Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα, μόλις έκλεισα την 19η εβδομάδα και εδώ κ μέρες νιώθω το μωράκι μου αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Συνήθως νιώθω χτυπηματακια γύρω από τον αφαλό κ κάτω πολύ χαμηλά δλδ κάτω και από το σημείο που αρχίζει το εσώρουχο. Επίσης, νιώθω πως μου πιέζει την ουροδόχο κύστη. Είναι φυσιολογικό να είναι τόσο χαμηλά στον 5ο μήνα; Γενικά και η κοιλια μου είναι πολύ χαμηλά ενώ έχει πεταχτεί αρκετά δεν έχει ανεβεί ακόμη. Ο γιατρός την προηγούμενη εβδομάδα δεν μου σχολίασε κάτι σχετικό..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, μόλις έκλεισα την 19η εβδομάδα και εδώ κ μέρες νιώθω το μωράκι μου αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Συνήθως νιώθω χτυπηματακια γύρω από τον αφαλό κ κάτω πολύ χαμηλά δλδ κάτω και από το σημείο που αρχίζει το εσώρουχο. Επίσης, νιώθω πως μου πιέζει την ουροδόχο κύστη. Είναι φυσιολογικό να είναι τόσο χαμηλά στον 5ο μήνα; Γενικά και η κοιλια μου είναι πολύ χαμηλά ενώ έχει πεταχτεί αρκετά δεν έχει ανεβεί ακόμη. Ο γιατρός την προηγούμενη εβδομάδα δεν μου σχολίασε κάτι σχετικό..

Είμαι στον 7ο μήνα και είναι ακόμα κάτω από τον αφαλό. Βέβαια είμαι ψηλή και όλοι το αποδίδουν εκεί ότι έχει χώρο πολύ στην λεκάνη και βολεύεται εκεί. 

Και μένα με πιέζει ειδικά όταν ήμουν 25-28 εβδ είχα τρομερη συχνοουρια και πίεση χαμηλά στην κοιλιά. Επίσης πολλές φορές με ζοριζε στο περπατημα, στο πως κάθομαι κτλπ. Γιατί δεν μπορούσα να κλείσω τα πόδια μου. Σκέψου ξάπλωνα στο πλάι και κλωτσούσε ανάμεσα στα μπούτια μου, τόσο χαμηλά (στη  περιοχή που είναι το εσώρουχο όπως λες και εσύ )Ρωτά στο επόμενο ραντεβού για να σου φύγει το άγχος, αλλά νομίζω είναι φυσιολογικό ειδικά αν έχεις μεγάλη λεκάνη ή εισια ψηλή. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Είμαι στον 7ο μήνα και είναι ακόμα κάτω από τον αφαλό. Βέβαια είμαι ψηλή και όλοι το αποδίδουν εκεί ότι έχει χώρο πολύ στην λεκάνη και βολεύεται εκεί. 

Και μένα με πιέζει ειδικά όταν ήμουν 25-28 εβδ είχα τρομερη συχνοουρια και πίεση χαμηλά στην κοιλιά. Επίσης πολλές φορές με ζοριζε στο περπατημα, στο πως κάθομαι κτλπ. Γιατί δεν μπορούσα να κλείσω τα πόδια μου. Σκέψου ξάπλωνα στο πλάι και κλωτσούσε ανάμεσα στα μπούτια μου, τόσο χαμηλά (στη  περιοχή που είναι το εσώρουχο όπως λες και εσύ )Ρωτά στο επόμενο ραντεβού για να σου φύγει το άγχος, αλλά νομίζω είναι φυσιολογικό ειδικά αν έχεις μεγάλη λεκάνη ή εισια ψηλή. 

Είμαι ακριβώς αυτό, ψηλή με φαρδιά λεκάνη! Αχ ηρέμησα τώρα, γιατί σκεφτόμουν μήπως είναι σημάδι προωροτηρας πχ. Επειδή είχα και κάποιες συσπάσεις. Βέβαια ο γιατρός τα βρήκε όλα φυσιολογικά και πολύ καλά, απλά και πάλι εγώ κάνω τα δικά μου σενάρια 😅 Σ ευχαριστώ παρά πολύ και με το καλό το μωράκι σου😍

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Είμαι ακριβώς αυτό, ψηλή με φαρδιά λεκάνη! Αχ ηρέμησα τώρα, γιατί σκεφτόμουν μήπως είναι σημάδι προωροτηρας πχ. Επειδή είχα και κάποιες συσπάσεις. Βέβαια ο γιατρός τα βρήκε όλα φυσιολογικά και πολύ καλά, απλά και πάλι εγώ κάνω τα δικά μου σενάρια 😅 Σ ευχαριστώ παρά πολύ και με το καλό το μωράκι σου😍

Η αλήθεια είναι πως είχα και εγώ συσπάσεις, νοσηλεύτηκα όταν ήμουν 24+3..και τώρα είμαι σπίτι με αγωγή. Δε ξέρω αν παίζει ρολο που είμαστε ψηλές 😂 αν είσαι και αδύνατη μάλλον θα αρχίσω να το πιστεύω ότι απλά τα νιώθουμε όλα. Με τις συσπάσεις πως είσαι τώρα ;

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Η αλήθεια είναι πως είχα και εγώ συσπάσεις, νοσηλεύτηκα όταν ήμουν 24+3..και τώρα είμαι σπίτι με αγωγή. Δε ξέρω αν παίζει ρολο που είμαστε ψηλές 😂 αν είσαι και αδύνατη μάλλον θα αρχίσω να το πιστεύω ότι απλά τα νιώθουμε όλα. Με τις συσπάσεις πως είσαι τώρα ;

Είμαι κ αδύνατη και το έχω σκεφτεί κ εγώ ότι νιώθω τα πάντα! Εδώ νιώθω τον λόξυγγα του μωρού από τώρα! 😂 Για τις συσπάσεις μου έδωσε 3 utrogestan την ημέρα κολπικά, τα πήρα για μια εβδομάδα κ τώρα είμαι πολύ καλύτερα, αν και πιστεύω πως αφού ξεκίνησα από τώρα θα έχω μέχρι τέλους. Συνεχίζω να προσέχω βέβαια όσο μπορώ.. Εσύ με την αγωγή είδες βελτίωση; 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Είμαι κ αδύνατη και το έχω σκεφτεί κ εγώ ότι νιώθω τα πάντα! Εδώ νιώθω τον λόξυγγα του μωρού από τώρα! 😂 Για τις συσπάσεις μου έδωσε 3 utrogestan την ημέρα κολπικά, τα πήρα για μια εβδομάδα κ τώρα είμαι πολύ καλύτερα, αν και πιστεύω πως αφού ξεκίνησα από τώρα θα έχω μέχρι τέλους. Συνεχίζω να προσέχω βέβαια όσο μπορώ.. Εσύ με την αγωγή είδες βελτίωση; 

Κατάλαβα! Άρα νιώθεις και εσύ τα πάντα. Και εγώ το λόξυγκα το νιώθω πολύ έντονα. 

Εγώ παίρνω 2 utrogestan τη μέρα και 2 χάπια glopir . Έπαιρνα 3 και τα μείωσε σε 2. Είμαι καλύτερα , αλλά από την 25η εβδ είμαι στο σπίτι, τώρα είμαι 30η και θα μείνω σίγουρα 2-3 βδομάδες ακόμη. 

Να προσέχεις και εσύ να μη κουράζεσαι πολύ !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Emily2 είπε:

Κατάλαβα! Άρα νιώθεις και εσύ τα πάντα. Και εγώ το λόξυγκα το νιώθω πολύ έντονα. 

Εγώ παίρνω 2 utrogestan τη μέρα και 2 χάπια glopir . Έπαιρνα 3 και τα μείωσε σε 2. Είμαι καλύτερα , αλλά από την 25η εβδ είμαι στο σπίτι, τώρα είμαι 30η και θα μείνω σίγουρα 2-3 βδομάδες ακόμη. 

Να προσέχεις και εσύ να μη κουράζεσαι πολύ !!! 

Ναι προσέχω αρκετά, σταμάτησα και την δουλειά και γενικά είμαι σχεδόν συνέχεια σπίτι και εγώ! Καθόλου δε με πειράζει και με τέτοιες ζέστες! 

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ναι προσέχω αρκετά, σταμάτησα και την δουλειά και γενικά είμαι σχεδόν συνέχεια σπίτι και εγώ! Καθόλου δε με πειράζει και με τέτοιες ζέστες! 

Πάντως εγώ και στον εμβρυολογο και στην γυναικολογο και στο νοσοκομείο που ρώτησα όταν νοσηλεύτηκα όλοι αυτοί μου έλεγαν, ότι λόγω σωματότυπου το μωρό έχει πολύ χώρο κ γι αυτό είναι χαμηλά. Βολεύεται εκεί. Άρα πιστεύω και στη δική σου περίπτωση ίσως συμβαίνει το ίδιο! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Emily2 είπε:

Πάντως εγώ και στον εμβρυολογο και στην γυναικολογο και στο νοσοκομείο που ρώτησα όταν νοσηλεύτηκα όλοι αυτοί μου έλεγαν, ότι λόγω σωματότυπου το μωρό έχει πολύ χώρο κ γι αυτό είναι χαμηλά. Βολεύεται εκεί. Άρα πιστεύω και στη δική σου περίπτωση ίσως συμβαίνει το ίδιο! 

Αχ μακάρι να είναι αυτό! Έχω σε 2 βδομαδες την β επιπέδου, οπότε θα ρωτήσω και εκεί! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...