Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β χοριακη

Μαριάννα κ

Recommended Posts

Σήμερα έκανα μια χοριακη κ έδειξε 0.8 ..ενώ θυμάμαι που είχα κάνει λίγες μέρες μετά την περίοδο ήταν 0.5 πως είναι δυνατόν;;; Η περίοδος δε μου ήρθε... πρώτη μέρα περιόδου 26 Δεκεμβρίου..αμέσως μια βδομάδα μετά την περίοδο είχα επαφές κ την επόμενη..πείτε μου κορίτσια να ελπίζω μήπως ανέβει η δεν υπάρχει περίπτωση;; Η την έκανα νωρίς ;;; Πώς είναι δυνατόν από 0.5 να φτάσει 0.8 ;;;; Κάποια κοπέλα που να γνωρίζει θα ήθελα να μου πει την άποψη της 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 3 ώρες, ο/η Μαριάννα κ είπε:

Σήμερα έκανα μια χοριακη κ έδειξε 0.8 ..ενώ θυμάμαι που είχα κάνει λίγες μέρες μετά την περίοδο ήταν 0.5 πως είναι δυνατόν;;; Η περίοδος δε μου ήρθε... πρώτη μέρα περιόδου 26 Δεκεμβρίου..αμέσως μια βδομάδα μετά την περίοδο είχα επαφές κ την επόμενη..πείτε μου κορίτσια να ελπίζω μήπως ανέβει η δεν υπάρχει περίπτωση;; Η την έκανα νωρίς ;;; Πώς είναι δυνατόν από 0.5 να φτάσει 0.8 ;;;; Κάποια κοπέλα που να γνωρίζει θα ήθελα να μου πει την άποψη της 

Η χοριακη εκτός εγκυμοσύνης δεν ανεβοκατεβαινει και κινείται σε αυτά τα πλαίσια είτε είσαι στην αρχή είτε στο τέλος του κύκλου σου. Είναι εντελώς αρνητική προς το παρόν. Αν ο κύκλος σου ήταν είναι 28ημερες ή λιγότερες με τέτοια χοριακη λογικά δεν είσαι έγκυος. Μπορεί, όμως, να έκανες πιο αργά ωορρηξια και όχι στις 14 μέρες από την 1η μέρα περιόδου και τότε να είναι νωρίς να φανεί ακόμα. 

στις πριν 21 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Η χοριακη εκτός εγκυμοσύνης δεν ανεβοκατεβαινει και κινείται σε αυτά τα πλαίσια είτε είσαι στην αρχή είτε στο τέλος του κύκλου σου. Είναι εντελώς αρνητική προς το παρόν. Αν ο κύκλος σου ήταν είναι 28ημερες ή λιγότερες με τέτοια χοριακη λογικά δεν είσαι έγκυος. Μπορεί, όμως, να έκανες πιο αργά ωορρηξια και όχι στις 14 μέρες από την 1η μέρα περιόδου και τότε να είναι νωρίς να φανεί ακόμα. 

Ο γιατρός μου είπε ότι έκανα ωωρηξια την προηγούμενη εβδομάδα στην αρχή της εβδομάδας 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...