Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σακούλα σουπερμάρκετ και πόνοι πλάτης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημεεεερααα σας! Βρε κοριτσια πηγα προχθες σουπερμαρκετ και πηρα 1 σακουλα ψωνια. Για να παω μεχρι το αυτοκινητο επρεπε να ανεβω και μια ανηφορα και μεχρι να ανεβω εξαντληθηκα. Με το που εφτασα σπιτι ξεκινησα να εχω πονο στη πλατη χαμηλα. Και λεω βρε λες να εκανα καμια ζημια στο μωρο; Γενικα βεβαια εχω θεματακια με την πλατη μου απο παλιο τραυματισμο αλλα 3 κιλα που ηταν η σακουλα δεν περιμενα να μου κανει κατι. Τωρα 2 μερες μετα με ποναει οταν σκεκομαι για πανω απο 5 λεπτα αλλα ελαφρως. Και τιποτα αλλο. Μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω απλα να ξεκουρασω την πλατη. Εχουμε και την αυχενικη της 12ης εβδομαδας μεθαυριο και εχω αγχωθει ακομα περισσοτερο. Τι λετε; σας εχει τυχει;

Δημοσίευση

Καλησπέρα σου. 

Απ ότι κατάλαβα σε πονάει η μέση σου. 

Είναι φυσιολογικό, δεν ξέρω αν αρχίζει βέβαια από τόσο νωρίς, εγώ είμαι 20 εβδομάδες περισσότερο και τώρα έχει αρχίσει να με πονάει. 

Σίγουρα μετράει και ο τραυματισμός που ήδη είχες. 

Αν δεν ξέρεις πως να σηκώνεις βάρη και φορτώνεις την πλάτη σου καλύτερα απέφυγε το. 

Πλέον κι εγώ φοβάμαι να σηκώσω τα βάρη που σηκωνα. 

Καλό κουράγιο έχεις δρόμο μπροστά σου, που έχει και δυσκολίες αλλά αξίζει τον κόπο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...