Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ξαφνικό + αποτέλεσμα και η ιστορία μου

Lina_Lily

Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας !! ΝΑΙΙΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ! Μεγάλη Παρασκευή μ ρθε η «περίοδος» . Ένα χαζό πράγμα κόκκινο στην σερβιέτα. Λέω τι γίνεται . Περνάνε οι μέρες σταμάτησε το αίμα . Μετά ξανά περνάνε οι μέρες τσουπ πάλι αίμα . Παίρνω γιατρο τηλ :

-Κάνε Β χοριακη 

-Μα γιατρέ είχα περίοδο 

-Βρε κάνε π σ λέω 

παω χαρωπή μες την άγνοια το μεσημέρι τηλ από το μικροβιολογικό «είναι θετικό» 

Παγωτο εγώ 🥶

Και τώρα κάθομαι αραχτη με τα ωραιότατα UTROGESTAN και περιμένω εξέλιξη εγκυμοσύνης . Γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο . Καλό το ροζ συννεφάκι αλλά καπου ώπα . 

Κοριτσια μου όσες προσπαθείτε ΝΙΩΣΤΕ ΑΓΝΟΙΑ . Όσο πιέζετε τόσο δεν έρχεται . Νομίζω έπαιξε φουλ ρολο αυτό γιατί είχα καταντήσει ζόμπι και να μην απολαμβάνω το σεξ .
ταπεινη συμβουλή:  να τελειώνετε πάντα ώστε να βοηθάτε το σπερματακι να ανεβεί προς το αυγουλακι .

Αν θέλετε επίσης σας γράφω πράγματα που με παραξένεψαν πριν μάθω για την κύηση . 

σας φιλωωωω 🤘🏽💋💋💋💋

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 49 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Πολλά συγχαρητήρια..μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι...

Σ ευχαριστώ γλυκουλα μου ❤️

Με το καλό το μωράκι σου. Πολύ όμορφος ο τρόπος που το έμαθες 😍 Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι και καμιά φορά και η θέα είναι όμορφη πάνω στο ροζ συννεφάκι. Άρα μπορείς καμιά φορά να ανεβαίνεις και να χαζεύεις και λίγο από εκεί πάνω 😇

Εννοείται να μας γράψεις τα συμπτώματα που είχες. Ξέρεις εμείς εδώ γι αυτά ζούμε, μπας και κάνουμε καμιά σύγκριση 🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η lilbern είπε:

Με το καλό το μωράκι σου. Πολύ όμορφος ο τρόπος που το έμαθες 😍 Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι και καμιά φορά και η θέα είναι όμορφη πάνω στο ροζ συννεφάκι. Άρα μπορείς καμιά φορά να ανεβαίνεις και να χαζεύεις και λίγο από εκεί πάνω 😇

Εννοείται να μας γράψεις τα συμπτώματα που είχες. Ξέρεις εμείς εδώ γι αυτά ζούμε, μπας και κάνουμε καμιά σύγκριση 🥰

Αγαπητή καλησπερα ❤️ Σ ευχαριστώ για τις ευχές σου . είμαι προσγειωμένη καθώς έχω αίμα (γεμίζω ένα σερβιετακι /ημέρα) . 😫 Αλλα ο γιατρός μ είπε ξάπλα και χάπια . Τίποτα άλλο . Τώρα θα δούμε πως θα πάει . Απλά ήταν αναπάντεχο ότι έγινε σύλληψη 😛 

Παρασκευη έχω την 2η Β χοριακη όποτε εκεί θα καταλάβουμε πως πάει η κύηση . 

Τωρα θα σ πω συμπτώματα -σημεία που είναι τελείως χαζά απλά με παραξένεψαν . 

1. Έχω piercing στον αφαλό πάνω από 10 χρόνια . Ε για κάποιο λόγο μ άνοιξε η τρύπα εκεί και έγινε τεράστια και έπαθα σοκ . Αυτό το σκουλαρίκι εκεί με τόσα χρόνια αυξομειώσεις βάρους δεν πάθαινε τίποτα , τι έγινε τώρα ;;; 

2: Ο γείτονας έπλενε το αμαξι του : Και αντί εγώ να μυρίσω σαπουνάδα και τσιμέντο και αυτοκινητιλα 😂 , μύρισα γύρο και σουβλάκια (καρααασχετο ) 😂😂😂 

3. Άνοιξε παρααα πολύ η όρεξη μου και έτρωγα για τέσσερις 🤣😂😂😂😅

4. Μυριζα συνέχεια πλαστικό Καμμένο 

5. Βουλωμένη μυτη 

6. Περίεργοι εφιάλτες 

Αγάπη πάντως αυτά που σ λέω ποικίλουν από γυναίκα σε γυναίκα . Το θέμα είναι ότι πρέπει να δεις είτε τεστ εγκυμοσύνης είτε Β χοριακη . Σου εύχομαι ολόψυχα μια χοριακηηη νααααα με το συμπάθειο !! 😅

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για το αναλυτικότατο μήνυμα 🥰

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου. Που είμαι σίγουρη ότι θα πάνε καλά γιατί παρά το άγχος που βιώνεις βγάζεις μια θετική διάθεση στα μηνύματα σου. Το αίμα είναι κόκκινο ή καφέ? Μήπως έχεις κάποια κύστη που έσπασε? Όπως και να έχει , ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού σου, ούτως ή άλλως πολλές εγκυμοσύνες ξεκινάνε με τέτοιο τρόπο.

Σίγουρα τα συμπτώματα διαφέρουν, όχι μόνο από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά και από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη.

Σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια και περιμένω τα νέα σου από την χοριακή σου. Ευχομαι να έχει ένα τεράστιο νούμερο 😍

στις πριν 5 ώρες, ο/η lilbern είπε:

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για το αναλυτικότατο μήνυμα 🥰

Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου. Που είμαι σίγουρη ότι θα πάνε καλά γιατί παρά το άγχος που βιώνεις βγάζεις μια θετική διάθεση στα μηνύματα σου. Το αίμα είναι κόκκινο ή καφέ? Μήπως έχεις κάποια κύστη που έσπασε? Όπως και να έχει , ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού σου, ούτως ή άλλως πολλές εγκυμοσύνες ξεκινάνε με τέτοιο τρόπο.

Σίγουρα τα συμπτώματα διαφέρουν, όχι μόνο από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά και από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη.

Σου στέλνω άπειρη θετική ενέργεια και περιμένω τα νέα σου από την χοριακή σου. Ευχομαι να έχει ένα τεράστιο νούμερο 😍

Αχ αγάπη μου ! Βιώνω δύσκολη στιγμή ! Ή είναι βιοχημική ή είναι εξωμητριο ! 😞 πολύ μικρές οι χοριακες μου … κάνω υπομονή μήπως πέσει και την πετάξει ο οργανισμός μου … τι να πω . Συμβαίνει 🤷🏼‍♀️

στις On 28/4/2023 at 4:34 ΜΜ, ο/η Lina_Lily είπε:

Αχ αγάπη μου ! Βιώνω δύσκολη στιγμή ! Ή είναι βιοχημική ή είναι εξωμητριο ! 😞 πολύ μικρές οι χοριακες μου … κάνω υπομονή μήπως πέσει και την πετάξει ο οργανισμός μου … τι να πω . Συμβαίνει 🤷🏼‍♀️

Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ κοπέλα μου. Αν τελικά είναι βιοχημική, εύχομαι τον επόμενο μήνα να έχεις ένα σποράκι που θα μείνει.

΄Όσο ψυχολογικά άσχημο και να είναι, κάτι θα ξέρει το σώμα σου. 

Εύχομαι τουλάχιστον να είναι βιοχημική και όχι εξωμήτριο και ταλαιπωρηθείς.

Περιμένουμε νέα.

Δεν μπορώ καν να φανταστώ την στενοχώρια που βιώνεις αυτή την στιγμή. 

Είμαι εδώ όμως να σε ακούσω και σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.

στις πριν 7 ώρες, ο/η lilbern είπε:

Λυπάμαι πάρα πάρα πολύ κοπέλα μου. Αν τελικά είναι βιοχημική, εύχομαι τον επόμενο μήνα να έχεις ένα σποράκι που θα μείνει.

΄Όσο ψυχολογικά άσχημο και να είναι, κάτι θα ξέρει το σώμα σου. 

Εύχομαι τουλάχιστον να είναι βιοχημική και όχι εξωμήτριο και ταλαιπωρηθείς.

Περιμένουμε νέα.

Δεν μπορώ καν να φανταστώ την στενοχώρια που βιώνεις αυτή την στιγμή. 

Είμαι εδώ όμως να σε ακούσω και σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.

Αγάπη σ ευχαριστώ για την αγκαλιά !! ❤️ Είναι εξωμητριο τελικά και προχωράω για λαπαροσκόπηση ! Από όλο αυτό κρατάω τα θετικά . 1ον ότι έγινε σύλληψη και 2ον ότι με την λαπαροσκόπηση θα καθαρίσει όλη η περιοχή από υπολείμματα όπως και το ενδεχόμενο ενδομητριωσης . 

ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ !!   ❤️

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Lina_Lily είπε:

Αγάπη σ ευχαριστώ για την αγκαλιά !! ❤️ Είναι εξωμητριο τελικά και προχωράω για λαπαροσκόπηση ! Από όλο αυτό κρατάω τα θετικά . 1ον ότι έγινε σύλληψη και 2ον ότι με την λαπαροσκόπηση θα καθαρίσει όλη η περιοχή από υπολείμματα όπως και το ενδεχόμενο ενδομητριωσης . 

ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ !!   ❤️

Είσαι υπέροχος και πολύ θετικός άνθρωπος. Έχεις τρομερή δύναμη και μου αρέσει που κρατάς το καλό από την ιστορία που πέρασες. Παράδειγμα προς μίμηση 💜

Εύχομαι σύντομα με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και ενα μωρακι στην αγκαλιά σου ♥️♥️🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...