Κι εγώ το φοβάμαι πάρα πολύ κ μόλις κοιμηθεί του το παίρνω 🤣🤣.
Νομίζω με τα δόντια δε θα βγάλεις άκρη ποιο βγαίνει. Απλά θα το καταλάβεις μόνο όταν θα αρχίζει να ασπρίζει. Είναι αυτοί οι μήνες που θα κάνουμε όλοι υπομονή μέχρι να βγουν και κυρίως τα μπουμπούκια μας!!!
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια! Όλη μέρα σήμερα συνεχίζει έτσι, δε μου έχει έρθει κανονικά. Για την ωορρηξία δεν είμαι 100% σίγουρη πότε έγινε, δεν κάνω τεστ ωορρηξίας, μόνη μου υποθέτω, από τα υγρά συνήθως το καταλαβαίνω αλλά τι να πω, μπορεί να πέφτω κι έξω. Τυχαίνει κ καμία φορά να είναι πιο άστατος ο κύκλος μου οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει αυτή τη φορά. Θα κάνω μάλλον ένα τεστ κ αύριο το πρωί κ βλέπουμε.
Έκανα κ εγώ τεστ με απογευματινά ούρα και φυσικά ήταν αρνητικό. Βέβαια το πιθανότερο είναι πως δεν έκανα ωορρηξία, αλλά αν έκανα 11η μέρα, περίοδο περιμένω την Τετάρτη. Βέβαια έχω αρκετά πονάκια περιόδου και επίσης θυμήθηκα πὼς ταχυπαλμίες είχα και τον Φεβρουάριο και δεν ήμουν έγκυος, άρα τζίφος 😂
Σε φίλη μου θα σου πω, είχε αίμα εμφύτευσης Κυριακή, περίοδο περίμενε Τετάρτη και τα τεστ μέχρι τρίτη αρνητικά. Πέμπτη είχε αχνό θετικό τεστ (Τετάρτη δεν έκανε).