Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΧΑΖΗ :silly: ΑΛΛΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!

ΛΟΙΠΟΝ... ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΑΛΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΥΗΣΗ??? ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΝΑ Ε???ΤΙ ΡΩΤΑΩΩΩΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ:blink: :woohoo:

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ:blush:

ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕΕΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩΩΩ;):P :laugh:

Δημοσίευση

Γεια σου κοπελα μου....εγω δεν ειμαι αλλα το εχω σκεφτει κι εγω πολλες φορες αυτο οτι μαλλον μονη μου θα το υπολογισω χα χα!!!Μα δεν καταλαβαινω γιατι να μετραμε απο την τελευταια περιοδο??Αφου πιανουμε πιο μετα!Ας μας πουνε και τα αλλα κοριτσια!:-)

Δεν εισαι χαζη γιατι αν εισαι ειμαι κι εγω χα χαχα !!!εδω τα λεμε ολα μην μου αγχωνεσαι και ας τα θεωρουμε χαζα απο μονες μας!φιλακιααααα :-)

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!! ΕΓΩ Π.Χ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ (ΜΑΛΛΟΝ) 29/10/2008. ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 22/10/2008 ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ 22/07/2009. (ΓΕΝΝΗΣΑ 23/07/2009 ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ). Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ???

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΩ. ΣΥΝΕΛΑΒΑ 14-12 ΣΙΓΟΥΡΑ... ΠΟΣΟ ΕΙΜΑΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ? 24 ΕΒΟΜΑΔΕΣ Η 28 ΑΝ ΕΙΜΑΙ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ? :huh: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΟΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 8-9. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ Ας ΜΑΣ ΠΕΙ... ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ falassarna ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα! Στην αρχικη σελιδα του σαιτ υπαρχει ενα κειμενακι που λεει "πιθανη ημ/νια τοκετου".Βαλτε εκει την ημερομηνια της 1ης μερας της τελευταιας περιοδου και δειτε...

Να σας πω ομως τι εχω καταλαβει εγω... Οι γιατροι μετρανε την κυηση απο την 1η μερα της τελευταιας περιοδου.Υπολογιζουν ομως την εγκυμοσυνη να εχει διαρκεια ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 42 εβδομαδες.Αυτες οι 2 εβδομαδες διαφορα ειναι στην ουσια οι 2 βδομαδες απο την αρχη του κυκλου της περιοδου μεχρι την 14 μερα του κυκλου που υποτιθεται γινεται η ωορηξια και πιθανον η συλληψη.Γι'αυτο οι γιατροι δε ρωτανε σχεδον ποτε ειχαμε επαφη....Φανταστειτε μια κοπελα που εκανε ερωτα καθε μερα δε θα μπορουσε να υπολογισει.

Με αυτο το σκεπτικο μας λενε περιπου την τελευταια πιθανη ημερομηνια που θα γεννηθει το μωρο...Αααα!Επισης παιζει ρολο η αναπτυξη του εμβρυου.Πχ εμενα στην 1η επισκεψη μου ειπε ημ/νια τοκετου μεχρι 5 Σεπτεμβριου.Την επομενη μου ειπε μεχρι 31 Αυγουστου και την τελευταια ειπε πως ειναι ακομα 2 μερες πιο ανεπτυγμενο....

Ελπιζω να βοηθησα και να μη σας μπερδεψα παραπανω...Ειναι και πρωι...!!! Φιλακια!!!

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι οτι και μένα μου φαινότανε παράξενο να μετράμε από την τελευταία περίοδο!

Προφανώς, αυτό γίνεται γιατί τότε ξεκινάει η δημιουργία του καινούριου μας ωαρίου!

Επόμένως, τότε ξεκινάει και η ζωή του!

Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε και γι' αυτό...

Αφού έτσι θέλουνε να το μετράνε... να τους φέρουμε αντίρρηση;

Εμένα, πάντως, η γιατρός μου, από μόνη της μου είπε την πιθανή ημερομηνία τοκετού και συμπίπτει με την ημρομηνία που βγαίνει και το mammy.

Δημοσίευση

Εγω νομιζω πως επειδη δεν ξερουν ολες οι γυναικες ποια ακριβως ημερομηνια εγινε η συλληψη, οι γιατροι εχουν βρει ενα στανταρ μετρο για να μετρανε σε ολες τις γυναικες την εγκυμοσυνη με τον ιδιο τροπο...:)

Δημοσίευση

εχεις δικιο falassarna. κι εγω γνωριζω την ημερομηνια συλληψης και καθε φορα που παω στη γιατρο μου της το θυμιζω έτσι ώστε να μην υπολογιζει βαση τελευταιας περιοδου. Η μαια μου μου ειπε οτι το κανουν αυτο γιατι λεει ειναι η ημερομηνια που σιγορα θυμαται η γυναικα. Ασχετα αν εγω ακομα και αυτη την ειχα μπερδεψει στην αρχη!!!:) :) :) χαχα! Κι εγω ετσι υπολογιζω τη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...