Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΧΑΖΗ :silly: ΑΛΛΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!

ΛΟΙΠΟΝ... ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΑΛΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΥΗΣΗ??? ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΝΑ Ε???ΤΙ ΡΩΤΑΩΩΩΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ:blink: :woohoo:

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ:blush:

ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕΕΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩΩΩ;):P :laugh:

Δημοσίευση

Γεια σου κοπελα μου....εγω δεν ειμαι αλλα το εχω σκεφτει κι εγω πολλες φορες αυτο οτι μαλλον μονη μου θα το υπολογισω χα χα!!!Μα δεν καταλαβαινω γιατι να μετραμε απο την τελευταια περιοδο??Αφου πιανουμε πιο μετα!Ας μας πουνε και τα αλλα κοριτσια!:-)

Δεν εισαι χαζη γιατι αν εισαι ειμαι κι εγω χα χαχα !!!εδω τα λεμε ολα μην μου αγχωνεσαι και ας τα θεωρουμε χαζα απο μονες μας!φιλακιααααα :-)

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!! ΕΓΩ Π.Χ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ (ΜΑΛΛΟΝ) 29/10/2008. ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 22/10/2008 ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ 22/07/2009. (ΓΕΝΝΗΣΑ 23/07/2009 ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ). Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ???

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΩ. ΣΥΝΕΛΑΒΑ 14-12 ΣΙΓΟΥΡΑ... ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ? 24 ΕΒΟΜΑΔΕΣ Η 28 ΑΝ ΕΙΜΑΙ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ? :huh: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΟΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 8-9. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ Ας ΜΑΣ ΠΕΙ... ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ falassarna ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα! Στην αρχικη σελιδα του σαιτ υπαρχει ενα κειμενακι που λεει "πιθανη ημ/νια τοκετου".Βαλτε εκει την ημερομηνια της 1ης μερας της τελευταιας περιοδου και δειτε...

Να σας πω ομως τι εχω καταλαβει εγω... Οι γιατροι μετρανε την κυηση απο την 1η μερα της τελευταιας περιοδου.Υπολογιζουν ομως την εγκυμοσυνη να εχει διαρκεια ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 42 εβδομαδες.Αυτες οι 2 εβδομαδες διαφορα ειναι στην ουσια οι 2 βδομαδες απο την αρχη του κυκλου της περιοδου μεχρι την 14 μερα του κυκλου που υποτιθεται γινεται η ωορηξια και πιθανον η συλληψη.Γι'αυτο οι γιατροι δε ρωτανε σχεδον ποτε ειχαμε επαφη....Φανταστειτε μια κοπελα που εκανε ερωτα καθε μερα δε θα μπορουσε να υπολογισει.

Με αυτο το σκεπτικο μας λενε περιπου την τελευταια πιθανη ημερομηνια που θα γεννηθει το μωρο...Αααα!Επισης παιζει ρολο η αναπτυξη του εμβρυου.Πχ εμενα στην 1η επισκεψη μου ειπε ημ/νια τοκετου μεχρι 5 Σεπτεμβριου.Την επομενη μου ειπε μεχρι 31 Αυγουστου και την τελευταια ειπε πως ειναι ακομα 2 μερες πιο ανεπτυγμενο....

Ελπιζω να βοηθησα και να μη σας μπερδεψα παραπανω...Ειναι και πρωι...!!! Φιλακια!!!

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι οτι και μένα μου φαινότανε παράξενο να μετράμε από την τελευταία περίοδο!

Προφανώς, αυτό γίνεται γιατί τότε ξεκινάει η δημιουργία του καινούριου μας ωαρίου!

Επόμένως, τότε ξεκινάει και η ζωή του!

Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε και γι' αυτό...

Αφού έτσι θέλουνε να το μετράνε... να τους φέρουμε αντίρρηση;

Εμένα, πάντως, η γιατρός μου, από μόνη της μου είπε την πιθανή ημερομηνία τοκετού και συμπίπτει με την ημρομηνία που βγαίνει και το mammy.

Δημοσίευση

Εγω νομιζω πως επειδη δεν ξερουν ολες οι γυναικες ποια ακριβως ημερομηνια εγινε η συλληψη, οι γιατροι εχουν βρει ενα στανταρ μετρο για να μετρανε σε ολες τις γυναικες την εγκυμοσυνη με τον ιδιο τροπο...:)

Δημοσίευση

εχεις δικιο falassarna. κι εγω γνωριζω την ημερομηνια συλληψης και καθε φορα που παω στη γιατρο μου της το θυμιζω έτσι ώστε να μην υπολογιζει βαση τελευταιας περιοδου. Η μαια μου μου ειπε οτι το κανουν αυτο γιατι λεει ειναι η ημερομηνια που σιγορα θυμαται η γυναικα. Ασχετα αν εγω ακομα και αυτη την ειχα μπερδεψει στην αρχη!!!:) :) :) χαχα! Κι εγω ετσι υπολογιζω τη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...