Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια αρρώστησα !!!

Από χθες με ενοχλεί η μύτη μου και ο λαιμός μου. Ο γιατρός μου είπε σπίτι πολλά υγρά, λαχανικά, φρούτα και ξεκούραση.

Αλλά εγώ έχω και υποθερμία ... 35,8 και όταν πάει 36,6 υδρώνω σαν να ρίχνω τον πυρετό και ξανά πάλι υποθερμία.

Θεωρώ καλύτερο να έχω λίγη υποθερμία από το να ψηνόμουν στο πυρετό ... εσείς τι λέτε??

Φοβάμαι και για την μικρή μου ... αλλά ο γυναικολόγος μου με καθυσήχασε.

Δημοσίευση

Εγω με το που εμαθα οτι ημουν εγκυος συναχωθηκα... και το ξαναεπαθα μετα απο 3 μηνες... τι να κανω... με ενα χαρτομαντηλο στο χερι ημουν... δεν ειχα παρει φαρμακα... εκανα υπομονη... μην ανυσηχεις θα περασει...:)

Δημοσίευση

μην ανησυχεις αφου στο ειπε κι ο γιατρος σου.οσο για την υποθερμια πριν λιγες ημερες ειχα.Κουκουλωσου με κουβερτουλα να μην κρυωνεις και πιες κανενα ζεστο,το μωρακι σου δεν προκειται να παθει τιποτα:)

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχαριστώ πάρα πολύ ...

Έχω το άγχος της πρωτάρας ... αλλά θεωρώ την εγκυμοσύνη ένα πολύτιμο δώρο που μου χάρισε ο Θεούλης και θέλω να το προστατεύσω όσο μπορώ.

Υββόνη μου αυτό ακριβώς κάνω από χθές ... κρεβάτι, ζεστά και σουπίτσες.

και πάλι σας ευχαριστώ

Δημοσίευση

csig με το καλο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου!!!

εγω περυσι που ειμουν εγκυος τα ιδια μου ειχε πει οπως και σενα

φρουτα λαχανικα και πολλα υγρα.

αλλα με ειχε αφησει να παρω και depon,εσυ τον ρωτησες αν μπορεις να παρεις κατι?ειναι κριμα να ταλαιπωριεσε στην κατασταση σου!!!

α! να σημιωσω αν εισαι πανω απο 4 μηνων μπορεις να παρεις καποιο παυσιπονο.

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΙΑ ΙΩΣΗ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΗΧΑ ΠΟΥ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.ΑΠΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΙΣ ΙΩΣΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΤΟ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ 4 ΠΕΡΣΙ....ΕΙΧΑ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΗΧΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ...ΣΟΥΠΙΤΣΕΣ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!

Δημοσίευση

csig Μου υπομονή!!μια ιωσούλα ειναι λόγω και της εποχής!!θα περάσει!!Οπως ειπαν και τα κορίτσια ξεκουράσου..πολλα ζεστα..φρουτα(πορτοκαλια ιδιως που εχουν και βιταμινη c).Στην εγκυμοσύνη εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι μονο ντεπον κανει να παιρνω αλλα απ την στιγμη που δεν εχεις πυρετο μην το παρεις καλυτερα..Μια χαρα ειναι η μπουμπου σου μην ανυσηχείς!!!Φιλιά και περαστικούλια!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Csig αν και βλέπω ότι αυτή τη στιγμή δεν είσαι online πιστεύω πως αργότερα θα δεις την απάντηση μου και ίσως βοηθηθείς. Είμαι έγκυος στην 34η εβδομάδα και είναι η δεύτερη φορά που αρρωσταίνω (μη φανταστείς κάτι σοβαρό, μάλλον για συνάχι πρόκειται αλλά χωρίς πυρετό). Την πρώτη φορά που αρρώστησα βρισκόμουν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου. Τότε ο γιατρό μου μου είπε ότι μπορώ άφοβα αλλά με μέτρο να χρησιμοποιώ depon (το απλό) και για τη μύτη το otrivin για παιδιά (σταγόνες) επίσης με μέτρο. Τα ίδια χρησιμοποιώ και τώρα. Δεν θα άντεχα διαφορετικά το μπούκωμα και τον πονοκέφαλο που αισθάνομαι, ειδικά τη νύχτα. Περαστικά μας λοιπόν και το καλύτερο ειναι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις να συμβουλευόμαστε το γιατρό μας, πέρα φυσικά και από τη γνώμη των υπολοίπων κοριτσιών που παραμένει βεβαίως χρήσιμη. Καλό βράδυ σε όλες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...