Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χαρίζονται συμπληρώματα σιδήρου, Ασβεστίου και Μαγνησίου

Recommended Posts

στις On 16/1/2023 at 4:01 ΜΜ, ο/η Raphailia είπε:

ΧΑΡΊΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΏΜΑΤΑ ΣΙΔΉΡΟΥ ΑΣΒΕΣΤΊΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΊΟΥ ΠΕΡΊΣΣΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ 

χρειαζονται παντα να παιρνουμε γενικα και  ειδικα μαγνησιο ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

χρειαζονται παντα να παιρνουμε γενικα και  ειδικα μαγνησιο ..

Δεν είναι απόλυτο αυτό. Εξαρτάται με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού, βέβαια επειδή πλέον δεν έχουμε και την καλύτερη διατροφή οι περισσότεροι δυστυχώς χρειάζονται συμπληρώματα. 

Υπάρχουν όμως πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπερβιταμινοσης. 

Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο στην εγκυμοσύνη για τις συσπάσεις. Επίσης βοηθάει στους πόνους. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος στην εγκυμοσύνη γιατί ακόμη και υψηλή φεριτίνη να έχεις θα αδειάσει. Το ασβέστιο οκ. Δε πήρα σε καμμία.. 

Το θέμα είναι ότι η κοπέλα χαρίζει κάτι κι εμείς λέμε από κάτω άσχετα 🤣

στις πριν 5 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο στην εγκυμοσύνη για τις συσπάσεις. Επίσης βοηθάει στους πόνους. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος στην εγκυμοσύνη γιατί ακόμη και υψηλή φεριτίνη να έχεις θα αδειάσει. Το ασβέστιο οκ. Δε πήρα σε καμμία.. 

Το θέμα είναι ότι η κοπέλα χαρίζει κάτι κι εμείς λέμε από κάτω άσχετα 🤣

Σωστα χαχα .απλα το λέω σε περιπτωση που δε γμωριζει το κοριτσι ότι υπερχει και περιπτωση να τα χρειαστει σε λιγο γιατι εγω τη πατησα -δεν επαιρνα συμπληρώματα δεν ετρωγα καλά λογω μωρων κ εφτασα να πεσω κατω κ να εχω φεριτινη 5  !!νομιζα κ εγω οτι μονο στην εγκυμοσυνη προσεχουμε. :-(

στις πριν 11 ώρες, ο/η Nefeliap είπε:

Σωστα χαχα .απλα το λέω σε περιπτωση που δε γμωριζει το κοριτσι ότι υπερχει και περιπτωση να τα χρειαστει σε λιγο γιατι εγω τη πατησα -δεν επαιρνα συμπληρώματα δεν ετρωγα καλά λογω μωρων κ εφτασα να πεσω κατω κ να εχω φεριτινη 5  !!νομιζα κ εγω οτι μονο στην εγκυμοσυνη προσεχουμε. :-(

Γι'αυτό κάνουμε εξετάσεις μετά την εγκυμοσύνη να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε! 

Ισχύει σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται, ειδικά αν υπάρχει ιστορικό αναιμίας ο σίδηρος είναι απαραίτητος! 

Φεριτίνη 5; Πω .... Έχεις ιστορικό;

στις πριν 13 ώρες, ο/η Christine_ είπε:

Γι'αυτό κάνουμε εξετάσεις μετά την εγκυμοσύνη να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε! 

Ισχύει σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται, ειδικά αν υπάρχει ιστορικό αναιμίας ο σίδηρος είναι απαραίτητος! 

Φεριτίνη 5; Πω .... Έχεις ιστορικό;

Ειχα κανει μετα τη εγκυμοσύνη και όλα καλα.αλλα μετα ακριβως απο ενα 8 μηνο   πηρα τη κατηφόρα .κανενα ιστορικο ,παντα ημουν μια χαρα -απλα δεν ετρωγα κ δε κοιμομουν καλά  λογω διδυμων..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...