Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι 40 ετών, έχω ιστορικό 2 αυτόματων αποβολών και μετά μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη. Τώρα είμαι πάλι έγκυος, πήγα στον γιατρό 6w1d και δεν είδαμε ακόμη καρδιά.. Θα ξαναπάω στις 7w2d .. Το έμβρυο φαίνεται μικροτερο κατά 3 μέρες, για την ακρίβεια 3χιλιοστα..Κατα τα άλλα δεν βλέπει κάτι περίεργο..Ο κύκλος μου είναι σταθερός και γι'αυτό είμαστε λίγο επιφυλακτικοί ότι μπορεί να έγινε η ωορρηξία αργότερα..Αναρωτιέμαι εάν τόσες μέρες μετά από την επίσκεψη του γιατρού, είχε τελικά παλινδρομήσει θα είχα κάποια συμπτώματα;; Γιατί τα μόνα που έχω είναι λίγο ευαίσθητους μαστούς και κάπως σαν κάψιμο ή τσιμπήματα χαμηλά στην κοιλιά.. Δεν έχω συχνοουρια.. Δεν έχω πόνους περιόδου όπως είχα πριν την επίσκεψη στον γιατρό.. Αυτή η αναμονή που δεν ξέρω τι γίνεται μέσα μου με τρελαίνει.. Δηλαδή σκέφτομαι όταν πάω πάλι στον γιατρό και ας πούμε ότι δεν δει ακόμη καρδιά.. Εγώ δεν θα έπρεπε να έχω κάποιο σύμπτωμα;; Αίμα, πόνους.. Το έχει ζήσει κάποια αυτό;

σας ευχαριστώ!

Δημοσίευση
στις On 18/3/2023 at 8:55 ΜΜ, ο/η vergou Georgina είπε:

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι 40 ετών, έχω ιστορικό 2 αυτόματων αποβολών και μετά μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη. Τώρα είμαι πάλι έγκυος, πήγα στον γιατρό 6w1d και δεν είδαμε ακόμη καρδιά.. Θα ξαναπάω στις 7w2d .. Το έμβρυο φαίνεται μικροτερο κατά 3 μέρες, για την ακρίβεια 3χιλιοστα..Κατα τα άλλα δεν βλέπει κάτι περίεργο..Ο κύκλος μου είναι σταθερός και γι'αυτό είμαστε λίγο επιφυλακτικοί ότι μπορεί να έγινε η ωορρηξία αργότερα..Αναρωτιέμαι εάν τόσες μέρες μετά από την επίσκεψη του γιατρού, είχε τελικά παλινδρομήσει θα είχα κάποια συμπτώματα;; Γιατί τα μόνα που έχω είναι λίγο ευαίσθητους μαστούς και κάπως σαν κάψιμο ή τσιμπήματα χαμηλά στην κοιλιά.. Δεν έχω συχνοουρια.. Δεν έχω πόνους περιόδου όπως είχα πριν την επίσκεψη στον γιατρό.. Αυτή η αναμονή που δεν ξέρω τι γίνεται μέσα μου με τρελαίνει.. Δηλαδή σκέφτομαι όταν πάω πάλι στον γιατρό και ας πούμε ότι δεν δει ακόμη καρδιά.. Εγώ δεν θα έπρεπε να έχω κάποιο σύμπτωμα;; Αίμα, πόνους.. Το έχει ζήσει κάποια αυτό;

σας ευχαριστώ!

Εγω είχα παει για 1ο υπερηχο 6+ 3 κ ειδαμε σακο κ ακουσαμε καρδια.δεν ειχα κανένα συμπτωμα κ ειχα 2 μωρα0..δκαθυστερημένες συλληψεις το κανουν αυτο κ αργουν πολλες να ακούσουνε καρδουλα ..εγω ημουν απο εξωσωματικη ..οποτε μηπως να πας σε 2-3 μερες ξανα; Κ εφοσον ο γιατρος τα ειδε οκ απλα σκεψη θετικη οσο μπορεις !! !αππβολη με αιμα κ πονους συμβαινει κ μπορει κ να συμβει κ αργοτερα αλλα μπορει να συμβει κ χωρις συμπτβματα.  μη τα σκεφτεσαι αυτα ομως πραγματοκΑ .να πανε ολα αριστα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τι κάνετε;, εγώ έχω στενοχωρηθει πολύ..  πάνω που πάω να μειώσω την προγεστερονη κάτι συμβαίνει.. χθες οδήγησα  10 λεπτά κ μετά είχα ροζ αιμα στο εσώρουχο.... φοβερό πως πρέπει να συνεχίσω  να μένω στο κρεβάτι...
    • Αχ @Diwni μου τι μου θύμισες, πρώτη γέννα επί covid το 2022, μπαίνει Μενν το μωρό μου και να έχω μια κοπέλα δίπλα μου η οποία μου την έλεγε που δουλεύω στο δημόσιο, που έχω μεγάλη άδεια, που δεν έκανα αμνιοπαρακεντηση διότι γέννησα στα 36 και εκείνη στα 40 έκανε... Άστα να πάνε. Ερχόταν ο άντρας της και τον καβαλαγε μέσα στο δωμάτιο να φιλιούνται 😂😂😂 Δεύτερη γέννα το 2024 πέφτω σε μια όλα τα φώτα ανοιχτά πρωί βράδυ στο δωμάτιο, ο άντρας της όσο θήλαζα χάζευε το στήθος μου. Εν τω μεταξύ γιατρός αυτός δεν τον έδιωχναν ποτέ από το δωμάτιο, κόντευε να κοιμηθεί εκεί. Η κοπέλα σε σοκ πάλευε να θηλάσει αφού έκανε 17 ώρες να γεννήσει, νομίζω δεν κοιμήθηκε 3 μέρες στο μαιευτήριο... Το χειροτερο μου οι συγκάτοικοι στη γέννα. 
    • Πωπω είναι πολύ τρομακτικό, εμένα ο καρδιολόγος δεν μου είχε βρει τίποτα πάντως. Το παθαίνεις Κι εσύ κάθε μέρα:;;
    • Εγώ θα πω "ναι" στις σαλιαρες μπλουζάκι! Έχω 2 έχω για το μωρό και τις αγαπώ, με έχουν βολέψει πολυ, μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη αγορά που έκανα 😆 με έσωσε απο πολλά πλυσίματα τα ρούχα. Αλλά γενικά το μωρό θα την πιάνει, θα τη βάζει στο στόμα, θα κάθεται στραβά, θα του πέφτουν κάτω τα φαγητά από κει που δεν έχεις υπολογίσει, θα πιάνει το κουτάλι σου και θα στα ρίχνει όπου να ναι, οπότε σίγουρα λερώνεται παντού παντού παντού. Επίσης, θα πέφτει σίγουρα από το λαιμό και μέσα από τη σαλιαρα, οπότε μετά από λίγο μπορεί να σκεφτεις ότι και κανονική να έχεις, το ίδιο θα ναι... Οι κανονικές που έχω εγώ είναι σιλικόνης γιατί με βολεύουν στο πλύσιμο και το καθάρισμα.  Γενικά πάντως να πω ότι άμα ξεκινήσει να μαθαίνει να τρώει ιουνιο-ιουλιο που έχει ζέστες, έχετε την γυμνή με την πάνα και την σαλιαρα και τάιζε τη 😆 μετά τσουπ, την αρπάζεις και την πας στο μπάνιο απευθείας 😆 Πιατάκια έχω σιλικόνης που δεν γλιστράνε, άμα τρώει μόνο του το παιδί βολεύουν (πανάκριβα, αλλά τα χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα στον μεγάλο γιατί είναι ατσουμπαλος και τα ρίχνει κάτω 😒) τα λεφτά τους τα έβγαλαν... Αλλιώς έχω κανονικό μπωλακι, που το κρατάω εγώ πολύ μακριά από το μωρό και το ταιζω. 
    • Καλησπέρα κορίτσια, @Diwni υπομονη με την συγκάτοικο. Ειχα και εγώ μια μικρή κοπέλα η οποία όλη την ώρα έβλεπε τηλεόραση και βιντεακια χωρίς ακουστικά αλλά δεν είπα τίποτα γιατί δεν είχε το μωρό ήταν μονάδα. Μόλις πας σπίτι θα βρεις ρυθμούς. @Sotiria_94 εγώ έκανα το επίδομα λοχειας εγκρίθηκε την ίδια μέρα και θα πληρωθώ 21/5 . Το έκανα σαν άνεργη αλλά είχα τα ένσημα.  Εγώ σήμερα κορίτσια έκανα επιτέλους το σπίτι μου, δεν άντεχα να το βλέπω μέσα στην μπιχλα. Πολύ σκόνη, είχα να το κάνω από την μέρα που μπήκα μαιευτήριο, έκανε ο άντρας μου μόνο τα πάνω πάνω. Η αληθεια είναι πως κουραστηκα και με τραβάει η τομη τώρα.  Έκανα και διαλειμμα για άντληση ενδιάμεσα και μου έμεινε μόνο το μπάνιο τώρα αλλά αυτό τον κάνω κάθε μέρα οπότε δεν θα αργήσω. Μετά πιστεύω να ξεκουραστώ λίγο και να παραμείνει ήρεμη η μπέμπα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...