Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ


Recommended Posts

ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3D ΚΑΙ DVD ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα.ενοειτε το μωρο σου να ειναι καλα.αυτο προεχει.εγω εκανα στο ιασω το β επιπεδου και ενω το ζητησα δεν ειχαν λεει τη δυνατοτητα να το γραψουν σε βιντεο.βεβαια το βλεπεις καποια στιγμη εχρωμο αλλα δεν καταλαβαινεις και πολλα.θα μαθεις το φυλλο πιθανοτατα.βεβαια δεν χανεις κατι να ξαναρωτησεις.εγω το εκανα πριν 8 μηνες περιπου.μακαρι να γινετε τωρα.θα θελα και εγω πολυ να ειχα την κορη να την βλεπω μεσα στο πρωτο της σπιτι.μην ξεχασεις λιγο πριν μπεις να φας μια σοκολατα για να κινειται και να δει ο γιατρος πως ειναι.εμενα με ειχαν βαλει επι 10 λεπτα να ανεβοκατεβαινω τα σκαλια μπας και κουνηθει γιατι δεν την βλεπαν καθαρα.τεμπελα ηταν.και ειχα φαει και ενα ζαχαροπλαστειο πριν.καλη επιτυχια σου ευχομε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Yuki εγώ που έκανα Β επιπέδου στο Ιασώ λίγο πριν τα Χριστούγεννα, θα σου πω ότι δε δίνουν dvd..Ρώτησα και μου είπαν ότι δε γίνεται...Βέβαια, αν θες να το δεις το νινάκι σου, μπορείς να πεις στο γιατρό να στο δείξει σε τρισδιάστατη μορφή...Εμάς όχι απλώς μας το έδειξε το κοριτσάκι μας, αλλά μας εκτύπωσε και φωτογραφίες 3d σε διάφορες "πόζες"....:laugh: :laugh: :laugh:

Αν το ζητήσεις εκείνη την ώρα από το γιατρό, πιθανότατα να το κάνει..

Αυτά από μενα...

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, το μπεμπάκι σου να είναι υγιέστατο και να σου δώσουν και φωτογραφίες με τη φατσούλα του...

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...