Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πουλαω σετ κουνια και συρταριερα

Recommended Posts

Σετ κουνια που γίνεται προεφηβικο κρεβάτι και συρταριερα/αλλαξιερα αγορασμένα από καταστήματα Ήρα το 2019 σε πολύ καλή κατάσταση πωλούνται μαζί ή χωριστά. Η κουνια έχει διαστάσεις 1.40 x 0.70. Μαζί δίνεται και το στρώμα της κουνιας Grecostrom κοκοφοινικας Τιμη και για τα δυο 550€spacer.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστούμε πολύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου 🥰
    • Εμενα πάλι είδε 2 σάκους😅 αλλά ο ένας ήταν μικρότερος.. το ίδιο έγινε και την πρώτη μου εγκυμοσύνη ξανά 2 σάκους ο ένας μικρότερος τελικά ήταν ένα το μωρακι.. τώρα πιστεύω πάλι ένα θα είναι αλλά ποτε δεν ξέρεις 🤷‍♀️ Τα δυο θα είναι πολύ ζόρι αλλά αν έχεις βοήθεια όλα θα είναι μια χαρά όταν θα πας για καρδούλα θα σου πει σίγουρα ποσα είναι τα μωράκια 😊  εμενα γονεις αδέρφια το ξέρουν και η κουμπαρα μου, όταν θα ακούσω καρδιά θα το πω και στις πολύ κοντινές μου φίλες.. και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη το είχα πει από νωρίς  Εσυ το είπες ; 
    • Καλημέρα, και εγώ σήμερα πάω προς την 7η εβδομάδα, εγώ από τη Δευτέρα έχω εμετούς πάλι όπως την πρώτη μου, όχι σε τέτοια φάση που ήμουν λίγο καλύτερα προς το παρόν τώρα δεν ξέρω πως θα πάει, εύχομαι κ εγώ να είναι πιο ήπια γτ ήδη έχω ζοριστεί! Εμείς ξανά πάμε 2 Οκτωβρίου, με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας🙏🙏🥰
    • Καλημέρα μανουλες γλυκες!!! Εγω αυτο που καταλαβα τις τελευταίες μέρες ειναι οτι δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα για οολα αυτα παρα μονο ΥΠΟΜΟΝΗ μεχρι να μεγαλώσουν!! Εμενα η μπεμπα ειναι πλεον 2 μηνων, μεσα στην εβδομάδα θα κανουμε και τα πρώτα εμβολια!Εμεις θηλαζουμε μονο στηθος τωρα ειναι 5μιση κιλα περιπου , τα βραδια μου κοιμαται 3μιση με 4ωρες δλδ σηκώνομαι μονο μια φορα να την ταισω, την ημερα τρωει καθε 2-3 ωρες ακομα γενικα και  απο 5-10 λεπτα το πολυ σε καθε στηθος. Ομως πολυ συχνα για 2 μερες περιπου ξαφνικα μπορει να  αλλαξει αυτη η σειρα και να κανει κατι διαφορετικό. Ας πουμε χθες απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 6 το απόγευμα καθε 1 ωρα ωρα ήθελε στηθος(εννοείται δεν τρωει παντα, αλλα πιπιλαει). Αποφασισα να της δωσω πριν λιγες μερες και πιπιλα και μια φορα την ημερα αντλω γαλα και της το δινει ο ανδρας μου με μπιμπερο. Την πιπίλα δεν την παιρνει με τιποτα μονο αν επιμεινω εγω καμια φορα και δεν την κραταει, ανοιγει το στομα νομιζωντας οτι ειναι στηθος και αναγουλιαζει, το μπιμπερο το πιανει, αγκομαχαει λιγο αλλα νομιζω το βρίσκει σιγα σιγά. Πινει απο 90 εως 120 ml. Καποιες μερες και οσο παει γινονται και περισσοτερες θελει φουλ αγκαλια και να κοιμαται πανω μας αλλιως με το που την αφηνω παρολο που ειναι στον βαθυ υπνο μετα απο 5-10 λεπτα γαριδα το ματι, αυτο συμβαινει μονο μεσα στην ημερα, εκμεταλλευεται την αγκαλιά νομιζω κι αν ειμαι κουρασμένη την αφηνω και γω μπας και κοιμηθω γιατί  τοτε δεν ξυπναει με τιποτα. Ορο εγω τις βαζω καθε φορα που βλεπω μιξουλες η ρουθουνιζει και μετα το μπανιο αλλα επειδη γενικα ο τροπος ειναι καπως βιαιος δεν της βαζω καν ολοκληρη αμπουλα αλλα μερικες σταγονες σε καθε ρουθουνι και καθαριζει μια χαρά. Τωρα οσο για το ντυσιμο εμεις εδω εχουμε 35 βαθμους  ακομα σκεφτειται με aircool είμαστε ακόμα την εχω ολη μερα με κοντομανικο και εξω ποδια αλλα παντα με καλτσακια ειτε εξω ειτε μεσα σπιτι, αυτη τη συμβουλη ειχα απο τις μαιες και τους γιατρους, οτι φοραμε παντα καλτσακια. Στο σπίτι  την σκεπαζω με μια πικε τρυπητη κουβερτα και εξω απλα με μια πανα η ενα σεντονακι, αν δω οτι κρυωνει η γενικα εχει λιγη ψυχρα τα βραδια η αερα της φοραω μακρυ μανικι και εξω ποδι. Αυτα και απο εμας
    • Ναι, έτσι λέμε να είναι μαζί μου.. Του είπε η μαία να κόψει τον ομφάλιο λώρο και τον έπιασε πανικός στη σκέψη 😂😂 @Raf123 έχετε όλες δίκιο τελικά, μου μίλησε μόνος του λέγοντας μου ότι δεν μπορεί να καταλάβει στο 100% πως είμαι τώρα που μπήκα στον μήνα μου και μου ζήτησε συγγνώμη. Είναι και λίγο ψυχαναγκαστικος με την καθαριότητα το πουλάκι μου, αλλά τώρα που θα έρθει το μωρό θα πρέπει να συνηθίσει την ακαταστασία είτε του αρέσει είτε όχι 🤷 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...