Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλασμός 8 μηνών μειώθηκε ξαφνικά !

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια !! Η μικρούλα μου είναι 8 μηνών και έχει μειώσει αισθητά τους θηλασμούς της … είμαι πολύ στεναχωρημένη !! Γενικά δεν είχα πρόγραμμα κ την άφηνα όσο ήθελε και οποτε ήθελε !! Μου πέρασε το αιφνίδιο εξάνθημα όπου στην ανάρρωση δεν πολύ ήθελε να θηλάζει, ύστερα επανηλθε αλλά τώρα πάλι τα ίδια! Τις πρωινές ώρες 10-14.00 την έχω μαζί μου στο γραφείο όπου θα φάει φρουτοκρεμα και δεν θα ζητήσει καθόλου στήθος ! Ακόμα και όταν τη βάλω εγώ κλαίει κ δεν θέλει ! Όταν θα γυρίσουμε σπίτι θα κάνουμε αρκετούς θηλασμούς ( κυρίως για να κοιμηθεί ) και το βράδυ θα ξυπνήσει 3-4 φορές αλλά όχι όπως παλιά μισή - μια ώρα στο στήθος ! Πολύ λιγότερο ίσως και 10’… είμαι πολύ στεναχωρημένη και δεν ξέρω τι να κάνω… μήπως φταίει η ζεστη; Μήπως αποθηλαζει ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτό μου είχε συμβεί και σε εμένα...αλλά θα επανέλθει..εσύ να της προσφέρεις συχνά στήθος και άφησε την να θηλάζει όσο θέλει αυτή...πρόσφερε την ανά μια ωρίτσα και όσο πιεί....και λόγω ζέστης θα ειναι

στις πριν 4 ώρες, ο/η psarosoupa είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Η μικρούλα μου είναι 8 μηνών και έχει μειώσει αισθητά τους θηλασμούς της … είμαι πολύ στεναχωρημένη !! Γενικά δεν είχα πρόγραμμα κ την άφηνα όσο ήθελε και οποτε ήθελε !! Μου πέρασε το αιφνίδιο εξάνθημα όπου στην ανάρρωση δεν πολύ ήθελε να θηλάζει, ύστερα επανηλθε αλλά τώρα πάλι τα ίδια! Τις πρωινές ώρες 10-14.00 την έχω μαζί μου στο γραφείο όπου θα φάει φρουτοκρεμα και δεν θα ζητήσει καθόλου στήθος ! Ακόμα και όταν τη βάλω εγώ κλαίει κ δεν θέλει ! Όταν θα γυρίσουμε σπίτι θα κάνουμε αρκετούς θηλασμούς ( κυρίως για να κοιμηθεί ) και το βράδυ θα ξυπνήσει 3-4 φορές αλλά όχι όπως παλιά μισή - μια ώρα στο στήθος ! Πολύ λιγότερο ίσως και 10’… είμαι πολύ στεναχωρημένη και δεν ξέρω τι να κάνω… μήπως φταίει η ζεστη; Μήπως αποθηλαζει ;

Καλημέρα εμενα πάντως οι θηλασμοι που κανείς μου φαίνονται μια χαρά… λογικό να είναι υπάρχει μια μειώσει ίσως ειδικός δεν είμαι την γνωμη μου λέωόταν πιάνει στήθος τωρα που έχει μεγαλώσει λίγο να πινει και πιο γρήγορα και πιο πολυ γάλα και αργει μετά να ξανά ζητήσει 

επίσης άρχισε να τρωει τροφες τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται πλέον τα παίρνει απο το φαγητό και πάλι να χορταίνει με την κρέμα και να μην πειναει ωστε να πιει και γαλα … νερό πινει ;

Εγω είμαι στην αντίθετη φάση ηθελα να κόψω τον θηλασμό από 8 μηνών αλλά μου είπε η παιδιατρος να κάνω υπομονή μέχρι να χρονίσει 

εχω κόψει τους θηλασμούς μέσα στην μέρα από της 09:00 το πρωί έως της 21:30 το βράδυ δεν την δίνω καθόλου στήθος, τρωει το φαγητο της 

Και την θηλάζω την νύχτα όπου και εμένα ξυπνάει αρκετές φορές και τρωει βέβαια η παιδιατρος μου είπε πως πρέπει να τρωει 2 γεύματα στήθος 1 το πρωί όταν ξυπνάει και 1 το βράδυ πριν κοιμηθεί μέσα στην νύχτα πρέπει να κοπεί δεν κάνει να ξυπνάει την νύχτα για να φαει το μωρο ειναι μεγάλο πλέον 

τώρα είναι 11 μηνών και κάνω υπομονή να χρονίσει ώστε να κάνω εισαγωγή στο φρέσκο γαλα και να αποθηλασω 

Ααα και παρόλο που ταΐζω μόνο βράδυ γαλα έχω μπόλικο 

στις πριν 47 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αυτό μου είχε συμβεί και σε εμένα...αλλά θα επανέλθει..εσύ να της προσφέρεις συχνά στήθος και άφησε την να θηλάζει όσο θέλει αυτή...πρόσφερε την ανά μια ωρίτσα και όσο πιεί....και λόγω ζέστης θα ειναι

Αυτό προσπαθώ να κάνω , να της προσφέρω αρκετά συχνά ! Κι εγώ νομίζω η ζεστη είναι ! Τι να πω… σ’ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ..

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα εμενα πάντως οι θηλασμοι που κανείς μου φαίνονται μια χαρά… λογικό να είναι υπάρχει μια μειώσει ίσως ειδικός δεν είμαι την γνωμη μου λέωόταν πιάνει στήθος τωρα που έχει μεγαλώσει λίγο να πινει και πιο γρήγορα και πιο πολυ γάλα και αργει μετά να ξανά ζητήσει 

επίσης άρχισε να τρωει τροφες τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται πλέον τα παίρνει απο το φαγητό και πάλι να χορταίνει με την κρέμα και να μην πειναει ωστε να πιει και γαλα … νερό πινει ;

Εγω είμαι στην αντίθετη φάση ηθελα να κόψω τον θηλασμό από 8 μηνών αλλά μου είπε η παιδιατρος να κάνω υπομονή μέχρι να χρονίσει 

εχω κόψει τους θηλασμούς μέσα στην μέρα από της 09:00 το πρωί έως της 21:30 το βράδυ δεν την δίνω καθόλου στήθος, τρωει το φαγητο της 

Και την θηλάζω την νύχτα όπου και εμένα ξυπνάει αρκετές φορές και τρωει βέβαια η παιδιατρος μου είπε πως πρέπει να τρωει 2 γεύματα στήθος 1 το πρωί όταν ξυπνάει και 1 το βράδυ πριν κοιμηθεί μέσα στην νύχτα πρέπει να κοπεί δεν κάνει να ξυπνάει την νύχτα για να φαει το μωρο ειναι μεγάλο πλέον 

τώρα είναι 11 μηνών και κάνω υπομονή να χρονίσει ώστε να κάνω εισαγωγή στο φρέσκο γαλα και να αποθηλασω 

Ίσως έχεις δίκιο ότι μεγαλώνει και μάλλον είναι φυσιολογικό να μειώνει τους θηλασμούς ωστόσο το έκανε απότομα γι αυτό παραξενεύτηκα !! Καλά κάνεις αν σε έχει κουράσει, εγώ επειδή έχω δίκη μου δουλειά και την έχω μαζί Μου δεν έχω κουραστεί .. ίσα ίσα μ’αρεσει και φυσικά με βολεύει δεν μπορώ να πω ψέμματα ..παρόλο που δίνεις μόνο βράδυ  έχεις πολύ γάλα ε;! Μπράβο ! Εύχομαι να καταφέρεις αυτό που θες, σ ‘ευχαριστώ για την απάντηση 😍

στις πριν 5 ώρες, ο/η psarosoupa είπε:

Καλησπέρα κορίτσι, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!! Μου φαίνεται πολύ μικρό μωρό 8 μηνών να αποθηλαζει από μόνο του.. μη στενοχωριέσαι μπορεί να ναι απλά μια φάση, εμένα ο μικρός 15 μηνών πλέον έχει περάσει πάρα πολλές φάσεις στο θέμα διατροφής γενικά.. παρόλαυτα αν και δεν είμαι ειδική εμένα κανονικά μου φαίνονται τα γεύματα σας.. δεν το αναφέρεις αλλά φαντάζομαι ότι θηλάζει και μόλις ξυπνάει το πρωί και πριν κοιμηθεί για βράδυ + όλα τα ενδιάμεσα που λες, όλα καλά δείχνουν.. προφανώς θα χορταινει από τη φρουτοκρεμα και δεν θα θέλει σε εκείνη τη φάση.. αν σε παραξενευει πάντως ο χρόνος που θηλάζει μην αγχώνεσαι μεγαλώνοντας ρουφάνε πιο δυνατά και μειώνουν το χρόνο που χρειάζονται για να χορτάσουν.. εμένα πλέον του παίρνει μόνο ουτε 5 λεπτά μετά αν  συνεχίσει απλά πιπιλαει (είναι η παρηγοριά μας για τα δόντια το πιπιλισμα)

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω κάτι? Πως έκοψες τους ημερήσιους θηλασμους? Την ταιζει φαγητό κάποιος άλλος ή εσύ? Γιατί εγώ μάλλον πρέπει να μετακομίσω για να γίνει αυτό.. σε ρωτάω να πάρω καμιά ιδέα για την ημέρα εστω, ήθελα να αποθηλασω κ γω στο χρόνο αλλά μπααα... 15 μηνών και συνεχίζουμε ακάθεκτοι..  για τη νύχτα πάντως εμένα ο παιδίατρος μου είπε (μόνο αν θέλω να αποθηλασω) να του δίνω νερό όταν ξυπνάει.. δύο βράδια μας άκουσε όλη η γειτονιά, δεν ξανάκοιμοταν με τίποτα, ούρλιαζε και φυσικά δεν αντεξα.. εμένα δεν ξυπνάει για να φάει όμως, έχει μεγαλο ζόρι με τα δόντια και πραγματικά ο θηλασμός κάνει θαύματα (κ γιαυτο πάντα υποχωρώ και δεν το παίρνω απόφαση) δεν ξέρω τι να τον κάνω όταν ξυπνάει τη νύχτα, δεν παίρνει μπιμπερο, δεν πίνει κανένα ξένο γάλα, εκνευρίζεται περισσότερο αν τον κουνάς, δεν έχω άλλον τρόπο να ηρεμήσει και να ξανακοιμηθεί..

στις πριν 2 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω κάτι? Πως έκοψες τους ημερήσιους θηλασμους? Την ταιζει φαγητό κάποιος άλλος ή εσύ? Γιατί εγώ μάλλον πρέπει να μετακομίσω για να γίνει αυτό.. σε ρωτάω να πάρω καμιά ιδέα για την ημέρα εστω, ήθελα να αποθηλασω κ γω στο χρόνο αλλά μπααα... 15 μηνών και συνεχίζουμε ακάθεκτοι..  για τη νύχτα πάντως εμένα ο παιδίατρος μου είπε (μόνο αν θέλω να αποθηλασω) να του δίνω νερό όταν ξυπνάει.. δύο βράδια μας άκουσε όλη η γειτονιά, δεν ξανάκοιμοταν με τίποτα, ούρλιαζε και φυσικά δεν αντεξα.. εμένα δεν ξυπνάει για να φάει όμως, έχει μεγαλο ζόρι με τα δόντια και πραγματικά ο θηλασμός κάνει θαύματα (κ γιαυτο πάντα υποχωρώ και δεν το παίρνω απόφαση) δεν ξέρω τι να τον κάνω όταν ξυπνάει τη νύχτα, δεν παίρνει μπιμπερο, δεν πίνει κανένα ξένο γάλα, εκνευρίζεται περισσότερο αν τον κουνάς, δεν έχω άλλον τρόπο να ηρεμήσει και να ξανακοιμηθεί..

Δυστηχως δεν έχω βοήθεια ο αντρας μου λείπει πολλες ωρες στην δουλειά η πεθερά μου δουλεύει και οι γονεις μου είναι πολύ μακριά.. όποτε εγω την ταΐζω φαγητό 

τους ημερήσιους θηλασμούς τους έκοψα μαχαίρι ειπα μια μέρα δεν την ξανά δίνω την έδινα μόνο φαγητο και νερο.. το δύσκολο ήταν το μεσημέρι  να βρω τρόπο να την κοιμησω χωρις στηθος

την πήρα αγκαλιά την έβαζα κανένα νανούρισμα όρθια πανω κατω δεν ήταν εύκολο εννοεται στην αρχή έκλεγε και υπάρχουν μεσημέρια που ακόμα με δυσκολεύει μην νομίζεις.. αλλα στήθος δεν την έδωσα… το θετικό είναι ότι δεν έχω γείτονες εδώ που μένω 😅

για την νύχτα μου είπε το ίδιο και εμενα όταν ξυπνάει να την δίνω νερό… το βράδυ είναι το πιο δύσκολο δεν ξέρω πως θα το κάνω η παιδιατρος μου ειπε να μην κοιμάμαι μαζί της να την αφήσω με τον μπαμπά της και όταν ξυπνάει να την δίνει λίγο νερό και να προσπαθεί να την κοιμήσει όπως καταλαβαίνεις είναι αρκετά δύσκολο και ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει με τον αντρα μου

ειπα να περιμένω να κάνω εισαγωγή στο φρέσκο γαλα μήπως και με βοηθήσει λίγο αυτό.. ξενο δεν έχω δώσει δεν πιάνει ούτε πιπιλα 

γενικα πιστεύω η διαδικασία αποθηλασμου θα είναι ζόρικη 

Το άλλο που θέλω να συζητήσω με την γιατρό μου ως τελευταία λύση είναι να παρω χάπι ώστε να κοπεί το γαλα μου και να την αφήσω να πιπιλα το στήθος χωρίς να έχω γαλα Εεε φαντάζομαι καποια στιγμή θα καταλαβει ότι δεν έχω άλλο.. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Δυστηχως δεν έχω βοήθεια ο αντρας μου λείπει πολλες ωρες στην δουλειά η πεθερά μου δουλεύει και οι γονεις μου είναι πολύ μακριά.. όποτε εγω την ταΐζω φαγητό 

τους ημερήσιους θηλασμούς τους έκοψα μαχαίρι ειπα μια μέρα δεν την ξανά δίνω την έδινα μόνο φαγητο και νερο.. το δύσκολο ήταν το μεσημέρι  να βρω τρόπο να την κοιμησω χωρις στηθος

την πήρα αγκαλιά την έβαζα κανένα νανούρισμα όρθια πανω κατω δεν ήταν εύκολο εννοεται στην αρχή έκλεγε και υπάρχουν μεσημέρια που ακόμα με δυσκολεύει μην νομίζεις.. αλλα στήθος δεν την έδωσα… το θετικό είναι ότι δεν έχω γείτονες εδώ που μένω 😅

για την νύχτα μου είπε το ίδιο και εμενα όταν ξυπνάει να την δίνω νερό… το βράδυ είναι το πιο δύσκολο δεν ξέρω πως θα το κάνω η παιδιατρος μου ειπε να μην κοιμάμαι μαζί της να την αφήσω με τον μπαμπά της και όταν ξυπνάει να την δίνει λίγο νερό και να προσπαθεί να την κοιμήσει όπως καταλαβαίνεις είναι αρκετά δύσκολο και ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει με τον αντρα μου

ειπα να περιμένω να κάνω εισαγωγή στο φρέσκο γαλα μήπως και με βοηθήσει λίγο αυτό.. ξενο δεν έχω δώσει δεν πιάνει ούτε πιπιλα 

γενικα πιστεύω η διαδικασία αποθηλασμου θα είναι ζόρικη 

Το άλλο που θέλω να συζητήσω με την γιατρό μου ως τελευταία λύση είναι να παρω χάπι ώστε να κοπεί το γαλα μου και να την αφήσω να πιπιλα το στήθος χωρίς να έχω γαλα Εεε φαντάζομαι καποια στιγμή θα καταλαβει ότι δεν έχω άλλο.. 

Ο δικός μου ενώ είναι γενικά καλοφαγο παιδάκι και όλα του αρέσουν, δεν τρώει και πολύ όταν τον ταιζω εγώ γιαυτο σε ρώτησα, αντιθέτως όταν είμαι στη δουλειά, με τις γιαγιάδες ή τον μπαμπά του τρώει πολύ ποσότητα φαγητου.. εμένα μου κάνει πολλά πείσματα και πλέον είναι μεγάλος φωνάζει γάλα και τρέχει μου σηκώνει τη μπλούζα και αρπάζει.. το ξέρω ότι θα με δυσκολέψει, θα δείξει.. όπως είπα και στη @psarosoupa περνάνε διάφορες φάσεις και αυτά τα μικρούλια.. κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό μπορεί να σου δεχτεί εύκολα το φρέσκο αλλά δεν είναι και απαραίτητο να πίνουν γάλα μετά το έτος, τρώνε άλλα γαλακτοκομικά ή και να σου κοιμηθεί όλη νύχτα και να γλυτώσεις αυτό το μαρτύριο με το νερο εμείς μετά το χρόνο κοιμηθηκαμε μια χαρά, μόνο όταν ετοιμάζει δοντια ξυπνάει γιατί περνάμε δύσκολα όλα τα δοντακια μας από την αρχή.. αυτό για το χάπι ρωτά το αν το αποφασισεις γιατί είχα την εντύπωση ότι δεν κάνει να βάζεις το μωρό στο στήθος όταν κόβεις με χάπι αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη..

στις πριν 10 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Ο δικός μου ενώ είναι γενικά καλοφαγο παιδάκι και όλα του αρέσουν, δεν τρώει και πολύ όταν τον ταιζω εγώ γιαυτο σε ρώτησα, αντιθέτως όταν είμαι στη δουλειά, με τις γιαγιάδες ή τον μπαμπά του τρώει πολύ ποσότητα φαγητου.. εμένα μου κάνει πολλά πείσματα και πλέον είναι μεγάλος φωνάζει γάλα και τρέχει μου σηκώνει τη μπλούζα και αρπάζει.. το ξέρω ότι θα με δυσκολέψει, θα δείξει.. όπως είπα και στη @psarosoupa περνάνε διάφορες φάσεις και αυτά τα μικρούλια.. κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό μπορεί να σου δεχτεί εύκολα το φρέσκο αλλά δεν είναι και απαραίτητο να πίνουν γάλα μετά το έτος, τρώνε άλλα γαλακτοκομικά ή και να σου κοιμηθεί όλη νύχτα και να γλυτώσεις αυτό το μαρτύριο με το νερο εμείς μετά το χρόνο κοιμηθηκαμε μια χαρά, μόνο όταν ετοιμάζει δοντια ξυπνάει γιατί περνάμε δύσκολα όλα τα δοντακια μας από την αρχή.. αυτό για το χάπι ρωτά το αν το αποφασισεις γιατί είχα την εντύπωση ότι δεν κάνει να βάζεις το μωρό στο στήθος όταν κόβεις με χάπι αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη..

Καλημέρα όχι εμένα εντάξει μέχρι στιγμής μου τρώει το φαγητό που της δίνω και νομίζω πως μαζί μου τρώει και πιο καλά από το να την ταΐσεις κάποιος άλλος ίσως βέβαια αλλάξει και αυτό μεγαλώνοντας δεν ξέρω 

εσενα είναι πιο μεγάλος και το κάνει προφανώς για να διεκδικήσει το στήθος σου όποτε δεν πολύ τρώει από εσενα παντως αν έχεις βοήθεια και μπορούν ας τον ταΐζει κάποιος άλλος 

δεν το ξέρω αυτό για το χάπι είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω όταν έρθει εκείνη η ώρα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ααα και εγώ νόμιζα οτι μόνο ο δικος μου το κάνει 😂😂 τι στο καλο; γιατι το κάνουν αυτο;😂😂 εγω κορίτσια δεν πάω πουθενά εκτος απο την πεθερά μου ( ουτε στη μαμα μου τοσο συχνά γιατί ο αδερφός μου παει Πέμπτη Δημοτικού και φοβάμαι μην φερει καμία ίωση) και οταν τυχει σε κανένα γιατρό και πίσω 🤷 ο νονός έρχεται εκει στο σπίτι της πεθεράς και βλέπει τον μικρούλη... αυτές είναι οι συναναστροφές μας... μέχρι τώρα μόνο 2 φιλες μου εχουν έρθει στο σπίτι...
    • Σήμερα έχω ραντεβού μαζί του για να του δείξω τον τελευταίο υπέρηχο που κάναμε με τον εμβρυομητρικό στις αρχές του μήνα, να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού που ετοίμασα και λογικά θα μου γράψει το τεστ για τον στρεπτόκοκκο και το παραπεμπτικό για τον τοκετό. Είναι κάτι διαδικαστικά... Επίσης! Ξέχασα να σας πω ότι έκανα και τις εξετάσεις του 3τριμηνου και σοκαρίστηκα 😬 Θυρεοειδής μια χαρά Σίδηρος παρόλο που αυξήσαμε τη δόση σε δεύτερο χάπι καθημερινά από 20 έπεσε στο 18 😒 αλλά τλχ αιματοκρίτης και αιμοσφαιρίνη είναι στα κατώτατα φυσιολογικά  Ουρά όλα κομπλέ, καθαρά  Και τώρα το τρελό της υπόθεσης 🥁🥁🥁 Μου έβαλε και χοληστερίνη που λέτε γιατί είχα να κάνω απ' τον πρώτο τρίμηνο... Τότε ήταν 220 - ανεβασμένο μεν αλλά χαμηλότερο δε απ' τις προηγούμενες εξετάσεις μιας και έκανα ειδική διατροφή λόγω του ότι έχω κληρονομικά αυξημένη χοληστερίνη. Και τώρα.... 370!!!! Έπαθα σοκ! Ο γιατρός στο τηλ μου είπε περιληπτικά ότι στο 3ο τρίμηνο είναι αναμενόμενο να ανέβει η χοληστερίνη σε υψηλά επίπεδα γιατί το μωρό τη χρειάζεται για να πάρει βάρος και να χτίσει λίπος όσο προετοιμάζεται για τη γέννα... Αλλά και πάλι οι φυσιολογικές τιμές είναι 200-300. Είπε θα το συζητήσουμε σήμερα 😬😬😬 με βλέπω σε διαιτα πάλι.... Αλλά δε ξέρω ρε κορίτσια, ειλικρινά δεν άλλαξα κάτι στη διατροφή μου, εντάξει τρωω τη φέρουσα μου δε λέω, αλλά 370... Στα πέναλτι είμαι 🤣🤣🤣🤣
    • Αφήστε κορίτσια, αυτό το ντοπλερ εγώ θα το κάνω στις 35 εβδ (σήμερα είμαι 33+1)! 😂😂  Είναι επειδή έχω κάνει ήδη 2 υπερήχους που παρακολουθήσαμε την ανάπτυξη του εμβρύου, μητριαιες κτλ οπότε μας παίρνει είπε ο γιατρός να το βάλουμε λίγο πιο μακριά. Τώρα τι να πω, απλά ανυπομονώ να τον δω κι εγώ ξανά 3/4D που λέτε να δούμε την πρόοδο ως προς τα χαρακτηριστικά! Πάλι καλά είχα κάνει σ εκείνο το ο ιδιωτικό κέντρο στις 21 εβδ 😅 απλά έχω την περιέργεια να δω πως εξελίχθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου από τότε, αλλά θα μου πείτε σε λίγο καιρό θα τον δω και λάιβ 😂😂 @Kiddo μου εσύ πως είσαι; Είδα ότι σε προβλημάτισαν οι μετρήσεις στις μητριαιες αλλά πραγματικά πιστεύω με την αύξηση του σαλοσπιρ που σου έδωσε όλα θα πάνε καλά ! Σε μένα πάντως το "πρόβλημα" εξαλείφθηκε, πλέον είναι εντός ορίων 🙏🏻 @MarMar90κορίτσι μου με προβλημάτισε κι εμένα η αντίδραση του γιατρού σας και ήθελα να σου γράψω ότι συμφωνώ απόλυτα Μ αυτά που προείπαν όλα τα κορίτσια εδώ! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το "εγώ σα γιατρός δε θα ανησυχούσα, αλλά σα πατέρας θα το έψαχνα"! Δλδ τι πάει να πει αυτό; Επίσης η αμνιο σ αυτή τη φάση που βρίσκεσαι δλδ τι θα προσφέρει; Μόνο παραπάνω άγχος + το ρίσκο προωρότητας.... Τελικά που καταλήξατε; Πήρατε δεύτερη γνώμη;  Εύχομαι να πάνε όλα καλα ♥️♥️♥️
    • Πω πω!! Πολύ γρήγορα πηγές από διαστολή 4 σε 9!! Και λένε ότι η επισκληριδιος μπορεί να καθυστερήσει τη διαστολή 😲 πάνω σ αυτό το θέμα, κορίτσια όσες έχετε στο πλάνο να κάνετε, σε ποιο στάδιο του τοκετού σας έχουν προτείνει ότι είναι καλά; Εγώ απ' τα λεγόμενα της μαίας και του γιατρού έγραψα στο πλάνο μου να μου βάλουν τον καθετήρα/υποδοχή πώς λέγεται απ' την αρχή ώστε να είμαι έτοιμη και να γίνει η έγχυση της επισκληριδιου περίπου όταν κάνω διαστολή 5-6 (καλά μιλάμε φυσικά για φουλ ιδανικό σενάριο). Ούτε πολύ αργά, ούτε πολύ νωρίς δηλαδή - εσείς τι λέτε; Τι σας είπαν οι δικοί σας γιατροί/μαίες; Επίσης @_piripiri_ πες μας λίγο κι αυτό με τα κακα 😂 φυσικά οπότε βρεις χρόνο! Τα έμβρυα κάνουν κενώσεις μέσα στη μήτρα;; Νόμιζα μόνο κατουράνε εκεί μέσα, δεν ήξερα ότι μας χεζουν κιόλας 😂😂😂 💩💩💩 Πώς αισθάνεσαι τώρα που έγινες δεύτερη φορά μαμά σε σχέση με την πρώτη φορά; Ο μεγάλος σου γιος γνώρισε τον αδερφούλη του ή όχι ακόμα; Να μας πεις οπότε φυσικά θελήσεις, τώρα έχεις δύο κουκλους 💙💙
    • Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...