Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας … είμαι καινουρια στη παρέα.. θέλω να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου….

αργησαμε να δούμε έμβρυο αλλά είδαμε στις 6+1 

ο γιατρός μας είπε ότι μεγαλώνει ο λεκιθικος ασκός και είναι εις βάρος του μωρού . Έχω φοβηθεί , σας έχει τυχει κάτι τέτοιο και να πήγε καλά η εγκυμοσύνη; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• συγγνώμη που θα επέμβω 😂 αν ακόμη δεν εχεις καταλάβει που βοηθάει αυτό... είναι για να πατας τα φαγητά...οταν από αλεσμένα περασεις σε πατημένα και έπειτα σε κομμάτια...αυτο θα σ βοηθήσει στο πάτημα... Να σας ζήσουν τα μωρακια σας κορίτσια!
    • Χαχαχαχ ποιος μετράει όμως; 😂 βιάζεται πολύ η μικρούλα σου!  5 μηνών γιναμε εμείς! Δοντακια την ενοχλουν αλλά δεν έχω δει κάτι ακόμα Μέχρι καστορια φτάσαμε, θηλάζουμε αποκλειστικά ναι. Επίτηδες θέλαμε να πάμε πριν ξεκινήσουμε στερεές για την ευκολία. Και όντως είναι πανεύκολο! Το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως χάνουμε θηλασμους γιατί είμαστε συνέχεια έξω και δεν συγκετρωνεται πολύ να κάτσει στο στήθος και της αποσπάται η προσοχή... θα δούμε όταν γυρίσουμε αν είναι εντάξει από βάρος 
    • Δεν έχουν πολύ γέλιο;!! 🤭 Είμαστε 4 μηνών 7 ημερών και 16 ωρών.. 🙃 Σου έχει βγάλει δοντακια εσένα ή όχι ακόμα..;! Πόσο είναι εσένα;! Μήλο νομίζω διάβαζα και κομματάκια θέλει να είναι βρασμένο αλλά δεν έχω εντρυφήσει ακόμα και δεν θέλω να σου πω μλκια.. το φοβήθηκα μήπως δεν κάνει ρε συ.. ξέρω εγώ.. και λέω μη το πω στη παιδίατρο και μου "βάλει χέρι" να το πω σε εσάς πρώτα..🤭 Μπράβο βρε παιδιά!! Που πήγατε;! Θηλάζεις αποκλειστικά; Σε βόλεψε στο δρόμο η μικρή στο θηλασμό;
    • Έκανα ακριβώς το ίδιο με μήλο! Έγλυφε το μηλαρακι με μανία και πήγε να κόψει κομμάτι και τρομαξα! Αλλά από τότε κάθε φορά που τρώω μου μετράει τις μπουκιές 😂 δεν νομίζω πως έκανες κάτι κακό..  θύμισε μου πόσο είναι τώρα η δικιά σου; Κορίτσια να πω πως εμείς κάναμε το πρώτο μας roadtrip και μας έχει βγει πολύ ταξιδιάρα! Περνάει τέλεια η μικρούλα, γελάει συνέχεια! Τσάμπα το είχα άγχος... 
    • Αα!! Κορίτσια!! Να σας ρωτήσω άσχετο... Της έδωσα λίγη μπανάνα σήμερα.. έχει κάθε φορά που τρώμε μας κοιτάει με ύφος καημένου χτυπιέται ολόκληρη πετάει ότι της δίνω (παιχνίδι, μασητικό κτλ) απλώνει τα χέρια της και μας αντιγράφει που μασουλαμε.. έχει πολύ γέλιο! Ε και κάπου την λυπήθηκα και της έδωσα τη μπανάνα που έτρωγα.. τη βούτηξε και με τα δύο χέρια και πήγε να τη δαγκώσει.. δεν την άφησα γιατί φοβήθηκα, και μετά έβγαλε τη γλώσσα έξω και την έγλυφε σα παγωτό.. λέτε να έκανα μλκια;! Μήπως δεν κάνει; Είναι πολύ νωρίς..; Τι λέτε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...