Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΚΕΤΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. UPDATE 2023


Recommended Posts

Μιας κι εχουν καιρο να ανανεωθουν οι συζητησεις σε μερικά φόρουμς που πέτυχα, ψάχνοντας κι εγώ η ίδια κάποιον αξιόλογο γιατρό να αναλάβει την εγκυμοσύνη μου ώστε να μπορέσω να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο, είπα να ξαναγράψω ένα παρόμοιο topic με πιο πρόσφατα αποτελέσματα.

Εγω συγκεκριμένα, θα ήθελα να γεννήσω στο Αττικό νοσοκομείο, έχω σχεδόν καταλήξει στον Κ. Σαλλούμ Ιωάννη, όμως και πάλι δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι ακόμα εκεί, και γενικότερα τι νέο υπάρχει στο συγκεκριμένο νοσοκομείο από Γυναικολόγους, εξετάσεις, κόστη.

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα! Εγώ γέννησα στο Αττικό με τον Χρέλια τον Ιούλιο. Ο Σαλλουμ ηταν εκεί, νομίζω είναι διευθυντής πλέον. Οσον αφορά το Αττικό μόνο τα καλύτερα έχω να πω.. εξαιρετικοί όλοι σε όλα τα επίπεδα. Εγώ βέβαια στο Αττικό πηγα μόνο για να γεννήσω, ολα τα ραντεβού γίνονταν στο ιδιωτικό ιατρείο του, οποτε δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς. Το μόνο που θέλω να σου επισημάνω είναι πως δεν κάνουν επισκληρίδιο σε φυσιολογικό τοκετό. Αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι άλλο, ρωτα με ότι θες!

Με το καλοοοοο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...