Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διαγωνισμός φωτογράφησης βάφτισης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας,

αποφασίσαμε να δώσουμε την δυνατότητα σε 5 μέλη του mammyland να κερδίσουν ΄κουπόνια (αξίας 150,00€ το καθένα), για εξαργύρωση σε βάφτιση μέχρι τέλος Ιουνίου 2023. Η κλήρωση θα γίνει την 23 Μαΐου 2023.
Προϋποθέσεις:
Να μας στείλετε το username σας (του mammyland) με πμ στην σελίδα μας στο fb,

να κάνετε Like στην σελίδα μας στο fb (anamnhseis.gr),

να μας ακολουθήσετε στο instagram (anamnhseis.gr),

Μέχρι τα μεσάνυκτα της 22 Μαΐου 2023 που μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, να έχετε κλείσει ημερομηνία για την βάφτιση μέχρι τέλος Ιουνίου 2023,

να υπάρχει διαθεσιμότητα για την ημερομηνία που έχετε κλείσει,

να γίνει η βάφτιση εντός Αττικής.

Το κουπόνι μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλον. Σε αυτήν την περίπτωση, οι παραπάνω προϋποθέσεις ισχύουν και για τον αποδέκτη του κουπονιού.

Καλή επιτυχία

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν ήθελα να τοποθετηθω αρχικά, μην αποθαρρύνω κάποια κοπέλα που για τον Χ,ψ λόγο επιλέγει το δημόσιο, αλλά επειδή ήταν να κανω κ γω αυχενική στο Έλενα, ο γιατρός μου (που έχει εργαστεί εκεί από ότι είδα στο βιογραφικό του), μου είπε ότι ενδέχεται να μου την κανει κάποιος ασκούμενος. Δεν θα μου το πρότεινε είπε, και ειδικά αν μιλάμε για τη β επιπέδου. Προσωπικά, άλλαξα γνώμη επί τόπου και πήγα σε ιδιώτη (στον ίδιο που είχα πάει και στην κόρη μου, ο οποίος δεν συνεργάζεται με τον τωρινό γυναικολόγο μου, άρα δεν είχε κάποιο συμφέρον να με στείλει εκεί). Στην ιδέα και μόνο ότι κάτι μπορεί να τους ξέφευγε τρομοκρατήθηκα!
    • Ναι έχω κάνει! Ακούσαμε και καρδούλα . Εσείς; 
    • Χαχαχαχα @Katerinioo τελειο το σκηνικο πρέπει να ήταν το λεγόμενο faulse alarm αλλά ερχεται που θα παει δε μπορεί να κάνει και αλλι΄ώς. Η ουσία είναι ότι είσαι πανέτοιμη. Αυτο π ηθελες τουαλετα μαζι με πετρωματα μου κανει για καλες συσπασεις. . @Maria98 θα επιμείνω και σήμερα ήδη τον εβαλα τον διπλάσιο χρόνο και έκατσε, βεβαια ήθελε συνέχεια ενεργοποίηση. Θα βάλω και το θήλαστρο να δω τι θα βγάλει γιατί όλο το αμελώ αλλά έτσι πιστεύω θα αποκτήσω εικόνα του τι βγάζω έστω να ξ΄έρω. Εσύ κάθε πότε την βάζεις στο στήθος και για πόση ώρα? Εμένα τα πρωινά κοιμάται κάτι μισαωράκια και μετά ξυπνάει και κάνει σαν σκαθάρι στην κούνια χωρίς να κλαίει απαραίτητα. Του βάζω μουσικούλα και του πιάνω το χεράκι και με κοιτάει ο γλύκας μου αλλά σιγά μη με βλέπει
    • Καλημερα. Οχι δεν μου εχει ερθει. Εχω κατι πονακια αλλα τιποτα ακομα. Επισης δεν εχω τα νευρα που εχω πριν την περιοδο το αντιθετο ειμαι ηρεμη.
    • @sofakikaramelωω μεγαλη αλλαγη!Κ εγω μια ζωη ονειρευομουν να φυγω απο την Αθηνα,δεν μπορω τον τοσο συνοστισμο κ τσιμεντο αλλα για διαφορους λογους δεν γινοταν,εδω κ ενα χρονο ομως εχουμε μετακομισει μια ωρα απο το κεντρο με τις δουλειες μας ακομη εκει βεβαια αλλα ειμαστε κοντα στην θαλασσα,σε σπιτι με κηπο,οτι πρεπει για τα παιδια.Βεβαια κανω περιπου μια μιση ωρα οδηγηση με την κινηση να παω στη δουλεια αλλα ακομη δεν με φοβιζει αυτο,προς το τελευταιο τριμηνο πρωτα ο Θεος θα το ελαττωσω οσο γινεται(γιατι εχω δικη μου επιχειριση κ στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δπυλευα μεχρι 15 μηρες πριν γεννησω)εχουμε καιρο μεχρι τοτε😁Παρασκευη εχεις υπερηχο;Αντε κοντευουν οι μερες🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...