Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,

Ειμαι έγκυος 7+4 και έκανα χθες τον πρώτο μου υπέρηχο και ευτυχώς ακούσαμε καρδιά αλλά ο γιατρός μ είπε ότι το έμβρυο είναι μικρό για την ηλικία του,σαν να είμαι 1 βδομάδα πίσω και τώρα περιμένω με Αγ μια να περάσει μια βδομάδα κ να πάω να δω αν το έμβρυο μεγαλώνει η όχι!

εχει τύχει σε κάποια από εσάς κάτι παρόμοιο;Και πως πήγε;

ευχαριστώ!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Άννα Στ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Ειμαι έγκυος 7+4 και έκανα χθες τον πρώτο μου υπέρηχο και ευτυχώς ακούσαμε καρδιά αλλά ο γιατρός μ είπε ότι το έμβρυο είναι μικρό για την ηλικία του,σαν να είμαι 1 βδομάδα πίσω και τώρα περιμένω με Αγ μια να περάσει μια βδομάδα κ να πάω να δω αν το έμβρυο μεγαλώνει η όχι!

εχει τύχει σε κάποια από εσάς κάτι παρόμοιο;Και πως πήγε;

ευχαριστώ!

Καλησπέρα! Έχω ακούσει πολλές φορές να συμβαίνει αυτό γιατί έχει γίνει καθυστερημένη σύλληψη! 

Υπομονή να περάσει η μια εβδομάδα να πάτε να δείτε ότι όλα είναι εντάξει . 

Με το καλό όλα 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Καλησπέρα! Έχω ακούσει πολλές φορές να συμβαίνει αυτό γιατί έχει γίνει καθυστερημένη σύλληψη! 

Υπομονή να περάσει η μια εβδομάδα να πάτε να δείτε ότι όλα είναι εντάξει . 

Με το καλό όλα 🙏🙏

@Άννα Στμου καλησπέρα συμφώνω με αυτό π λέει η Χριστίνα και εμένα κάτι αντίστοιχο μ είχαν πει στον πρώτο υπέρηχο αλλά αυτό συνεβει γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο όποτε η σύλληψη έγινε πιο μετά και φαινόταν πιο μικρό, είναι πολύ νωρίς να σας αγχώνουν έτσι ! 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κορίτσια απλά εγώ έμεινα έγκυος με εξωσωματική με βλαστοκύστη 5-6 ημερών,όποτε ξέρουν ποτέ είχα ωορρηξία αλλά από την άλλη σκέφτομαι ο χρόνος της επικόλλησης του εμβρύου διαφέρει και πάλι,η όχι;

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 12/1/2023 at 8:54 ΠΜ, ο/η Άννα Στ είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια απλά εγώ έμεινα έγκυος με εξωσωματική με βλαστοκύστη 5-6 ημερών,όποτε ξέρουν ποτέ είχα ωορρηξία αλλά από την άλλη σκέφτομαι ο χρόνος της επικόλλησης του εμβρύου διαφέρει και πάλι,η όχι;

Καλησπέρα κορίτσι μου, τελικά;πήγαν όλα καλα; Πάντως ο δικός μου ο γιατρός όταν μετράει έχει ένα περιθώριο +- 7 μέρες γτ δεν μπορούν να το υπολογισουν και ακριβώς. Τώρα δεν ξέρω σε εσένα τι σου είπε;

Δημοσίευση
στις On 12/1/2023 at 8:54 ΠΜ, ο/η Άννα Στ είπε:

Δεν νομίζω να είναι τόσο ανησυχητικό.. Το σίγουρο αποτέλεσμα για την ανάπτυξη από όσο έχω διαβάσει το βγάζουν όταν γίνεται η αυχενική την 12η εβδομάδα. Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα πάνε καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα!!! 🤞❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...