Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Δεκεμβρίου 2023 🎄☃️❤️

Recommended Posts

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καλά για τον θηλασμό άλλο θέμα…που η μικρή είχε αλλεργία κ λόγω αυτού δεν έπαιρνε βάρος, ήταν και γενικά ανόρεχτη και μου έλεγαν συνεχώς πως δεν έχω πολύ γάλα. Στο μεταξύ εγώ είχα υπερπαραγωγή και έβγαζα κιόλας πριν θηλάσω για να μην πνίγεται.. 

Ο κάθε άσχετος λέει τα δικά του! Εγώ αυτό έχω καταλάβει! Τα πεθερικά μου έχουν φαγωθεί να βγάλει την πάνα. Δες τον ξάδερφο σου, κάνει τσισα και κακά στην τουαλέτα και πάει λέγοντας. Ε εμένα μου τη δίνει. Κι εγώ θέλω η μεγάλη να βγάλει την πάνα, αλλά το παιδί δεν είναι έτοιμο. Όταν έρθει η ώρα θα γίνει και αυτό. Τέλος πάντων! Βλέπεις πάντα όλοι κάτι θα πουν....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 490
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμένα η δικιά μου έκοψε την πάνα μόνη της όταν ένιωσε έτοιμη!! Της δείχναμε της πήραμε σκαλάκια και κάθισμα ρωτούσα αν ήθελε να πάει αλλά ποτέ δεν πίεσα ποτέ δεν μάλωσα και μια μέρα μόνη της απλά δεν ξαναέκανε στο παμπερς..και σε ταξίδι κιόλας!! Όλα θα γίνουν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βιάζονται;; Όταν αφορά εμένα δεν με πειράζει να λέει ο καθένας αλλά αυτό το πράγμα που νομίζουν όλοι ότι μπορουν να κρίνουν και να έχουν λόγο για τα παιδιά των άλλων με τρελάνει..τωρα φαγώθηκαν εμας να της λένε εσύ είσαι μεγάλη τώρα και τέτοια( ολόκληρη κοπέλα είσαι μην κάνεις αυτό μην λες εκείνο) γιατί δεν ήθελε τον μικρό άκου να τα κάνουν χειρότερα δηλαδή μεγάλη 3 χρόνων..αφού λέω να την στείλω γυμνάσιο του χρόνου..χαχα 

στις πριν 7 ώρες, ο/η nasia94 είπε:

Εμένα η δικιά μου έκοψε την πάνα μόνη της όταν ένιωσε έτοιμη!! Της δείχναμε της πήραμε σκαλάκια και κάθισμα ρωτούσα αν ήθελε να πάει αλλά ποτέ δεν πίεσα ποτέ δεν μάλωσα και μια μέρα μόνη της απλά δεν ξαναέκανε στο παμπερς..και σε ταξίδι κιόλας!! Όλα θα γίνουν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βιάζονται;; Όταν αφορά εμένα δεν με πειράζει να λέει ο καθένας αλλά αυτό το πράγμα που νομίζουν όλοι ότι μπορουν να κρίνουν και να έχουν λόγο για τα παιδιά των άλλων με τρελάνει..τωρα φαγώθηκαν εμας να της λένε εσύ είσαι μεγάλη τώρα και τέτοια( ολόκληρη κοπέλα είσαι μην κάνεις αυτό μην λες εκείνο) γιατί δεν ήθελε τον μικρό άκου να τα κάνουν χειρότερα δηλαδή μεγάλη 3 χρόνων..αφού λέω να την στείλω γυμνάσιο του χρόνου..χαχα 

Ίσως και 1η Λυκείου, ανάλογα την ανάπτυξη 😂😂 αυτό το λένε και στη δικιά μου τα πεθερικά μου (2,5 χρόνων 😵💫). 

Κορίτσια σήμερα κάνω πάρτι!!! Μπουσουλησε το μικρό μου μπουρμπουλιθρακι!!!😍😍😍 Σιγά σιγά απελευθερώνονται τα χέρια μου!!!!🥳🥳😂😂

στις πριν 10 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Ίσως και 1η Λυκείου, ανάλογα την ανάπτυξη 😂😂 αυτό το λένε και στη δικιά μου τα πεθερικά μου (2,5 χρόνων 😵💫). 

Κορίτσια σήμερα κάνω πάρτι!!! Μπουσουλησε το μικρό μου μπουρμπουλιθρακι!!!😍😍😍 Σιγά σιγά απελευθερώνονται τα χέρια μου!!!!🥳🥳😂😂

Αχ ψυχούλα μου!!! Έχουν τοοοοσο φάση όταν μπουσουλανε χαχα εμένα πάει και κουτουλαει το κεφάλι του στην ντουλάπα τους και ξεκαρδιζεται τον λέω έχεις ποντιακό κεφάλι και χαμπάρι δεν παίρνεις χαχαχαχα Ρε κορίτσια τα δεύτερα μεγαλώνουν ακόμα πιο γρήγορα από τα πρώτα πώς γίνεται πότε περίμενα να γεννησουμεε... έρχονται τα γενέθλια...

στις πριν 4 ώρες, ο/η nasia94 είπε:

Αχ ψυχούλα μου!!! Έχουν τοοοοσο φάση όταν μπουσουλανε χαχα εμένα πάει και κουτουλαει το κεφάλι του στην ντουλάπα τους και ξεκαρδιζεται τον λέω έχεις ποντιακό κεφάλι και χαμπάρι δεν παίρνεις χαχαχαχα Ρε κορίτσια τα δεύτερα μεγαλώνουν ακόμα πιο γρήγορα από τα πρώτα πώς γίνεται πότε περίμενα να γεννησουμεε... έρχονται τα γενέθλια...

Άστα να πάνε! Νομίζω ότι τα δεύτερα μεγαλώνουν σχετικά στον "αυτοματο"! Πότε λέγαμε ότι γεννάμε, πότε κλείνουν το πρώτο έτος ζωής!!!!

στις πριν 23 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Άντε καλά κυνηγητά με την αδερφούλα 🥰🥰😂😂 

Αχ κορίτσια ναι, ποσο γρήγορα περνάει ο καιρός θα τρελαθώ..όλη την ώρα σκέφτομαι πως ήμασταν πέρυσι τέτοια εποχή κ πως φέτος 🥹 Όσο στεναχωριέμαι που περνάει γρήγορα ο καιρός, τόσο ανυπομονώ για αυτά που έρχονται. Περίεργο συναίσθημα!

• 4 weeks later...

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; Πως πάει η ζωή με τα μικρακια;; 
@Tonakiv ξεκινήσατε βρεφικό;; 
Και εμείς θα ξεκινήσουμε νωρίτερα τελικά!! Δεκέμβριο ή Γενάρη 🤗

στις πριν 6 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλησπέρα Ρένα μου!! Καλά είμαστε, αν και προχθές μου ανέβασε η μικρή πυρετό και σήμερα η μεγάλη! Και με πονάει ο λαιμός μου από χθες! Τέλεια δηλαδή 😂😂😂 όχι ακόμα! Μετά τη γαμοβαφτιση! Σίγουρα Ιανουάριο αν όχι Δεκέμβριο!! Μπουσουλαμε δίχως αύριο, σηκωνόμαστε και παλεύουμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα!! Εσείς τι κάνετε;;

στις πριν 9 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου σας σκέφτομαι συχνά!! Όλα μια χαρά πάνε ο μικρός περπατάει μόνος σε μικρές αποστάσεις χαχαχα η μεγάλη μου κορίτσια τα πάει τέλεια με τον παιδικό!! Μαθαίνει όλο καινούργια πράγματα έχει φίλες..είναι χαρούμενη...τελικά τζάμπα άγχος είχα της κάνει τοοοσο καλό..με το καλό να ξεκινήσουν και οι δικές σας!! Ρένα εσείς τελικά πιο νωρίς;;Τόνια και εμένα είναι μόνιμα σιναχομενα αλλά τι να κάνεις κολλάνε και τον άντρα μου🤣 Επίσης ακόμα κανένα δόντι ο μικρός..😝

στις πριν 3 ώρες, ο/η Tonakiv είπε:

Καλησπέρα Ρένα μου!! Καλά είμαστε, αν και προχθές μου ανέβασε η μικρή πυρετό και σήμερα η μεγάλη! Και με πονάει ο λαιμός μου από χθες! Τέλεια δηλαδή 😂😂😂 όχι ακόμα! Μετά τη γαμοβαφτιση! Σίγουρα Ιανουάριο αν όχι Δεκέμβριο!! Μπουσουλαμε δίχως αύριο, σηκωνόμαστε και παλεύουμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα!! Εσείς τι κάνετε;;

Περαστικά σας!! Ελπίζω να μην είναι κάτι και σας ταλαιπωρήσει! Όλος ο κόσμος άρρωστος πια! 😞 Λες να κάνει τα πρώτα βηματάκια στα γενέθλια; 🥰

στις πριν 59 λεπτά, ο/η nasia94 είπε:

Κορίτσια μου σας σκέφτομαι συχνά!! Όλα μια χαρά πάνε ο μικρός περπατάει μόνος σε μικρές αποστάσεις χαχαχα η μεγάλη μου κορίτσια τα πάει τέλεια με τον παιδικό!! Μαθαίνει όλο καινούργια πράγματα έχει φίλες..είναι χαρούμενη...τελικά τζάμπα άγχος είχα της κάνει τοοοσο καλό..με το καλό να ξεκινήσουν και οι δικές σας!! Ρένα εσείς τελικά πιο νωρίς;;Τόνια και εμένα είναι μόνιμα σιναχομενα αλλά τι να κάνεις κολλάνε και τον άντρα μου🤣 Επίσης ακόμα κανένα δόντι ο μικρός..😝

Πολύ χαίρομαι για την μικρή σου!! Από παντού αυτό ακούω είναι η αλήθεια! Τους κάνει καλό η συναναστροφή. 
Και εμείς είπαμε τελικά καλύτερα να πάει απευθείας βρεφικό, μην της πέσουν πολλές οι αλλαγές από μαμά όλη μέρα, σε γιαγιά και μετά παιδικό. Ετσι με τα παιδάκια, ίσως ξεχαστεί καλύτερα. Εγώ βέβαια έχω ενθουσιασμό και παράλληλα αγχώνομαι πως είναι μικρή, αλλά τι να κάνουμε! Έχουμε 2.5 δοντάκια προς το παρόν 😂 Κόλλησε κοβιντ από εμάς η καημενουλα μου και είχε 3 μέρες πυρετό. Την πρώτη μέρα έφτανε 39.5 κ με σιρόπι έπεφτε το πολύ 38 για 1 ώρα…αφήστε κορίτσια δράμα…πήγαμε και στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς όλα καλά. Η μικρή περπατάει κανονικά πλέον εδώ κ 1 μήνα, αλλά έξω θέλει αγκαλιά. Πάμε στο πάρκο κ κάνει λίγα βήματα και μετά απλώνει χέρια. Έτσι κάνουν όλα; 😂 

@nasia94 @Rena92 εμείς έχουμε 5,5 δόντια 😂😂 κι εγώ κορίτσια περιμένω πως και πως να μετακομίσουμε και να πάνε σχολείο 😂😂 η μεγάλη θα προσαρμοστεί άμεσα θεωρώ. Για την μικρή ψιλό αγχώνομαι γιατί δεν έχουμε καταφέρει να αποθηλασουμε ή έστω να πιεί ξένο. Και λογικά θα έχουν πρόβλημα και στον ύπνο στο σχολείο. Δεν ξέρω πως θα την κοιμίζουν. Δεν μου πίνει τίποτα. Έχω δοκιμάσει πόσες σκόνες, φρέσκο, όλα. Πφφφφφ δεν ξέρω τι θα γίνει..

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

@nasia94 @Rena92 εμείς έχουμε 5,5 δόντια 😂😂 κι εγώ κορίτσια περιμένω πως και πως να μετακομίσουμε και να πάνε σχολείο 😂😂 η μεγάλη θα προσαρμοστεί άμεσα θεωρώ. Για την μικρή ψιλό αγχώνομαι γιατί δεν έχουμε καταφέρει να αποθηλασουμε ή έστω να πιεί ξένο. Και λογικά θα έχουν πρόβλημα και στον ύπνο στο σχολείο. Δεν ξέρω πως θα την κοιμίζουν. Δεν μου πίνει τίποτα. Έχω δοκιμάσει πόσες σκόνες, φρέσκο, όλα. Πφφφφφ δεν ξέρω τι θα γίνει..

Πιστεύω πως εκεί η μικρή θα βλέπει τα άλλα παιδάκια και ίσως αρχίσει να πίνει κ άλλο γάλα, αλλά κ να μην πίνει, βρίσκουν τρόπους να τα κοιμίσουν. Ευτυχώς θα είναι ήδη ενός έτους, οπότε έχει αρχίσει καταλαβαίνει, αντιγράφει και έτσι πιστεύω πως θα πάει καλά, όσο κ αν σε αγχώνει. Με το φαγητό τι κάνουν στους βρεφικούς; Τα ταΐζουν ή επιτρέπουν να τρώνε κ μόνα; Θα πάμε αυτές τις μέρες να μιλήσουμε εμείς κ θα ρωτήσω, αλλά το έχω άγχος γιατί η μικρή δεν δέχεται να την ταΐζεις, θέλει να τρώει μόνη και δεν ξέρω αν σε αυτήν την ηλικία το επιτρέπουν, δεδομένου του χάους που προκαλείται 😂

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Πιστεύω πως εκεί η μικρή θα βλέπει τα άλλα παιδάκια και ίσως αρχίσει να πίνει κ άλλο γάλα, αλλά κ να μην πίνει, βρίσκουν τρόπους να τα κοιμίσουν. Ευτυχώς θα είναι ήδη ενός έτους, οπότε έχει αρχίσει καταλαβαίνει, αντιγράφει και έτσι πιστεύω πως θα πάει καλά, όσο κ αν σε αγχώνει. Με το φαγητό τι κάνουν στους βρεφικούς; Τα ταΐζουν ή επιτρέπουν να τρώνε κ μόνα; Θα πάμε αυτές τις μέρες να μιλήσουμε εμείς κ θα ρωτήσω, αλλά το έχω άγχος γιατί η μικρή δεν δέχεται να την ταΐζεις, θέλει να τρώει μόνη και δεν ξέρω αν σε αυτήν την ηλικία το επιτρέπουν, δεδομένου του χάους που προκαλείται 😂

Αν δεν κάνω λάθος μου είχαν πει, στον βρεφικό που θα πάμε, ότι ακολουθούν τις συνήθειες του παιδιού! Τώρα βέβαια αν τα κάνει όλα κωλος δεν ξέρω αν θα τα αφήνουν 😂😂😂

στις πριν 11 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Εμάς τρώνε μόνα τους αλλά είναι παιδικός όχι βρεφικός..ωστόσο θα έχουν χρόνο να τα ταΐζουν ένα ένα;🤨θα την αφήνουν μωρέ πιστεύω..εμένα ο μικρός τρώει με τα χίλια ζόρια μόνο να θηλάζει θέλει δεν ξέρω τι θα τον κάνω..μόνο του δεν δοκίμασα είμαι πολύ φοβιτσιαρα εγώ..

στις πριν 57 λεπτά, ο/η nasia94 είπε:

Εμάς τρώνε μόνα τους αλλά είναι παιδικός όχι βρεφικός..ωστόσο θα έχουν χρόνο να τα ταΐζουν ένα ένα;🤨θα την αφήνουν μωρέ πιστεύω..εμένα ο μικρός τρώει με τα χίλια ζόρια μόνο να θηλάζει θέλει δεν ξέρω τι θα τον κάνω..μόνο του δεν δοκίμασα είμαι πολύ φοβιτσιαρα εγώ..

Κι εγώ στην αρχή τη μικρή δεν την άφηνα.. αλλά δεν την ένοιαζε τι θέλει η μανούλα 😂😂 και τα αρπάζει όλα με τα χέρια 🥳🥳😂😂 αμασιτα τα κατεβάζει όταν τρώει με τα χέρια 😂😂

στις πριν 10 ώρες, ο/η nasia94 είπε:

Κ εγώ φοβόμουν πάρα πολύ στην αρχή, αλλά ξεκίνησα μαζί με τα πατημένα 6 μηνών, να της δίνω σαν παιχνίδι κάθε απόγευμα λίγο κολοκυθάκι ή βερίκοκο κλπ μόνο όταν ήταν ο άντρας μου σπίτι 😂 μετά στον 8ο μας παρότρυνε η γιατρός και το γυρίσαμε σε εντελώς αυτοσιτηση και ευτυχώς γιατί επιτέλους άρχισε να τρώει. Πριν δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου, μαγείρευα κ πετούσα. Τωρα τρώει το ίδιο με εμάς χωρίς αλάτι. Εχω πάρει κ κάτι ωραίες ποδιές από Temu που μειώνουν το χάος 🤣🤣 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...