Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους, καλό μήνα να έχουμε και υγεία πάνω από όλα... Την Τετάρτη έκανα την αυχενική διαφάνεια και τον αιματολογικό έλεγχο... Λόγω αυξημένου σωματικού βάρους και πλαδαρης κοιλιάς από την προηγούμενη εγκυμοσύνη ο γιατρός αν και έμπειρος παγιδεύτηκε να κάνει τις μετρήσεις. Ωστόσο μέτρησε και ρινικό οστό, αλλά βρήκε αυχενική διαφάνεια 2.3... Σήμερα λοιπόν πήρα τα αποτελέσματα και έδειξε η αιματολογική πιθανότητα για τρισωμία 21 1/15, οπότε και κανονίσαμε την επόμενη Τετάρτη λήψη τροφοβλάστη... Έχει τύχει να ακούσετε καλά αποτελέσματα μετά από τέτοιο ποσοστό; είμαι 38 ετών και ήδη μου χε πει, ότι καλό θα ήταν να έκανα έστω τον μη επεμβατικο έλεγχο... Τώρα όμως με πήγε απευθείας στο άλλο.... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι χρειαζόμαστε λίστα γτ το μυαλό δεν λειτουργεί! Η μαμά μου πήρε να πλύνει το αυγό. Εγώ κοίταξα λίγο και ξεχώρισα τα ρούχα που είναι 0-3 και 3-6 με μικρή φόρμα. Έχω από φίλη μου , κάποια από τον γιο μου και κάποια καινούργια που αγόρασα. Πρέπει να τα πλύνω κ να τα σίδερωσω (όχι εγώ απαραίτητα). Είπαμε θα πάρω από μια φίλη, λίκνο από μια άλλη , αποστειρωτη μου έστειλε άλλη φίλη μου 😝 έχω μαζέψει από παντού!!! Καρότσι εντάξει έχω δικό μου, και πήρα μια φωλιά ροζ , έτσι για το καλό... Γτ οι φίλες μου είχαν πιο ουδέτερες 😝.  Λίγο πιο χαλαρά είμαι από χρόνο τώρα μιας κ θα γέννησω λίγο πιο μετα. Κορίτσια όλα μου φαίνονται βουνό! Από τις διακοπές κ μετά με έχουν πάρει μπάλα τα πλυντήρια κ τα στεγνωτηρια.. Σαν τη Λερναία Ύδρα ένα βάζεις 2 καινούργια εμφανίζονται... Τι κακό είναι αυτό; 
    • Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια!! ❤️  Πήραν δείγμα από το αμνιακό υγρό, μήπως υπήρχε κάποια λοίμωξη και εξετάσεις αίματος.  Απο ανάρρωση ευτυχώς πολύ καλά μέχρι στιγμής, στις 6 ώρες περπάτησα, έφαγα κ νιώθω μια χαρά! 
    • Να σας ζήσει η μπεμπούλα Ρενα!!Να εχει ολα τα καλα στην ζωή της🤗🥰 Καλη ανάρρωση σε εσένα κ με το καλο να πατε σπιτι σας💓 Οταν λες αποτελέσματα.. απο τι πράγμα;; ( η ασχετη)😅 Παντως όσες ημασταν για vbac τελικα καταλήξαμε καισαρικη..δεν πειραζει εμεις κ τα μωρα μας να ειμαστε καλα δεν εχει τίποτα αλλο σημασια💝
    • Καλημέρα κοριτσια  σε πειράζει το ασβέστιο και δεν το πίνεις ; άσε συμπάσχω με το θέμα φαγητό και εγώ έτσι νιώθω 🙄 στις προηγούμενες εγκυμοσύνες νομίζω δεν ήταν τόσο έντονο  επίσης βλέπω πόσο έχει αλλάξει όλο το πρόσωπο έχουν πρηστεί τα χείλια  😂.. στα Κορίτσια αν έβλεπες το πρόσωπο μου δεν φαινόμουν έγκυος τώρα βλέπω αλλαγή στα μούτρα μου 😂 αχ τι ωραία άρχισε κλωτσάει το μωράκι σου 🥰 με το καλό και β επιπέδου .. να μας στειλεις νέα από τον γιατρό 
    • Ρένα μου να έχει όλα τα καλά του κόσμου η μικρή σου ψυχούλα! Υγιής και τυχερή μια ζωή! Προσπαθησατε και οι δύο γενναία το φυσιολογικό τοκετό και μπραβο σας, ήδη αυτό σας έδεσε μαμά και κόρη αλλά σημασία έχει ότι τώρα είστε και οι δύο καλά, υγιείς και αγκαλιά! Καλή ανάρρωση!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...