Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια είναι κάποια εδώ να μου πει αν η αποβολή έχει να κάνει με το πολύ αίμα ? Είμαι στην 6 εβδομάδα κύησης την Τετάρτη μου ήρθε αίμα στην αρχή είχα καφέ υγρά μετά όμως εξελίχθηκαν σε μέσα σε 2 μέρες δεν το πρόλαβα το κακό ήταν βράδυ αργά όταν με πιάσαν πονεί σαν την περίοδο να φεύγουν κομμάτια . Πήρα την γυναικολόγο το πρωί και μου έδωσε τα UTROGESTAN .. έκανα β χωρική και έδηξαν χαμηλές . Είναι κάποια άλλη στην περίπτωση μου ? Δεν θέλω να πιστεύω ότι το έχω χάσει αλλά στην σερβιετα μου είδα κάτι πολύ παράξενο κομμάτι με κάτι άσπρο λες και έμοιαζε η το έμβρυο η ο σάκος . Πείτε μου σας παρακαλώ ότι είναι καλά το έμβρυο? Και ότι δεν το έχω χάσει . Έχω μέχρι και σήμερα αίμα είναι πολύ σημαντικό να μου απαντήσετε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωωω ευτυχως το προλάβατε ομως κ δεν κόλλησε τίποτα το ζουζουνι😊 αχ κ εμενα όταν κλαίει ο μπεμπης τσιρίζει κ αυτη κ ρωτάει γιατι κλαιει τι θελει;;πανικοβλητη🤣🤣🤣πολυ πλακα😂😂 μωρε καλα τα παω αυτή η κοιλιά θέλω να δω πως θα μαζέψει, εχω κανει κ κατι καινούριες ραγαδες εκει που ειχα στον αφαλο λίγες..βαζω κρέμες κ οτι γινειιι!!
    • Υπομονή Έλενα μου... Και εγώ τον κράτησα σπίτι όλη αυτή τη βδομάδα γιατί μου είπαν ότι στην τάξη του γίνεται χαμός από κάθε είδους ίωση οπότε κάνουμε αγκαλίτσες όλη μέρα. Ευτυχώς έχει αλλάξει γνώμη για τη μικρή, την έχει αγαπήσει, έκοψε το κουκι και τώρα την αποκαλεί μωράκι η μωράκι μου και τη χαϊδεύει και τη φιλαει με καρδιοχτύπι της μάνας να μην κολλήσει τίποτα η μικρή. Αλλά δεν θέλω και να το αποθαρρύνω είναι πολύ τρυφερός μαζί της. Οταν κλαίει η μικρή χαλάει τον κόσμο να τσακιστουμε να την πάρουμε αγκαλιά εκείνο το δευτερόλεπτο κ σε είμαστε στην τουαλέτα πχ. 😅 Ζυγιστηκες; Μπράβο μια χαρά τα πας! Εγώ δεν ανεβαίνω ούτε αν με πληρωνες! Όσο για τα νευρα τα δικαιούσαι! Μη μασάς!
    • Καλησπερα κορίτσια!!Πως ειστε;;Εμεις δεύτερη μέρα ουσιαστικά που ειμαστε ολη μέρα οι 3 μας κ παει καλα μπορω να πω😁 βέβαια ο μπεμπης εχει αρχισει να κοιμαται πιο πολυ τη μέρα κ το βραδυ δίνει πονο οποτε γιαυτό κ παει καλα😅😅εγω δεν ποναω ιδιαίτερα πια,κανω δλδ κ δουλειές κ απ ολα σπιτι μονο βάρος δεν σηκώνω..νευρα εχω πολλά...παααρα πολλά!!!Επισης τωρα ζυγιστηκα,μου μενουν αλλα 7 για να πιάσω τα προ εγκυμοσυνης,η αλήθεια ειναι ακριβώς δεν ξερω ποσο ημουν τη μέρα που γέννησα νομιζω ειχα φτάσει 75 κάπου εκει κοντα κ τωρα ειμαι 65.5.
    • Απαξ κι αρχισουν στερεες , αρχιζουν και πινουν νερο σε εκπαιδευτικα ποτηρακια με καλαμακι κλπ, οποτε και να αποθηλασεις εκτοτε δεν δινεις μπιμπερο, αλλα ποτηρακι παιδικο. Εμενα το μεγαλο μου παιδακι δεν πηρε ουτε μιση φορα μπιμπερο. Τα δευτερα διδυμακια ειναι τωρα κοντα 5 μηνων κι ενω εκει μεχρι τον πρωτο μηνα που αντλουσα παραλληλα επαιρναν κανονικα και μπιμπερο, πλεον το εχουνε ξεμαθει και δεν πινουν με την καμια! Μονο στηθος… Αμα τους βαλω μπιμπερο γελανε το δαγκωνουν και δεν κανουν θηλαστικη κινηση, προσπαθω σχεδον καθε μερα αλλα τιποτα. Και λογω του μεγαλου, χρειαζεται να λειψω καθε τοσο, για γιορτες, σχολικες ενημερωσεις, γιατρους κλπ….και τα μικρακια με περιμενουν κλαιγοντας καθε φορα…. 😢😢
    • Τη μέρα που έκανα το RSV, το βράδυ ξεκίνησε ο βήχας. Αναρωτιέμαι, αν δεν είχα κάνει και το εμβόλιο της γρίπης, πώς θα ήμουν τώρα;; Ευτυχώς δεν έχω πυρετό. Αλλά γενικώς είμαι για να με κλαιν' οι ρέγγες! Ας ελπίζουμε ότι μέχρι το σουκού θα έχει αρχίσει να υποχωρεί. Ειδικά τα βράδια η κατάσταση είναι ανυπόφορη.   Όλα καλά θα είναι; Λογικά θα είναι πιο μικροκαμωμένη η ζουζούνα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...