Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ!!!!


Recommended Posts

ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ. ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ... ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ.:blink: ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΜΟΥ ΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΦΡΙΧΤΑ :angry: ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΙΝΙ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...:) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γαστρουλα σε καταλαβαινω!Κι εγω ετσι νιωθω πολυ συχνα... Αν δε δουλευεις εχεις περισσοτερο χρονο να σκεφτεις και συχνα η σκεψη φερνει αποριες!Παλι καλα τα κοριτσια εδω εχουν λυση!Αν και δεν καθομαι πολυ ωρα στο πσ ,γιατι παλιοτερα ειχα ορκιστει στον εαυτο μου πως δε θα χανω τοσες ωρες με τα ματια γουρλωμενα!Οταν ομως ειμαι εδω νιωθω καλυτερα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσι μου να εισαι καλα!Γι αυτο ειμαστε εδω ,για να λυνει η μια της αποριες της αλλης,και να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας,οπως και πολλα αλλα επισης.:):( :laugh: ;):P:angry: :silly:

σου ευχομαι τα καλυτερα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γκαστρουλα εγω νομιζω πως ειναι τονοτικο για ολες μας... κι'εγω εχω παρει πολλες χρησιμες πληροφοριες απο τα κοριτσια αλλα ειναι και μια ομορφη παρεουλα για τις ελευθερες ωρες μου...:):kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula μου, κι εμεις σ'ευχαριστουμε για την συντροφια σου!!!

εισαι γλυκυτατη!!!:):) :)

αυτος ειναι ο ρολος και η ομορφια του mammy!! στηριζουμε η μια την αλλη οπως μπορουμε, μοιραζομαστε κοινες ανησυχιες, φοβους, χαρες!!

με το καλο το μωρακι σου!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν φανταζεσαι τι ωραια που μας κανει και αισθανομαστε ολες αυτη η παρεα....σε καταλαβαινω απολυτα κι εγω ειμαι σπιτι και μονη αρκετες ωρες και εχω πολυ αναγκη την παρεα σας και οσο για τον υπολογιστη ευτυχως εχουμε ξεχωριστους!!!Αλλιως ξυλο θα παιζαμε χα χα χα χα...Σε ευχαριστουμε για τις ευχες και την συμπαρασταση!!!:-):-)

Με το καλο κοπελα μου ολα να σου πηγαινουν καλα!:-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula εγραψε......

ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ. ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ... ΞΕΧΝΙΕΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ. ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΜΟΥ ΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΦΡΙΧΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΙΝΙ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

κ εγω ετσι νιωθω ειμαι πολλες ωρες μονη στο σπιτι κ η παρεα μου ειστε εσεις κοριτσια:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gastroula όλα αυτά που είπες εκφράζουν τις περισσότερες από εμάς !!!

Να είσαι καλά και να μας κρατάς και εσύ παρέα σε εμάς όπως και εμείς σε εσένα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...