Μετάβαση σε περιεχόμενο

Οποια εχει κόρη ακριβή, το Μάρτη ήλιος μην τη δει, και όποια ένα μωράκι θέλει, αυτός ο Μάρτης να το φέρει​👶​🍼​ ❤️

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η efakii είπε:

@Mpourmpoulo ποτε θα κλεισεις ραντεβού για την σαλπιγγογραφια ;;;

Αχ δεν ξερω ακόμη! Δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός! Περιμενω να με πάρει τηλ σήμερα για να μου πει τι έχει σκοπό να κάνουμε 😂 

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Σαν χθες μοιάζει..... 

Αχ τα διάβαζα και σκέφτηκα τι κάνουν τα κορίτσια εκείνα?έβλεπα την Κάρεν που με έλεγε Ράμπο και γελούσα μόνη μου... πραγματικά μου φαίνεται τόσο παλιά και συνάμα τόσο πρόσφατα...

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αχ δεν ξερω ακόμη! Δεν μου έχει πει κάτι ο γιατρός! Περιμενω να με πάρει τηλ σήμερα για να μου πει τι έχει σκοπό να κάνουμε 😂 

Αναμένουμε στο ακουστικό μας για τις οδηγιες που θα λάβεις !!!! 
δν εχω προλάβει να διαβάσω ακομα οοοοοοολα τα νέα σας…. Εγω σημερα προφανώς κ έπεσα στη λουμπα να κανω τεστ .. φυσικά και ήταν αρνητικό … 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Girly είπε:

Ρένα μου οι πιθανότητες είναι πολλές! Στην περίπτωση μου να συνυπολογίσουμε ότι από τους 4 μήνες οι δύο πρώτοι ουσιαστικά ήταν ο ένας που πήγε έτσι γιατί είχαμε βρει τον πολύποδα που εμπόδιζε (στον τράχηλο) και ο επόμενος που είχα κάνει την επέμβαση και νομίζω δε μπορούσα να έχω επαφή η κάτι τέτοιο...τον επόμενο ουσιαστικα δεν έμεινα έγκυος και τον αμέσως επόμενο έμεινα! 

Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία, και ειλικρινά οοολα θα πάνε καλά!

Ναι τον πρώτο μήνα δεν «επιτρέπεται» να προσπαθείς ή κάτι τέτοιο τελοσπαντων!! 
κορίτσια μου όλες μου φτιάξατε την διάθεση και σας ευχαριστώ!! Εύχομαι όλα τα μαγιό να μας είναι μικρά φέτος το καλοκαίρι!! Και όχι από τα παγωτά 😂😂 μου τελείωσαν οι καρδούλες ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η efakii είπε:

δν εχω προλάβει να διαβάσω ακομα οοοοοοολα τα νέα σας…. Εγω σημερα προφανώς κ έπεσα στη λουμπα να κανω τεστ .. φυσικά και ήταν αρνητικό … 

Ναιιι περιμενω πως και πως🙏 είναι νωρίς ακόμη κορίτσι μου όποτε μη το βάζεις στο μυαλό σου γτ δεν ισχύει αυτο που σου έδειξε 🤞κάνε λιγάκι υπομονή ακομηηηηη❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η efakii είπε:

Καλε! Είπαμε το Σάββατο!! Με ποια θα αγχώνομαι εγωωω όλο το σκ 😜 προφανώς και δεν το μετράμε το σημερινό! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

κορίτσια μου όλες μου φτιάξατε την διάθεση και σας ευχαριστώ!! Εύχομαι όλα τα μαγιό να μας είναι μικρά φέτος το καλοκαίρι!! Και όχι από τα παγωτά 😂😂 μου τελείωσαν οι καρδούλες ❤️❤️

Όλες μασσς μαγιό 2 με 3 νουμερο μεγαλύτερο 😂 αντε να ανανεώνονται οι Καρδάρομπες για το καλοκαίρι και ας είναι με μεγαλύτερα νουμερα❤️

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Καρδούλες παντουυυυυυ ❤️❤️❤️❤️

μακαριιιιιιιιι

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλε! Είπαμε το Σάββατο!! Με ποια θα αγχώνομαι εγωωω όλο το σκ 😜 προφανώς και δεν το μετράμε το σημερινό! 

Εχεις και συ τα δικια σου καλεεεεε!!!!!! 🤣🤣😝😝😝  βρε κορίτσια δεν μπορω να χωνέψω το οτι πριν 2 μέρες ειδα άχνη γραμμουλα στο τεστ και τωρα τιποτα…. Με ξεσήκωσε το άτιμο !!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια μου μόλις με πήρε η γραμματέας του γιατρού μου και μου είπε να πάω 30 του μήνα ! Δεν μου είπε να παρω κάτι παρά μονο μου έκλεισε ραντεβού να με δει! Τοτε θα είμαι 8η μέρα του κύκλου μου!  Ποιος ξέρει το έχει στο μυαλό του ;🤔Αυτά ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Κοριτσια μου μόλις με πήρε η γραμματέας του γιατρού μου και μου είπε να πάω 30 του μήνα ! Δεν μου είπε να παρω κάτι παρά μονο μου έκλεισε ραντεβού να με δει! Τοτε θα είμαι 8η μέρα του κύκλου μου!  Ποιος ξέρει το έχει στο μυαλό του ;🤔Αυτά ☺️

Εκείνη την ημέρα θα κανεις και την σαλπιγγογραφια ;;;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η efakii είπε:

Εκείνη την ημέρα θα κανεις και την σαλπιγγογραφια ;;;;;;

Όχι όχι δεν κάνει  σαλπιγγογραφια ο γιατρός μου ! Δεν μου είπε τπτ παραπάνω μόνο ότι 30 του μήνα να πάω να με δει τπτ άλλο🤔 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η efakii είπε:

Εχεις και συ τα δικια σου καλεεεεε!!!!!! 🤣🤣😝😝😝  βρε κορίτσια δεν μπορω να χωνέψω το οτι πριν 2 μέρες ειδα άχνη γραμμουλα στο τεστ και τωρα τιποτα…. Με ξεσήκωσε το άτιμο !!!!

Μακάρι να μην δεις αχνη γραμμουλα το Σάββατο! Να δεις 2 κατακόκκινες!!!! Κανε υπομονή μαζί μουυυ✌️✌️✌️✌️♥️♥️♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Υπομονή μέχρι τις 30 τότε κορίτσι μου! Χαλάρωσε τώρα αφού ήρθε και η περίοδος και όλα θα γίνουν όπως πρέπει ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Όχι όχι δεν κάνει  σαλπιγγογραφια ο γιατρός μου ! Δεν μου είπε τπτ παραπάνω μόνο ότι 30 του μήνα να πάω να με δει τπτ άλλο🤔 

Τι αινιγματικό ραντεβού είναι αυτό ;

🤔

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Υπομονή μέχρι τις 30 τότε κορίτσι μου! Χαλάρωσε τώρα αφού ήρθε και η περίοδος και όλα θα γίνουν όπως πρέπει ♥️

Τι να κάνω δεν γινετε και αλλιώς😂 υπομονή υπομονή υπομονή 😂

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Και μένα στον τελευταίο μου κύκλο ζήτησε να με δει στα καθαρισματα της περιόδου και μετά ξανά από δύο εβδομάδες. Στην πρώτη επίσκεψη λοιπόν είδε τα αυγουλάκια μου, την μήτρα κλπ (καλά εγώ προερχομουν και από αποξεση). Δεν κατάλαβα τι είχε στο μυαλό του και δεν έμαθα και ποτέ γιατί στη δεύτερη επίσκεψη είχα θετικό τεστ στα χέρια μου και δεν κάναμε τελικά τον υπέρηχο, και δεν με ένοιαζε πλέον να ρωτήσω!! Εύχομαι ολόψυχα να σου συμβεί ακριβώς το ίδιο ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Cat96 είπε:

Τι αινιγματικό ραντεβού είναι αυτό ;

🤔

Αντε ντεεεε! Πάντως την αγωγή που πήρα δεν νομίζω να μου την δώσει γτ θα έπρεπε να την ξεκινήσω 3η μέρα της περιόδου όποτε δεν ξερω τι έχει κατά νου ίσως με αφήσει έτσι αυτόν το κύκλο δεν ξερω! Όταν μου έκλεισε το ραντεβού θα είμαι 8η μέρα του κύκλου και για να με δει για ωορρηξια είναι πολύ νωρίς για εμένα καθώς συνήθως κάνω ωορρηξια 18η-20η ! Εκτός αν με την προγεστερονη και τα οιστρογονα θα είναι μικρότερος ο κύκλος αυτός ! Θα δειξει!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Και μένα στον τελευταίο μου κύκλο ζήτησε να με δει στα καθαρισματα της περιόδου και μετά ξανά από δύο εβδομάδες. Στην πρώτη επίσκεψη λοιπόν είδε τα αυγουλάκια μου, την μήτρα κλπ (καλά εγώ προερχομουν και από αποξεση). Δεν κατάλαβα τι είχε στο μυαλό του και δεν έμαθα και ποτέ γιατί στη δεύτερη επίσκεψη είχα θετικό τεστ στα χέρια μου και δεν κάναμε τελικά τον υπέρηχο, και δεν με ένοιαζε πλέον να ρωτήσω!! Εύχομαι ολόψυχα να σου συμβεί ακριβώς το ίδιο ❤️❤️❤️

Μακάρι κορίτσι μου μακαριιιιιιιιι❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ κοιτά το καλό είναι ότι γενικα γράφει τα πάντα στον φάκελο μου δλδ στο ιστορικό μου ότι κάνουμε ! Όποτε σίγουρα τα κοίταξε και μάλλον κάτι έχει στο μυαλό του ποιος ξερει! Είναι πολύ ψειρας γενικότερα ( φανταστείτε οτι για κάθε νόσημα ή εξέταση την γράφει με διαφορετικό χρώμα στιλο) έχει πάνω στο γραφείο του πάνω από 10 στιλό το ένα δίπλα στο άλλο στοιχισμένα 😂 ,το μόνο μείον (αν ειναι μείον) ειναι οτι δεν σου λέει από τηλ και γενικότερα δεν σου αναλύει τι κάνουν τα χάπια που σου δίνει ίσως για να μη με αγχώσει ! Θα λυθεί το μυστήριο την άλλη Πέμπτη 🧐

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Αντε ντεεεε! Πάντως την αγωγή που πήρα δεν νομίζω να μου την δώσει γτ θα έπρεπε να την ξεκινήσω 3η μέρα της περιόδου όποτε δεν ξερω τι έχει κατά νου ίσως με αφήσει έτσι αυτόν το κύκλο δεν ξερω! Όταν μου έκλεισε το ραντεβού θα είμαι 8η μέρα του κύκλου και για να με δει για ωορρηξια είναι πολύ νωρίς για εμένα καθώς συνήθως κάνω ωορρηξια 18η-20η ! Εκτός αν με την προγεστερονη και τα οιστρογονα θα είναι μικρότερος ο κύκλος αυτός ! Θα δειξει!

Ίσως να θέλει να κάνει απλά έναν έλεγχο που γίνεται μόνο τέλη περιόδου. Μου το είπαν κ μένα αυτό, λόγω του ότι στα μισά του κύκλου έχει παχύνει κάπως το ενδομήτριο και δεν έχουν τόσο «καθαρή» εικόνα. Πάντως αν το κάνει γι αυτόν τον λόγο, μπράβο του που είναι τόσο λεπτομερής! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mpourmpoulo είπε:

Μακάρι κορίτσι μου μακαριιιιιιιιι❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ κοιτά το καλό είναι ότι γενικα γράφει τα πάντα στον φάκελο μου δλδ στο ιστορικό μου ότι κάνουμε ! Όποτε σίγουρα τα κοίταξε και μάλλον κάτι έχει στο μυαλό του ποιος ξερει! Είναι πολύ ψειρας γενικότερα ( φανταστείτε οτι για κάθε νόσημα ή εξέταση την γράφει με διαφορετικό χρώμα στιλο) έχει πάνω στο γραφείο του πάνω από 10 στιλό το ένα δίπλα στο άλλο στοιχισμένα 😂 ,το μόνο μείον (αν ειναι μείον) ειναι οτι δεν σου λέει από τηλ και γενικότερα δεν σου αναλύει τι κάνουν τα χάπια που σου δίνει ίσως για να μη με αγχώσει ! Θα λυθεί το μυστήριο την άλλη Πέμπτη 🧐

Χαχαχα πολύ φίλος μου ο γιατρός!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η efakii είπε:

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω! Υπομονή λίγες μέρες για μια καθαρή εικόνα! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσιαααα επιτέλους μου χαμογέλασε 😁😁😁😁

Μπήκαμε στην ωορρηξία επίσημα λοιπόν... 🙏 Πάμε δυνατά... Έτοιμη για 3ημερο ξεσάλωμα 😜😋🤣 

Μια χαρά!!!!! Έκατσε κ κοντά στο σκ!!!!! 😁😁😁😁😁 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ και εγώ όλα αυτά+ ναυτίες εμετούς, πονοκέφαλο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές  Αύριο έχω ραντεβού να δούμε τι γίνεται. Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα ☺️
    • Γειά σου Κορίτσι Μ! Αχ εγώ το κατάλαβα οτι είμαι έγκυος απο βουλωμένη μύτη όπως είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Και γενικά από την αρχή έχω ναυτίες, εμετούς, πονοκέφαλο, δυσκοιλιότητα. Όλα οσα είχα στον γιο μου😔 δεν περνάω και πολύ καλά. Μακάρι στο δεύτερο τρίμηνο να είναι καλύτερα τα πράγματα 
    • Συγγνώμη για την παρέμβαση κορίτσι μου αλλά θα ξεκινήσει η δική μου μετά το Πάσχα παιδικο. Δεν κόβει την πάνα ακόμα. Εσένα τα κατάφερε; από τον παιδικό μας είπαν δεν πειράζει. 
    • Όπως σου είπαν και τα κορίτσια εξαρτάται από την περίπτωση. Εμείς ταξιδεύουμε με τη μικρή μας και στο εξωτερικό από 4 μηνών όπως είπες κι εσύ. Και καλοκαιρινές διακοπές σε νησιά κλπ. Ωστόσο, αρκετά συχνά βγαίνουμε οι 2 μας με τον άντρα μου και τους φίλους μας και η μικρή μένει στους παππούδες της (στους γονείς του άντρα μου ή με τη μητέρα μου στο σπίτι μας αν τη φιλοξενούμε). Αυτό μπορεί και 1 φορά την εβδομάδα που πια τη ζητάει κιόλας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι πήγαμε από 5 βραδια διακοπές μόνοι μας κι έμεινε με όλους τους παππούδες της (φιλοξένησαν και τη μητέρα μου οι γονείς του άντρα μου) στο χωριό (ήταν 1 και 2 ετών αντίστοιχα) και πέρναγε τέλεια. Πρόπερσι ούτε μας αναζήτησε. Περσι κάναμε κάθε μέρα μια βιντεοκληση και λίγο μιλούσαμε και ήταν οκ. Ωστόσο, ενώ ήταν τόσο άνετη με αυτό, το ίδιο καλοκαίρι (πέρσι) χρειάστηκε να γυρίσουμε για 1 βράδυ Αθήνα, ενώ ήμασταν διακοπές στη μητέρα μου στην πόλη της (που μεγάλο μέρος του καλοκαιριού το περνάμε εκεί από τότε που γεννήθηκε και δουλεύουμε εξ αποστάσεως) και επειδή δεν έχει τη σχέση που έχει με τους γονείς του άντρα μου που μένουν δίπλα μας, μας ζήταγε συνέχεια 1,5 μέρα και έβγαλε αρκετό άγχος και κλάμα. Και δεν είναι ότι δεν την ξέρει. Περνάμε αρκετούς μήνες όλοι μαζί, είτε στο δικό μας σπίτι, είτε στο πατρικό μου και δεν έχει πρόβλημα να την κοιμίσει ή να μαγειρέψουν, να φάνε, να πάνε βόλτες κλπ. Απλά προφανώς δεν την έχει καταχωρήσει στους βασικούς φροντιστες της. Θα πρότεινα κι εγώ να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν φύγετε πολλές ημέρες για να δείτε πώς θα πάει και για να μην έρθει ξαφνικό στο παιδί. Πρέπει το παιδί να νιώθει σίγουρο ότι φεύγετε, αλλά θα γυρίσετε και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό και δεν έχει να κάνει με το ίδιο. Είναι κάτι που κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους. Εμάς τώρα είναι 2,5 και βλέπω ότι είναι σε ηλικία που το επεξεργαζεται κανονικά και πχ μια νύχτα πρόσφατα την ώρα που τη έβαζα για ύπνο μου είπε χαρούμενη "οι μαμάδες και οι μπαμπάδες πηγαίνουν βόλτες με τους φίλους τους. Κι εγώ όταν μεγαλώσω θα πηγαίνω βόλτες με τους φίλους μου" 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...