Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μετά από έμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.Εχω 12 μέρες που έκανα έμβρυομεταφορά 2 βλαστοκυστων,έχω μια χοριακη 204 αλλά πονάκια κ αίμα χαμηλά.Θα ξανακάνω τη τρίτη χοριακη.Εχω άγχος.Καποια άλλη με τα ίδια συμπτώματα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κορίτσι! Δεν ξέρω τι γίνεται στην έμβρυομεταφορά γιατί είχα φυσική σύλληψη, αλλά έχεις αίμα κανονικό; Κόκκινο;

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Γεια σου κορίτσι! Δεν ξέρω τι γίνεται στην έμβρυομεταφορά γιατί είχα φυσική σύλληψη, αλλά έχεις αίμα κανονικό; Κόκκινο;

Στην αρχή είχα καφέ αλλά τώρα ναι είναι κόκκινο.Δεν είναι πολύ στο σκούπισμα μόνο το βλέπω.

στις On 30/1/2023 at 3:23 ΜΜ, ο/η Niaz είπε:

Στην αρχή είχα καφέ αλλά τώρα ναι είναι κόκκινο.Δεν είναι πολύ στο σκούπισμα μόνο το βλέπω.

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά. Μπορεί να είναι και αίμα εμφύτευσης. Εγώ την ημέρα που περίμενα να αδιαθετισω και έκανα χοριακη 134 είχα αρκετό αίμα αλλά ηταν προς το καφέ η απόχρωση του, μετά συνεχίστηκε για 2-3 μέρες αλλά καφέ. Τον γιατρό σου τον ρώτησες;

Ο γιατρός με έχει γεμίσει με προγεστερόνη κ μου είπε ξάπλα,να σηκώνομαι μόνο για τουαλετα κ βλέπουμε, είναι λέει πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε κάτι στον υπέρηχο..

στις πριν 16 ώρες, ο/η Niaz είπε:

Ο γιατρός με έχει γεμίσει με προγεστερόνη κ μου είπε ξάπλα,να σηκώνομαι μόνο για τουαλετα κ βλέπουμε, είναι λέει πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε κάτι στον υπέρηχο..

Ωραία! Δυστυχώς είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ❤️ Πότε μπορείς να πάτε να δείτε από τον υπέρηχο;

στις On 5/2/2023 at 9:31 ΜΜ, ο/η Niaz είπε:

Δυστυχώς δεν πήγε καλά..έκανα χοριακη και άρχισε να πέφτει..

Λυπάμαι πολύ 😢 Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...