Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι να γίνεται άραγε ; 🤔

Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας ! Σε 7 μέρες περιμένω περίοδο . Σήμερα κατά το σκούπισμα ειδα βλέννη καφε . Δεν έχω ξαναδεί ποτε . Μήπως ;; Λέω μηηηηπως είμαι έγκυος και έχει γίνει το θαύμα ; Να σας πω ότι προσπαθούμε και κάναμε προσπάθειες αλλά χωρίς άγχος . Το απολαμβάναμε , γιατί είπαμε αν θέλει να γίνει , θα γίνει . (Το λέμε για να αποφορτιστούμε από το άγχος για παιδί ) . Σας ευχαριστώ🧡

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 9/3/2023 at 9:25 ΜΜ, ο/η Lina_Lily είπε:

Κορίτσια μου γεια σας ! Σε 7 μέρες περιμένω περίοδο . Σήμερα κατά το σκούπισμα ειδα βλέννη καφε . Δεν έχω ξαναδεί ποτε . Μήπως ;; Λέω μηηηηπως είμαι έγκυος και έχει γίνει το θαύμα ; Να σας πω ότι προσπαθούμε και κάναμε προσπάθειες αλλά χωρίς άγχος . Το απολαμβάναμε , γιατί είπαμε αν θέλει να γίνει , θα γίνει . (Το λέμε για να αποφορτιστούμε από το άγχος για παιδί ) . Σας ευχαριστώ🧡

Καλησπέρα υπάρχουν καποια υγρά εμφύτευσης (εγω δεν είχα ) αλλά νομίζω ότι είναι ροζ.. το καφέ είναι σαν παλιό αίμα αλλά δεν ξέρω κιολας σίγουρα γιατί εγω καφέ είχα μόνο όταν περίμενα να αδιαθετήσω 

είναι πολύ βασικό να απολαμβάνετε τις επαφες σας και όσο γίνεται να μην υπάρχει πολύ άγχος (εγω πάλι είχα πολύ) 😊

ευχομαι να είναι εγκυμοσυνης αυτά τα υγρά..  στείλε μας τα νέα σου 

στις On 11/3/2023 at 10:03 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Καλησπέρα υπάρχουν καποια υγρά εμφύτευσης (εγω δεν είχα ) αλλά νομίζω ότι είναι ροζ.. το καφέ είναι σαν παλιό αίμα αλλά δεν ξέρω κιολας σίγουρα γιατί εγω καφέ είχα μόνο όταν περίμενα να αδιαθετήσω 

είναι πολύ βασικό να απολαμβάνετε τις επαφες σας και όσο γίνεται να μην υπάρχει πολύ άγχος (εγω πάλι είχα πολύ) 😊

ευχομαι να είναι εγκυμοσυνης αυτά τα υγρά..  στείλε μας τα νέα σου 

Κορίτσι μου ! Έχω καθυστέρηση 2 μέρες . Λέω να περάσει το ΣΚ και μετά αν δεν έρθει να πάω να διελευκανω την υπόθεση ! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Lina_Lily είπε:

Κορίτσι μου ! Έχω καθυστέρηση 2 μέρες . Λέω να περάσει το ΣΚ και μετά αν δεν έρθει να πάω να διελευκανω την υπόθεση ! 

Και γώ είμαι 1η μέρα καθυστέρησης!!! Πάντα λίγο πριν την περίοδο έχω καφέ υγρά!! Αυτή τη φορά ίχνος ! Λετε να είμαι ; Βέβαια εκανα τεστ 2 μέρες πριν την καθυστέρηση και βγήκε αρνητικό 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Lina_Lily είπε:

Χαράς την υπομονή σου εγω θα είχα είδη κάνει 😂

Να κανείς όταν νιώθεις εσυ έτοιμη θα περιμένω νέα σου κορίτσι μου εύχομαι ότι καλύτερο 🥰

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kate1992 είπε:

Και γώ είμαι 1η μέρα καθυστέρησης!!! Πάντα λίγο πριν την περίοδο έχω καφέ υγρά!! Αυτή τη φορά ίχνος ! Λετε να είμαι ; Βέβαια εκανα τεστ 2 μέρες πριν την καθυστέρηση και βγήκε αρνητικό 

Άντε μακάρι να κορίτσι μου είναι πολύ καλό που δεν έχεις καφέ.. εύχομαι ένα μεγάλο +++++ να μας στείλεις όταν κανείς τεστ να μας πεις τι έγινε 💕

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Άντε μακάρι να κορίτσι μου είναι πολύ καλό που δεν έχεις καφέ.. εύχομαι ένα μεγάλο +++++ να μας στείλεις όταν κανείς τεστ να μας πεις τι έγινε 💕

Αχ σ ευχαριστώ τόσο πολύ γλυκια μου 🙏🙏🙏🙏 μακάρι!!!! 
υπαρχουν πιθανότητες δλδ ε να αλλάξει το αρνητικό που είχα κάνει δυο μέρες πριν ! Αχ μακάρι το θελουμε τόσο πολύ!!!

ειδα το αρνητικό κ απογοητεύτηκα ! Θεωρώ απίθανο ότι μπορεί ν αλλάξει!  

στις πριν 9 ώρες, ο/η Kate1992 είπε:

Αχ σ ευχαριστώ τόσο πολύ γλυκια μου 🙏🙏🙏🙏 μακάρι!!!! 
υπαρχουν πιθανότητες δλδ ε να αλλάξει το αρνητικό που είχα κάνει δυο μέρες πριν ! Αχ μακάρι το θελουμε τόσο πολύ!!!

ειδα το αρνητικό κ απογοητεύτηκα ! Θεωρώ απίθανο ότι μπορεί ν αλλάξει!  

Ναι σε εμένα άλλαξε πάντως εύχομαι και σε εσενα🙏 🌸

στις On 18/3/2023 at 10:21 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Ναι σε εμένα άλλαξε πάντως εύχομαι και σε εσενα🙏 🌸

Δυστυχώς σε μένα ήρθε μια κατακόκκινη περίοδος !!!! Η αλήθεια είναι πρώτη φορά τόσο κόκκινο έντονο χρώμα! Πάντα είχα σκούρο βαθύ κόκκινο! Και επίσης καθόλου καφέ υγρά πιο πριν! Δν ξέρω τι συμβαίνει 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kate1992 είπε:

Δυστυχώς σε μένα ήρθε μια κατακόκκινη περίοδος !!!! Η αλήθεια είναι πρώτη φορά τόσο κόκκινο έντονο χρώμα! Πάντα είχα σκούρο βαθύ κόκκινο! Και επίσης καθόλου καφέ υγρά πιο πριν! Δν ξέρω τι συμβαίνει 

Και εγώ είχα μια μέρα καθυστέρηση και λέω μήπως ήρθε η ώρα … γτ προσπαθούμε σχεδόν 2 χρόνια κ εμείς … αλλά δυστυχώς ξύπνησα το πρωί με κατι πόνους και είδα ότι μου ήρθε περίοδος 😢

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kate1992 είπε:

Συμβαίνει καμία φορά να υπάρχουν αλλαγές στην περίοδο κι εμένα μου έχει συμβεί.. θα μπορούσες να κανείς μια ερώτηση στον γιατρό σου αν νιώθεις περίεργα.. προσπαθείς καιρό ; Το σπερμα προκαλεί καποιες ανωμαλίες στην περίοδο μας 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και για τον ύπνο που ρωτήσατε από αυτήν την εβδομάδα της βάζω υπνόσακο είμαι και εγώ πιο ήρεμη να σας πω την αλήθεια γιατί με τη κουβερτούλα την πέτυχα 2-3 φορές να την τραβάει στα μουτράκια 
    • Κορίτσια και εγώ το ίδιο με το αριστερό πόδι όταν πάω να σηκωθώ πονάει απο πάνω ψηλά ψηλά και δε μπορώ να κουνηθώ!! Σήμερα το πρωί που σηκ΄ώθηκα από το κρεβάτι για να πάω 8η φορά τουαλέτα (😅) πιάστηκα τελείως απο την αριστερή μεριά με χτυπούσε μέχρι το κόκκαλο χαμηλά χαμηλά και πήγαινα κουτσαίνοντας.
    • Κορίτσια μου @*Vasoula @Lila86 θετικηηηηη περίμενα τηλ από το κέντρο για να είμαι σίγουρη και μετά να σας πω ττα ευχαριστααα. Θα χαζεψωωω .ακομα δεν σταματησε το τρέμουλο σαν το ψαρι πηγαινω .ειναι λιγο χαμηλη βεβαια αλλα μ ειπν οτι εινι και η 9 μερα μ ενα εμβρυακι και να μην αγχωνομαι αλλα ακομα ειναι νωρις και τριτη να ξαναπαω για χωριακη ,συνεχιζω κανονικα την αγωγη μου ...και ευχομαι να εχω αυξησεις μεχρι την τριτη ... @*Vasoula λογικά αυτά τα καφε που είχα πριν δυο μέρες  ήταν η εμφυτευση αυτό μου το είπαν σήμερα οι άτιμοι και εγώ είχα χεστει 
    • Είμαστε πολλές ❤️❤️❤️ θα ήμασταν πιο πολλές αν είχαμε στήριξη από επαγγελματίες υγείας κ το στενό περιβάλλον.    προσωπικά ευτυχώς το οικογενειακό περιβάλλον δεν ανακατεύεται. Κ οι επαγγελματίες υγείας που έχω είτε ήταν θετικοί είτε όχι εγώ επέλεξα αυτό που πιστεύω καλύτερα για μένα κ για τα παιδιά μου.    τώρα θηλάζω τα 2 παιδιά μου κ σε 3 μήνες το πολύ θα έρθει κ το τρίτο άρα θα τ θηλάζω κ τα τρία ❤️ ( η κόρη μου το πιο μεγάλο παιδί μου είχε κόψει τον θηλασμό τώρα στο δεύτερο τρίμηνο γιατί είχε κοπεί το γάλα μου όπως κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά τώρα που μπήκα στο τρίτο τρίμηνο κ έχω πρωτογαλα πάλι μου ζήτησε πολλές φορές να πιει. Ο γιος μου, το δεύτερο παιδί μου δεν το συζητώ δεν τον ένοιαξε καθόλου θήλαζε κ στεγνά- dry nursing- κ τώρα που ήρθε το γάλα χαμουλης 🤣🤣🤣🤣🤣).    δεν είναι πάντα εύκολο να θηλάζεις εννοείται… ούτε αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Όσες θέλουν κ μπορούν όμως καλώς το επιλέγουν ❤️❤️❤️ ο,τι μπορεί κάνει η κάθε μητέρα με βάση τις ανάγκες της οικογένειας ❤️❤️❤️ Με το καλό σε όλα τα κορίτσια της παρέας ❤️❤️❤️
    • Αχ μπράβο σας…ωχ ναι ισχύει εκεί η Λένε θα είναι ακόμα πιο δύσκολη 🔥για να δούμε τι θα δούμε 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...