Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας!!!

Σας ανακάλυψα τυχαία σήμερα και απο τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω....δεν δίστασα να γίνω και 'γω μέλος της παρεας σας!!!

Αυτόν τον μήνα ξεκινήσαμε τις προσπάθειες και ελπίζουμε...και με την βοήθεια του θεού....να έχουμε σύντομα θετικά αποτελέσματα!!!

Πριν λίγο καιρό έκανα Τεστ Γονιμότητας και όλα ειναι εντάξει!!!

Θα χαρώ να τα λέμε και να σας υποβάλλω τις διάφορες απορίες μου και ίσως όπου μπορώ να σας βοηθήσω....

Δημοσίευση

Γεια σου και από μένα!:)

Καλώς όρισες στην παρέα μας! Ελπίζω να σου αρέσει και να τα λέμε συχνά!;) ;) ;)

Σου εύχομαι πολύ γρήγορα να έχεις ένα μωρό στην κοιλίτσα σου!:cheer:

Εγώ είμαι η Αντωνία και έχω δύο κοριτσάκια! Το μεγάλο μου κοριτσάκι είναι 12 χρονών και το μικρό 8 μηνών!!!!

Δημοσίευση

Καλωσηρθες κι απο μενα κοπελα μου!!!Πραγματικα εκανες πολυ καλα περναμε πολυ ωραια με την παρεουλα εδω!!!Ανυπομονουμε να σε συμβουλεψουμε αλλα κι εσυ εμας!!:-)

Με το καλο κοριτσι μου να εχεις και καλα αποτελεσματα συντομα!!!!Ειμαι η Κωνσταντινα!:-)

Δημοσίευση

valentine καλως ηρθες στη πιο ζεστη κ γουρλιδικη παρεα,σου ευχομαι συντομα ενα σπορακι στη κοιλιτσα σου κ οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε ολες,απο τις πιο παλιες μεχρι τα πιο νεα μελη σαν εσενα,θα χαρω να τα λεμε καλη επιτυχια:)

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ 11Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΊΤΣΑ ΣΟΥ!!:) :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

Valentine, καλώς ήρθες κι από μένα!! Εγώ ανακάλυψα το mammyland περίπου τον Νοέμβριο όπου έκανα και την σύλληψη στο πρώτο μου νινάκι!! Τώρα είμαι στην 17η εβδομάδα.. Είμαι πολύ χαρούμενη που ανακάλυψα κάτι τόσο όμορφο και σε διαβεβαιώ ότι δεν λέω να ξεκολλήσω.. Είναι τέλεια εδώ μέσα και είμαι σίγουρη ότι θα σου φέρει και έσενα γούρι!!

Με το καλό να μας έχεις κάλα νέα...

Και μην αγχωθείς για τίποτα.. Κι όλα θα πάνε κατ' ευχήν!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης αχ ψυχουλα ομορφη! Να σηκωθείς όσο μπορείς πιο γρήγορα. Εστω για 10 βηματα. Προσπάθησε να κοιμηθείς. Να παρεις τ πανω σου. @Sotiria_94 κ μενα μεγαλώσε η κοιλια μου αποτομα. Για να δουμε ποσο θα γεννηθει και η δικιά μου.
    • Αααααα @ΜαρίαΔημήτρης ειναι υπεροχη Παναγιτσα μου τι αφρατουλα ειναι αυτη με τα χερακια της δε μπορωωω. Τι πλουσια χαιτη ειναι αυτη φτου φτου μαλλουρα. Να σου ζησει και παλι Μαρακι μου❤️🌹
    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...