Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική και ερωτήματα 2033

Angel_2023

Recommended Posts

Γεια σας :)  ξεκινάω σε μερικές μέρες την διαδικασία για εξωσωματική και αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στα χαμένα με τα φάρμακα και με το μετέπειτα κάποια να μου δώσει λίγο φως….

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 9/1/2023 at 5:40 ΜΜ, ο/η Angel_2023 είπε:

Γεια σας :)  ξεκινάω σε μερικές μέρες την διαδικασία για εξωσωματική και αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στα χαμένα με τα φάρμακα και με το μετέπειτα κάποια να μου δώσει λίγο φως….

Γεια σου !! Καλή αρχή σου εύχομαι και όλα να έρθουν γρήγορα !!! 

Έχεις ξεκινήσει με τα φάρμακα ; Σε τι φάση βρίσκεσαι ακριβώς ;;

Γειααα…πήγα σήμερα και μου είπαν από αύριο να ξεκινήσω φολικο βέβαια το έχω ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα puregon ένεση 250g για 10 ημέρες και την 5 η ημέρα ξεκινάω orgalutran.έχεις κάνει και εσυ?

στις πριν 11 ώρες, ο/η Angel_2023 είπε:

Γειααα…πήγα σήμερα και μου είπαν από αύριο να ξεκινήσω φολικο βέβαια το έχω ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα puregon ένεση 250g για 10 ημέρες και την 5 η ημέρα ξεκινάω orgalutran.έχεις κάνει και εσυ?

Άντε καλή αρχή !! 

Θα ξεκινήσεις τώρα όλα τα φάρμακα για τη διέγερση, μετά θα πας για ωοληψια. Αν όλα είναι καλά θα συνεχίσεις και θα γίνει και η εμβρυομεταφορα!! 

Ναι έχω κάνει κι εγώ. Ότι χρειαστείς μπορείς να ρωτήσεις!!

Σε ευχαριστώ παρά πολύ και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα…πως είσαι εσυ? Είχες κάποιες δυσκολίες με τα φάρμακα?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Angel_2023 είπε:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ και σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα…πως είσαι εσυ? Είχες κάποιες δυσκολίες με τα φάρμακα?

Σε ευχαριστώ.

Τρομοκρατήθηκα όταν  πήρα τα φάρμακα ψέματα δε θα σου πω. Εγώ με το ζόρι έπαιρνα ντεπον παλιά. Όλα καλά όμως. Το διάστημα της διέγερσης δεν είχα κανένα πρόβλημα παρά μόνο πρήξιμο στην κοιλιά. Μετά την ωοληψια εκεί που με επηρέασαν ήταν στη ψυχολογια.  Εναλλαγές πολλές, πολύ κλάμα (χωρίς λόγο😂) ,νεύρα και γενικά ένιωσα ότι τρελαίνομαι 😂μέχρι που μου ήρθε περίοδος και ηρέμησα (δεν έκανα απευθείας εμβρυομεταφορα λόγω πιθανής υπερδιέγερσης). Τώρα στο διάστημα για την εμβρυομεταφορα λίγο περισσότερο υπνηλία λόγω της προγεστερόνης και πρήξιμο. 

Στον καθένα είναι διαφορετικά βέβαια. Και οι ενέσεις δεν είναι κάτι. Όλα συνηθίζονται!!

στις On 9/1/2023 at 5:40 ΜΜ, ο/η Angel_2023 είπε:

Καλημέρα και καλή αρχή🙂.

Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα συγκεκριμένη ομάδα για το κομμάτι εξωσωματική.

Πάτησε λοιπόν το ακόλουθο Link

https://mammyland.com/topic/33671-mellontikes-manoules-eksosomatikis-2023-sia-oeepeae/

Καμία κοπέλα δεν ήξερε που παν τα 4 όταν ξεκίνησε με την εξωσωματική, όλες θέσαμε ερωτήσεις και όλες διαβάσαμε τις σελίδες και τις διάφορες απαντήσεις που έδωσαν οι κοπέλες.

Επίσης μπορείς να μπεις και εδώ στην προηγούμενη χρονιά https://mammyland.com/topic/31535-mellontikes-manoules-eksosomatikis-2022/

Θα χρειαστεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να διαβάσεις και να βρεις τις απαντήσεις που θέλεις.

Όπως είπα, όλες ήμασταν στα χαμένα.....

Σε ευχαριστώ πολύ εννοείτε θα μπω να δω… το κακό είναι ότι όλο και περισσότερες κάνουμε εξωσωματική το καλό… αν μπορώ να το πω προσωπικά είναι ότι η μια μπορεί να δώσει δύναμη στην άλλη. Ευχαριστώ κ πάλι 

• 1 month later...
στις πριν 9 ώρες, ο/η Βιβή Ηλιαδου είπε:

Κορίτσια έχει κάνει καμία εξωσωματική στο embryolab ξέρει το κόστος μέσω εοππυ?

Μεσω εοπυυ μόνο τις αιματολογικές θα κάνεις. Όσες συνταγογραφουνται με ένα ποσοστό συμμετοχής. 

Από εκεί και πέρα το κόστος είναι ανάλογα με το τι θα κάνεις. Από τον ΕΟΠΥΥ παίρνεις ένα ποσό 350 € περίπου (πολύ λίγα δηλαδή). 

Περίπου 3100 ήταν το κόστος για ωοληψια εμβρυομεταφορα και εννοείται τους υπερήχους ενδιάμεσα και την παρακολούθηση. Σύνολο με αιματολογικές, έξτρα φάρμακα και έξτρα γιατρούς γύρω στα 5000 μας βγήκε. 

στις On 5/3/2023 at 12:01 ΜΜ, ο/η Βιβή Ηλιαδου είπε:

Κορίτσια έχει κάνει καμία εξωσωματική στο embryolab ξέρει το κόστος μέσω εοππυ?

καλημέρα,εάν θυμάμαι καλά ήταν 2950 και ήταν προσθετικα και το κόστος κρύο συντήρησης εμβρυων,επειδή εμείς είχαμε αρκετά έμβρυα πληρώσαμε κάτι παραπάνω,γύρω στο 300 πρέπει να ήταν,ο εοππυ δίνει πίσω 352 ευρώ,και επίσης καλύπτει και τα φάρμακα.Μετα εαν δεν πετύχεις και  έχεις έμβρυα πληρώνεις μόνο την τοποθέτηση ,είναι 1000 ευρώ,εάν κάνεις αρκετές σου δίνουν και μια μικρή έκπτωση.Εμεις πετύχαμε με την Τρίτη μεταφορά,γέννησα πριν λίγες μέρες. εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...