Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Να ξεκινήσω με την ευχουλα που πήραμε την Τετάρτη,  ένιωσα τοοοοσο όμορφα που βρεθήκαμε εκεί για την ευχουλα, συγκινήθηκα αρκετά ❣️  Κορίτσια μετά λέμε να πηγαίναμε για ένα καφέ και ένα σούπερ μάρκετ , ακούστε τι πάθαμε χαχαχα Παρκάρουμε και λέω να αλλάξω την μικρή στο αυτοκίνητο για επειδή δεν ξέρω πόσο θα καθυστερουσαμε κάτω εκεί στη πόλη  Που λέτε έτοιμη να βάλω το καθαρό παμπερ η μπέμπα κάνει δύο κλανιτσες γεμίσαμε παντού κακακια χαχαχα η πάνα της το κορμακι της εκεί η πόρτα του αμαξιού το φόρεμα μου είχε πιτσιλιές,  βρε τι πάθαμε χαχαχα σηκώνω το παιδί εκτός αμαξιού συνέχιζε και έκανε κάτω κακά τσισα από όλα χαχαχαχα ευτυχώς είχα ένα μπουκαλάκι νερό και την πλύναμε την τακτοποιησαμε 😆 κάντε το εικόνα, είχε πλάκα από τη μια γελαγαμε από την άλλη να καθαριζουμε από παντού 
    • Κορίτσια μου καλημέρα και από μένα!!!! Χάθηκα λίγο αλλά ήταν φορτωμένο το πρόγραμμα μας 
    • Τι ωραία!!! Σε ποια βδομάδα είσαι; Εγώ σήμερα 16, προφανώς ακόμα τίποτα. Μόνο το έντερο! 
    • H γιατρός μου είπε να προσέχω μην ξαναπάρω γιατί γνκ αντενδεικνυται στην εγκυμοσύνη. Αλλά με μια μόνο φορά και στο 2ο τρίμηνο θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πάθει κάτι. Εδώ σκέφτομαι κάποιες συνεχίζουν και καπνίζουν η παίρνουν φάρμακα χωρίς να ξέρουν ότι είναι έγκυοι ακόμα και όλα καλά τελικά. Με μια φορά που πήρα εγώ, τι να πω! Χθες έσκασα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα.  Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου; 
    • Γεια σας κοριτσια μου ελπιζω να μου ειστε καλα. @ΜαρίαΔημήτρης ειναι αναμενομενη η τριχοπτωση γτ οσες τριχες βγηκαν στην εγκυνοσυνη θα πρεπει ν φυγουν. Εμενα εχει ξεκινησει ελαφρα αλλα λογικα θα ενταθει. Πριν την εγκυμοσυνη επαιρνα βιταμινες ducray σε καθε τριχοπτωση εχε τες κατα νου ειναι κ για αυτη την περιπτωση. Ο μπεμπιτακος πινει 120 ανα 3-4 ωρες περιπου, αλλα iκαποιες μερες κανει ενα γευμα 150 το πρωι γιατι ζηταει κι αλλο. Κατα τα αλλα προσπαθω ν τον περιοριζω στα 120 προς ωρας γτ μ πε η παιδιατρος καλυτερα μικροτερα κ περισσοτερα γευματα. @Diwni μπραβα σας κοριτσι μου ολο βολτιτσες ν κανετε κ μεις σημερα βγηκαμε πρωι κ απογευμα απο λιγο. Η ψυχολογια αλλαζει τελειως. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...