Ρε κορίτσια sos!
Διανύω την 21η εβδομάδα και ακόμα δε καταλαβαίνω κινήσεις από το παιδί.. ενώ όταν πάω στον γιατρό κουνιέται σαν τρελό, εγω δε νιώθω τίποτα ρε γαμώτο..
Είναι το πρώτο μου βέβαια αλλά μου κάνει εντύπωση που άλλες το καταλαβαίνουν τόσο νωρίς...
Ναι σωστά σου είπαν δεν την κάνουν πιο προχωρημένα συνήθως ,εγώ δεν την έκανα γιατι από την αυχενική έως τώρα είναι σταθερά στα 3εκ. αλλά όσο να ναι φοβάμαι ,θέλει προσοχή ! Όλα καλά θα πάνε όμως για όλες μας ! Η μέρα δύσκολα περνάει,αλλά λίγο ταινίες λίγο δουλειές λίγες βόλτες περνάει κάπως ! Μην σε παίρνει και κάτω κορίτσι μου να σκέφτεσαι μόνο το θαυματακι σου που έχεις στην κοιλίτσα σου ,αυτό κάνω κι εγώ !
Κορίτσια, εσείς έχετε παρατήσει ήδη κάποια συχνοουρια ήδη και προβλήματα με τη μέση σας; Είναι το πρώτο μου και δεν έχω ιδέα αν είναι νωρίς για να εμφανίζονται αυτά από τώρα! Σαν έντονη ισχιαλγία; Είμαι 18+3. Επίσης, προς το τέλος της ημέρας παρατηρείτε κάποια πονακια στην κοιλιά σας καθόλου; Σαν τραβήγματα; Μου έδωσε ο γιατρός μισό glopir για σιγουριά σε περίπτωση συσπάσεων 🤔
Μου είπαν ότι η περιδεση γίνεται (τουλάχιστον σε αυτή τη φάση και όχι πιο προχωρημένα) προληπτικά και για να μην μείνω σε ακινησία αν πήγαινε να κοντύνει κι άλλο, που μάλλον θα για εκεί το πηγαινε.μ Έχεις δίκιο....αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι, λίγοι μήνες είναι, αλλά ώρες ώρες απελπιζομαι! Εσένα πως περνάει η μέρα σου;
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Πήγα στον γιατρό όλα καλά δεν βρήκε από το ήταν ίσως κάποια κύστη ίσως παλιά περίοδο δεν είδε κάτι πάντως που να επηρεασε το έμβρυο! Ευτυχώς χόρευε!!😂