ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα! Εγώ χρησιμοποίησα τα τεστ ωορρηξίας Clear blue με το χαμογελάκι και θεωρω΄ βοήθησε πολύ (στον 1ο μήνα που τα χρησιμοποίησα έμεινα έγκυος), θα τα πρότεινα σε όποια προσπαθεί, εμένα δεν με άγχωσαν, ίσα ίσα ένιωσα ότι είναι πιθανό να συλλάβω όταν είδα το χαμογελάκι.

Επίσης είχα κάνει εξετάσεις αίματος και έπαιρνα βιταμίνη d που είχα αρκετά χαμηλή και φυλλικό οξύ. Είχαμε αγοράσει και κάποιες βιταμίνες pregnacare τόσο για μένα όσο και για τον ΄άντρα μου, αλλά δεν προλάβαμε να τις ξεκινήσουμε. 

Με το καλό να σας έρθει! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...