Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!!

ΣΤΙΣ 04/02/2009 ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ:

ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 03/02/2009 ΚΑΤΑ ΤΙΣ 24:30 ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΘΕ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ!!!ΚΑΤΑ ΤΙΣ 02:30 π.μ ΣΤΙΣ 04/02/2009 ΞΥΠΝΑΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ "ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ", ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ (ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ ΜΕΤΑ) "ΠΑΛΙ ΑΓΧΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ". ΦΤΑΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ" ΤΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΣΠΡΙΣΕ, ΚΙΤΡΙΝΙΣΕ ΚΟΙΝΩΣ ΤΑ ΠΑΙΞΕ!!!!

ΑΠΟ ΤΙΣ 03:30π.μ ΩΣ ΤΙΣ 09:00π.μ ΑΝΤΕΞΑ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΝΟΥΣ ΑΝΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 3 ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΠΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!! Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΩΣΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ....Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΦΕ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΕΙΧΕ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ Κ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ 11:00π.μ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ "ΣΕ ΠΕΡΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" ΕΚΕΙ ΠΑΓΩΣΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ.

ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ "ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ GREYS ANATOMY Η Π.....Α" ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ "ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ???". ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ 11:35π.μ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΣΑΝ ΜΑΓΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ!!!!

Ε ΜΕΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣΤΙΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΩ ΤΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΟΥΛΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ CELEBRITY ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΖΕΣ!!!! ΠΟΙΑ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΙΔΥΜΑ!!!:laugh:

post-4592-13873934654083_thumb.jpg

  • Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!:woohoo:

παιδαρος ο γυιοκας σου,κουκλος ειναι!!!!Να τον χαιρεσαι!!!!

Μπραβο σου ...εκανες και χιουμορ στο ...χειρουργειο :laugh:

και για την καταθλιψουλα ....συνηθισμενο,εγω να δεις ...κλαμμα;)

ευχες ευχες ευχες!!!!!:woohoo: να τον χαιρεστε μαζι με τον αντρουλη σου!!!!τον μπεμπουλη σας!!!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 4285 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ!!! ΑΜΕΕΕ!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ, MARINA PAPPA, ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑ ΒΡΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δημοσίευση

ΧΡΗΣΤΕ ΜΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΟΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ HAPPY MAMMY ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!!! ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΟΥΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ !!!!!!!!

Δημοσίευση

Happy mammy να σου ζησει ο κουκλος σου... πολυ καλος βγηκε και απο κιλακια και απο υψος... μπραβο... και νομιζω οτι σου μοιαζει λιγουλακι... να τον χαιρεστε... καλη λοχεια και καλα ξενυχτια...χιχι:laugh:

Δημοσίευση

Happymammy μου η συγκινηση μου καθε φορα που διαβαζω τις ιστοριουλες σας δεν περιγραφεται!!!Μπραβο σου!!:-)Να σας ζησει το μπουμπουκακι σου με το υπεροχο μαλακι!!!Και πολυ γοης!!χα χα!!!Παντα γερο και καλοτυχο!!!Σου ευχομαι καθε ευτυχια και αγαπη με τον αντρουλη σου να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!Ευχομαι ολα να ναι παντα καλα!!!

Δημοσίευση

να σας ζήσει ο κουκλος. Καλά ειναι τελειος, φοβερος ειναι το κατι αλλο. Καλέ τι μαλλι ειναι αυτο????? θα καψει καρδιες. Να στε παντα καλα να χαιρεστε τον αντρακο σας και να ειναι παντα τυχερος στην ζωή του κ εσεις να τον βλεπετε να μεγαλωνει και να ειστε παντα ευτυχισμενοι. Τι αναμνησεις μου ξυπνησαν τα κρεβατια του μητερα παρεπιπτοντως....

Δημοσίευση

Nα σου ζησει ο μπεμπης σου!!!

Σε σκεφτομουν αυτες τις μερες και περιμενα ποτε θα κανεις εμφανιση στο μαμυ!!!

Να ειναι παντα γερος και να τον καμαρωνετε!!!

Ειναι γλυκας!!!!

Να τον χαιρεστε!!!!!!!

Δημοσίευση

διαβασα το μηνυμα σου και συγκινηθηκα γιατι θυμηθηκα τα δικα μου.Να σου ζησει ο πριγκιπας σου!!!!!!Σκεφτομαι πολυ συχνα τις πρωτες ώρες του γιου μου και ακομα κλαιω..ευχομαι ο,τι καλυτερο!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ναι και εγώ αυτής της άποψης είμαι.. προσπάθησα να της μειώσω 1 γεύμα γάλακτος αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα και έκλαιγε συνεχόμενα το μωρό οπότε είπα θα πάω βάση του μωρού.   Ο παιδίατρος σκέψου μου είπε 3 γεύματα γάλα και 3 στερεές και αν τρώει καλά τότε πάμε στα 2. Υπερβολή θεωρώ! 
    • @Eirinistz θα πας με τις ανάγκες του παιδιού. Οσο ζηταει γαλα θα προσφερεις. Σταδιακα θα μειωσει μονη της την ποσότητα κ θα αρχίσει να τ κοβει. Η θα αλλάξεις την ωρα τ γεύματος. Αναλογα τι ωρα σου κοιμαται. Αν σ κοιμαται 9.30 10 πχ θα δινεις γαλα κ τ φρούτο μετα στις 11 11.30. Σιγα σιγα μεγαλώνοντας αλλάξει κ προγραμμα ύπνου. Θα γίνουν πιο στανταρ κ τ γεύματα τους. Αφου ομως τ μωρακι σ θελει γαλα για να νανουριστει γτ να τ παιδεψεις?
    • @ΜαρίαΔημήτρης και εμένα η μικρούλα μου άργησε να κάνει γύρω γύρω και όταν την βάζω να κάθεται πέφτει μια δεξιά μια αριστερά και μια προς τα πίσω. Έβλεπα αλλά μωράκια που 6 μηνών καθόντουσαν κανονικά αλλά τελικά το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.   Ο παιδίατρος μου είπε ότι μέχρι το 9ο κάθονται τελείως μόνα τους οπότε έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. 
    • Σε άλλα νέα, η γκρίνια είναι ασταμάτητη.. μόνο στην βόλτα με το αμάξι δεν κλαίει, το απολαμβάνει! Χαζεύει από το παράθυρο. Μου φαίνεται θα την έχω στους δρόμους όλη μέρα😂  Αααα με την αλλαγή της ώρας έχουμε περάσει δύσκολα. Κοιμάται στις 7 το απόγευμα(αντί 8 που κοιμόταν πριν) και στις 5 το πρωί ξυπνάει με φωνές και όρεξη για παιχνίδι😫 ούτε όταν ήταν νεογέννητο τέτοια αϋπνία κορίτσια😅
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εμάς μας άρχισε από τον 5ο τις στέρεες και ήδη τρώει 3 γεύματα. Πρωί φρούτα, μήλο μπανάνα αχλάδι και δαμάσκηνο της έχω δοκιμάσει και σήμερα την έβαλα πρώτη φορά αβοκάντο και εγώ😄 πήγε πολύ καλά η αλήθεια.    Το μεσημέρι της δίνω την σούπα της, μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά και το απόγευμα της δίνω βρώμη ή κρέμα δημητριακών. Κάναμε και εισαγωγή 3 μέρες στον τραχανά. Τρώει πολύ καλά θεωρώ, από το μπολ θα φάει παραπάνω από το μισό και έχει τύχει να το φάει και όλο.    Έχω όμως μια απορία σχετικά με το γάλα. Ενώ θα φάει τα γεύματα της από τις στέρεες, θέλει απευθείας γάλα για να κοιμηθεί. Πχ πίνει γάλα στις 7 το πρωί , στις 9.30 περίπου θα της δώσω την κρέμα και στις 10 κλαίει για γάλα γιατί θέλει να κοιμηθεί. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα γεύματα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι θα πρέπει να μειώσουμε γάλα εφόσον τρώει αρκετά από τις στέρεες όμως το μωρό το ζητάει το γάλα της και δεν ξέρω πως να της το κόψω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...