Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα. ειμαι ηδη στην 8η μερα καθυστερησης και μετα απο μια αρνητικη χοριακη πηρα τηλ την γυναικολογο μου και μου ειπε να παρω τα primolut για 5 μερες ( 1 καθε 12 ωρες). εχει χρειαστει καποια απο εσας να παρει αυτο το φαρμακο? εκανε δουλεια? νομιζω συνεχεια οτι εχω αδιαθετησει αλλα τιποτα. οποια εχει εμπειρια ας μου απαντησει παρακαλω. φιλια πολλα σε ολες

Δημοσίευση

Μαρία γειά σου!

Εγώ τα πήρα μια φορά, δηλαδή ο γυναικολόγος μου τα έδωσε, για να αποτρέψω την περίοδο και όχι για να την προκαλέσω. Δεν είναι επικίνδυνα από ότι μου είπε. Όταν τα πήρα πράγματι είχαν αποτέλεσμα αλλά δε γλίτωσα τους πόνου της περιόδου. Ήταν σαν να έχω αλλά δεν υπήρχε αίμα. Τώρα για τη δική σου περίπτωση δε μπορώ κάτι να πω

.png

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΑ ΣΥΣΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝ!Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΑΣΤΑΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΙΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΑ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ,ΚΑΝΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

Δημοσίευση

xmaria έγραψε:

κοριτσια καλησπερα. ειμαι ηδη στην 8η μερα καθυστερησης και μετα απο μια αρνητικη χοριακη πηρα τηλ την γυναικολογο μου και μου ειπε να παρω τα primolut για 5 μερες ( 1 καθε 12 ωρες). εχει χρειαστει καποια απο εσας να παρει αυτο το φαρμακο? εκανε δουλεια? νομιζω συνεχεια οτι εχω αδιαθετησει αλλα τιποτα. οποια εχει εμπειρια ας μου απαντησει παρακαλω. φιλια πολλα σε ολες

Τα επαιρνα πολυ ενα διαστημα.Ειναι αφοβα και μην αγχωνεσαι.

Δεν θα εχεις προβλημα και θα αδιαθετησεις.

μαλιστα εγω τα επαιρνα και στην εφηβεια μου...

Δημοσίευση

ευχαριστω για τις απαντησεις σας. οπως καταλαβατε εγω τα παιρνω για να μου ερθει η περιοδος. περσι για 2 μηνες τετοια εποχη περιπου δεν μου σταματαγε η περιοδος. 15 μερες η μια και 10 η αλλη. μου ειχε δωσει κατι χαπια άλλα και ολα οκ. δεν μου συνεβει παλι. περσι ειχα περασει μια ασχημη κατασταση και ηξερα οτι ηταν απο αυτο. εντυπωση μου κανει παντως που τα χρησιμοποιησατε για να μην σας ερθει περιοδος....

Δημοσίευση

den einai tipota... ta exo parei k ego otan liges meres prin to gamo moy eixa aima k epeidh den htela thn hmera toy gamoy moy na yperxei h periptosh ths periodoy giati me afth thn aimoragia poy eixa moy eixe pei o giatros oti logika tha allaze o kyklos moy.ersi loipon phra gia 4-5 meres ta primolut k otan ta stamathsa meta apo 2-3 meres eixa periodo k meta epairna antysiliptika ospoy poy egine o gamos, gyrisa k apo to gamhlio taksidi k meta ta stamathsa k eixa thn kanonikh moy periodo.. toso aplo... filakia k mhn anysyxeis..

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους, είμαι κανούργια και 8α χαρώ πολύ αν με δεχτείτε στην ξεχωριστή παρέα σας.

Θα ήθελα να πω ότι κι εγώ πήρα κάποιες φορές τα primolout. Ο δικός μου γιατρός, μου τα έδωσε για 4 ημέρες 1 πρωί 1 βράδυ. Μετά από 2 μέρες ερχόταν κανονικά η περίοδος. Νομίζω το περι8ώριο που δίνουν για να κατέβει, είναι από 2-5 ημέρες.

Πάντως όσες φορές τα πήρα, δεν είχα καμία παρενέργεια και τα συμπτώματα της περιόδου ήταν κανονικότατα.

Πραγματικά μην ανησυχείς..:)

Δημοσίευση

Μαρια μου εγω δεν ξερω γ αυτα τα χαπια...αλλα οτι και να ναι θα περασει...θα ρθει και η περιοδος απλα συμβαινει αυτο με την περιοδο πολλα μπορουν να επηρεασουν το σωμα μας...αντε και με το καλο η συνεχεια...Ευχομαι ολα να πανε καλα....:-)

Μιλινα μου φυσικα και σε καλωσοριζουμε στην παρεα μας και οτι χρειαστεις πες μας οπως κι εσυ μπορεις να μας προσφερεις τις συμβουλες σου!Να σαι καλα τα λεμε!

Δημοσίευση

και εγω τα εχω παρει κοπελα μου!μην ανησυχεις.εγω ειχα 2 μηνες καθυστερηση(τι αγχος ειχα φαει τοτε:silly:) και ετσι δε πηγαινε αλλο να περιμενω...και μου εδωσε αυτα τα χαπια ο γυναικολογος μου, που μολις τα σταματησεις μεσα σε 2-5 μερες ερχεται η περιοδος...

καλα και εγω 1 φορα ειχα 23 μερες περιοδο και παρα πολυ αιμα και επαιρνα 4 αντισυλληπτικα την μερα για να σταματησει!ασε κοριτσια αν τρελαθουν οι ορμονες μας δεν τα βαζεις μαζι τους!!!:laugh: :laugh: :laugh: :P

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

καλησπέρα! οπως ακριβώς και εσένα ετσι και σε μένα μου τα ειχε δωσει ο γυναικολόγος για να ερθει περιοδος επειδή ειχα καθυστέρηση με αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης. τα ειχα πάρει για 4 μέρες... και μου ειχε ερθει περιοδος μετα απο 4- 5 μερες απο τη μέρα που πήρα το τελευταιο χάπι.... ετσι γίνεται... οποτε περιμενε να παρεις το τελευταιο χαπι κ μετα απο 4 μερες θα ερθει περιοδος.... μην φοβάσε ειναι σχετικά ακίνδυνα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...