Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2024 <3

RAM21

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η RAM21 είπε:

Πολύ καλά είσαι κορίτσι μου. Δεν μεγαλώνουν ομοιόμορφα όλα τα ωαρια. Το θέμα είναι να φτάσουν πάνω από 17χιλ για να μπορέσει να τα πάρει. Είσαι νωρίς ακόμη, είναι μικρά. Ξεκινησες ανταγωνιστές είπες ( orgalutran); Σου είπε στα σίγουρα οτι θα πας Δευτερα για ωοληψια; Κατσε να σε ξαναδει.

Εγω ειχα πολύ λιγότερα, αστο. Αλλα εγινα μανουλα. Να θυμάσαι ότι ένα και τυχερό εμβρυο θέλεις. ❤️🙏

Ναι ξεκίνησα χθες τις Orgalutran! Είπε Δευτέρα Τρίτη θεωρεί θα μπω. Αλλά σίγουρα θα μου πει το Σάββατο! Αχ αυτό είπε και ο γιατρός ότι ένα και τυχερό θελουμε! Μακάρι να ζήσω το όνειρο όπως εσυ!!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση εσείς π ξέρετε, μου είπε τρία δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και τώρα ξέφυγα σχεδόν στα 4 δάχτυλα την ενεση, πειράζει; Αχ να γελάσετε άμα λέω βλακείες αλλά ο ψυχαναγκασμός μου με τρώει τώρα 😂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi990 είπε:

Ναι ξεκίνησα χθες τις Orgalutran! Είπε Δευτέρα Τρίτη θεωρεί θα μπω. Αλλά σίγουρα θα μου πει το Σάββατο! Αχ αυτό είπε και ο γιατρός ότι ένα και τυχερό θελουμε! Μακάρι να ζήσω το όνειρο όπως εσυ!!!! Σ ευχαριστώ πολύ! Να κάνω άλλη μια ερώτηση εσείς π ξέρετε, μου είπε τρία δάχτυλα γύρω από τον αφαλό και τώρα ξέφυγα σχεδόν στα 4 δάχτυλα την ενεση, πειράζει; Αχ να γελάσετε άμα λέω βλακείες αλλά ο ψυχαναγκασμός μου με τρώει τώρα 😂

Νομιζω ειναι στο περιπου! Τουλάχιστον εγω ετσι ειχα θεωρησει κ τρυπιομουν αναλογα!!! 🤣 δηλαδη ειχα βαλει τη λογικη να λεω οτι λενε 3 δάχτυλα αλλα τα δικα μ 3 μπορει να ειναι σαν 4 αλλης κοπελα..χχαχχαχα..αλλη παρανοια

στις πριν 5 ώρες, ο/η Sofi990 είπε:

Αλήθεια;;; Λες;;; Ανησυχώ και είχα τόσο τέλεια διάθεση και από εχθές νιώθω λες και έφαγα χαστούκι.

Τη διαθεση σου να μη την χαλας..οπως σου ειπε κ η φιλη @RAM21 δεν γινεται να μεγαλωνουν ολα το ιδιο.. γι αυτο σ ξεκινανε ανταγωνιστες! 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έρχομαι κ εγώ δειλά δειλά σε αυτό το θεματάκι καθώς από τη νέα χρονιά θα μπούμε στη διαδικασία εξωσωματικής. Προς το παρόν έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή κ έχω μια ανησυχία για τα σπερμοδιαγραμματα. Ραντεβού έχουμε στις 20 Ιανουαρίου κ έχουμε 2 σπερμοδιαγραμματα αλλά είναι από το ίδιο εργαστήριο οπότε δεν μας κάνουν κ θα πρέπει να κάνουμε σίγουρα ένα ακόμη. Το 1ο είναι 22 Ιανουαρίου κ το 2ο στις 4 Νοεμβρίου. Ο προβληματισμός μου είναι ότι το 1ο είναι ακριβώς 365 μέρες την ημέρα της επιτροπής κ δεν ξέρω αν θα το δεχτούν (αν κ στο χαρτί γράφει πάνω από 365 μέρες) κ το 2ο οι 75 μέρες βγαίνουν μια μέρα πριν την επιτροπή κ δεν θα έχουμε τα αποτελέσματα.

Λέτε να μην δεχτούν το 1ο??? Κ αν είναι μπορώ να αλλάξω την ημερομηνία για την επιτροπή κατά μία βδομάδα μετά ή θα μου δώσουν τώρα άλλη πολύ πιο μακρινή?

Έχω μιλήσει κ με τη γιατρό θα τα δει κ θα μου πει αλλά θέλω κ από εδώ γνώμες😊

στις πριν 7 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μ!! Καλως ηρθες!! Νομιζω δε θα εχεις καποιο θεμα να σ πω την αληθεια ειδικα οταν μιλαμε για το πανω απο 365 κ ακριβως 365! Ωστοσο θα μπορουσε να μιλησεις με το μικροβιολογικό που κανατε το σπερμοδιαγραμμα αν θα μπορουσε να σου αλλαξει την ημερομηνία? Εμενα με εξυπηρετησαν κ μου το εκαναν (σε συνοικιακο μικροβιολογικο)...οποτε στην ουσια καναμε 2 σε μια βδομαδα κ στο ενα που συνεννοηθηκα βαλαμε προγενεστερη ημερομηνία.. εαν δε καταφερεις κατι απο τα παραπανω ή σε αγχωνει ολο αυτο μπορεις να παρεις τηλ οντως να αλλαξεις το ραντεβου..

Καλησπέρα κορίτσι μου @Sia A και καλώς ήλθες στο θεματάκι μας!
Θα συμφωνήσω με την @terry1986 σε αυτό που είπε, ότι με συνεννόηση δηλαδή από το κέντρο που έκανες τα σπερμοδιαγράμματα μπορείς να πειράξεις την ημερομηνία οπότε να μην έχεις θέμα με την επιτροπή, και βασικά νομίζω πως δεν θα έχουν και κάποιο θέμα από το κέντρο που έκανες τις εξετάσεις.
Το συγκεκριμένο με τις ημερομηνίες το έχω ξανακούσει και από άλλη κοπέλα ότι το έχει κάνει.
Εγώ θα πω καλή αρχή στο ξεκίνημα αυτό της εξωσωματικής και όλα καλά θα πάνε αρκεί να έχουμε πίστη και θετική σκέψη στα πράγματα!
Όσο για σένα κορίτσι μου @Sofi990, συνοδοιποράκι μου, κράτα γερά... έρχομαι...!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου... (ακολουθεί σεντόνι)!!! Σήμερα το θαυματάκι μου γίνεται 3 μηνών. Σήμερα τελειώνει το 4ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Σήμερα το πλασματάκι μου αρχίζει το ταξίδι της "ανεξάρτητης" ζωής του! Είμαι ευγνώμων σε αυτό το μικρό ανθρωπάκι που με έκανε μαμά! Τα νέα μας... στις 17/10 έκανε τα 2 πρώτα εμβόλια (hexyon και rotarix)... δεν έκανε πυρετό, μόνο αρκετή γκρίνια είχε για μισή μέρα... 4500γρ. και 55 πόντους! Στις 6/11 έκανε υπέρηχο ισχίων... όλα μια χαρά και αναπτύσσονται όλα φυσιολογικά! Στις 8/11 έκανε την πρώτη δόση του bexsero... ευτυχώς και αυτό το περάσαμε αναίμακτα... μόνο γκρίνια για μισή μέρα... αλλά πολύ πόνο στο μπουκάλι της. Πήρε λίγο depon σιρόπι κι ηρέμησε! 5050γρ. και 56,5 πόντους! Συνεχίζουμε με αποκλειστικά θηλασμό ευτυχώς! Στις 12/11 έκανε ακουόγραμμα και ευτυχώς είναι κι εκεί ΌΛΑ ΚΑΛΆ!!! Στις 26/11 έχει να κάνει το επόμενο εμβόλιο! Έχει περάσει και τα άλματα 8ης-9ης και 12ης εβδομάδας με πολλή γκρίνια και κλάμα!!! Εγώ υπομονή, αγκαλιά, βόλτα με το μάρσιπο και στήθος για παρηγοριά! Αλλά υπήρξαν και 2 στιγμούλες που ξέφυγα κορίτσια... τη μία έβαλα τα κλάματα για λίγο και την άλλη νευρίασα πολύ και φώναξα! Λες και θα καταλάβαινε το μωράκι μου! Το μετάνιωσα την ίδια ώρα! Πήγαμε βόλτα και ηρεμήσαμε και οι 2!!! Γενικά είναι πάρα πολύ καλό, συνεργάσιμο κι εύκολο μωρό. Κοιμάται 7-8 ώρες σερί το βράδυ και μετά με λίγο στήθος για κάνα 10λετπο κοιμάται άλλες 2,5-3 ώρες!!! Ξυπνάει με γέλια και φωνούλες! Περνάμε πάρα πολύ ωραία εδώ στο νησί κι έχει γίνει η μασκότ της περιοχής. Της έχω φτιάξει ότι μπορεί να χρειαστεί από χαρτιά... Διαβατήριο, ΑΦΜ, βεβαίωση ΑΜΚΑ και λογαριασμό τραπέζης! Μετά τις γιορτές θα πάμε ένα ταξιδάκι οι δύο μας στο εξωτερικό! Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά είχα πολύ καιρό να σας τα πω αναλυτικά! Σας διαβάζω όλες συνέχεια!!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου... (ακολουθεί σεντόνι)!!! Σήμερα το θαυματάκι μου γίνεται 3 μηνών. Σήμερα τελειώνει το 4ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Σήμερα το πλασματάκι μου αρχίζει το ταξίδι της "ανεξάρτητης" ζωής του! Είμαι ευγνώμων σε αυτό το μικρό ανθρωπάκι που με έκανε μαμά! Τα νέα μας... στις 17/10 έκανε τα 2 πρώτα εμβόλια (hexyon και rotarix)... δεν έκανε πυρετό, μόνο αρκετή γκρίνια είχε για μισή μέρα... 4500γρ. και 55 πόντους! Στις 6/11 έκανε υπέρηχο ισχίων... όλα μια χαρά και αναπτύσσονται όλα φυσιολογικά! Στις 8/11 έκανε την πρώτη δόση του bexsero... ευτυχώς και αυτό το περάσαμε αναίμακτα... μόνο γκρίνια για μισή μέρα... αλλά πολύ πόνο στο μπουκάλι της. Πήρε λίγο depon σιρόπι κι ηρέμησε! 5050γρ. και 56,5 πόντους! Συνεχίζουμε με αποκλειστικά θηλασμό ευτυχώς! Στις 12/11 έκανε ακουόγραμμα και ευτυχώς είναι κι εκεί ΌΛΑ ΚΑΛΆ!!! Στις 26/11 έχει να κάνει το επόμενο εμβόλιο! Έχει περάσει και τα άλματα 8ης-9ης και 12ης εβδομάδας με πολλή γκρίνια και κλάμα!!! Εγώ υπομονή, αγκαλιά, βόλτα με το μάρσιπο και στήθος για παρηγοριά! Αλλά υπήρξαν και 2 στιγμούλες που ξέφυγα κορίτσια... τη μία έβαλα τα κλάματα για λίγο και την άλλη νευρίασα πολύ και φώναξα! Λες και θα καταλάβαινε το μωράκι μου! Το μετάνιωσα την ίδια ώρα! Πήγαμε βόλτα και ηρεμήσαμε και οι 2!!! Γενικά είναι πάρα πολύ καλό, συνεργάσιμο κι εύκολο μωρό. Κοιμάται 7-8 ώρες σερί το βράδυ και μετά με λίγο στήθος για κάνα 10λετπο κοιμάται άλλες 2,5-3 ώρες!!! Ξυπνάει με γέλια και φωνούλες! Περνάμε πάρα πολύ ωραία εδώ στο νησί κι έχει γίνει η μασκότ της περιοχής. Της έχω φτιάξει ότι μπορεί να χρειαστεί από χαρτιά... Διαβατήριο, ΑΦΜ, βεβαίωση ΑΜΚΑ και λογαριασμό τραπέζης! Μετά τις γιορτές θα πάμε ένα ταξιδάκι οι δύο μας στο εξωτερικό! Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά είχα πολύ καιρό να σας τα πω αναλυτικά! Σας διαβάζω όλες συνέχεια!!!
    • Σε καταλαβαίνουμε όλες απόλυτα εδώ! Είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστείς! Πάρε το χρόνο σου κορίτσι μου και όλα θα γίνουν! Κι εγώ στα 37 πάρα κάτι έπιασα τη μικρή μου με μια επαφή 2-3 μέρες πριν την ωορρηξία! Μη λες λοιπόν πως μεγάλωσες! Σου στέλνω μια μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...