Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εσείς βάζετε όρο στην μυτούλα; ώρες ώρες ακούω το ρουθουνισμα και με συμβουλή της παιδιάτρου βάζω 2 σταγονιτσες σε κάθε ρουθουνακι 
    • Επίσης πήγαμε παιδίατρο, η παιδίατρος πολύ ευχαριστημένη από την ανάπτυξη της μικρής σε 20 μέρες είχε πάρει 1220 γρ πάρα πολύ καλά,  τώρα είναι 4150 το πουλάκι μου και προχωράμε ως έχει με τον θηλασμό και βλέπουμε  Στο επόμενο μας ραντεβού στις 25 που γινόμαστε 2 μηνών θα κάνουμε και τα 2 πρώτα εμβόλια κορίτσια 🫢
    • Καλημερουδια. Μ αρεσει που ξυπναμε ολες νωρις νωρις. Σημερα αργησαμε κιολας εμεις πηγε 7 να ξυπνησουμε. Ευτυχως υπαρχει μια πρωινη δροσουλα τολμω να πω. Εγω προλαβα να κανω ενα ντουζακι 2 λεπτων περιπου την ωρα π ξυπνουσε το μωρο ευτυχως🤣. Κατα τα αλλα μαλλια χαλια. Εσεις τι κανετε πως ειναι τα μπεμπινια σας;  
    • Πήγα και στον γυναικολόγο,  με είδε από κάτω μόνο και μου είπε μπράβο είναι σαν να μην έχω γεννήσει και να ξεκινήσουμε επαφές προσεκτικά βέβαια   
    • Να ξεκινήσω με την ευχουλα που πήραμε την Τετάρτη,  ένιωσα τοοοοσο όμορφα που βρεθήκαμε εκεί για την ευχουλα, συγκινήθηκα αρκετά ❣️  Κορίτσια μετά λέμε να πηγαίναμε για ένα καφέ και ένα σούπερ μάρκετ , ακούστε τι πάθαμε χαχαχα Παρκάρουμε και λέω να αλλάξω την μικρή στο αυτοκίνητο για επειδή δεν ξέρω πόσο θα καθυστερουσαμε κάτω εκεί στη πόλη  Που λέτε έτοιμη να βάλω το καθαρό παμπερ η μπέμπα κάνει δύο κλανιτσες γεμίσαμε παντού κακακια χαχαχα η πάνα της το κορμακι της εκεί η πόρτα του αμαξιού το φόρεμα μου είχε πιτσιλιές,  βρε τι πάθαμε χαχαχα σηκώνω το παιδί εκτός αμαξιού συνέχιζε και έκανε κάτω κακά τσισα από όλα χαχαχαχα ευτυχώς είχα ένα μπουκαλάκι νερό και την πλύναμε την τακτοποιησαμε 😆 κάντε το εικόνα, είχε πλάκα από τη μια γελαγαμε από την άλλη να καθαριζουμε από παντού 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...