Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά κορίτσια. Θα ήθελα την γνώμη σας. 22 Νοεμβρίου πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου. Κάνω τεστ στις 5 μέρες καθυστέρηση δηλ.27/12 με αρνητικό τεστ,κανω ξανά την πρωτοχρονιά κ βγαίνει θετικό.Την ίδια μέρα κλείνω ραντεβού στο νοσοκομείο με πρώτο διαθέσιμο 19/1 κ ρωτώ μέχρι τότε πρέπει να κάνω μόνη μου χοριακη ή να περιμένω να πάω στο ραντεβού μήπως μου κάνουν κατευθείαν υπέρηχο? Γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να πάω κ μετά να με στείλουν για χοριακη χωρίς να μου κάνουν υπέρηχο κ άντε μετά πότε θα μου ξανακλείσουν ραντεβού. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η JaneK είπε:

Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά κορίτσια. Θα ήθελα την γνώμη σας. 22 Νοεμβρίου πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου. Κάνω τεστ στις 5 μέρες καθυστέρηση δηλ.27/12 με αρνητικό τεστ,κανω ξανά την πρωτοχρονιά κ βγαίνει θετικό.Την ίδια μέρα κλείνω ραντεβού στο νοσοκομείο με πρώτο διαθέσιμο 19/1 κ ρωτώ μέχρι τότε πρέπει να κάνω μόνη μου χοριακη ή να περιμένω να πάω στο ραντεβού μήπως μου κάνουν κατευθείαν υπέρηχο? Γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να πάω κ μετά να με στείλουν για χοριακη χωρίς να μου κάνουν υπέρηχο κ άντε μετά πότε θα μου ξανακλείσουν ραντεβού. 

Στις 19.01 θα σας κάνουν σίγουρα υπερηχο και λογικά θα φανεί και έμβρυο κ καρδούλα.  Οπότε αν δουν αυτά δε θα χρειαστεί χοριακή μόνο αν υπάρχει καθυστερημένη εμφύτευση και δεν δουν κάτι τότε θα σας πούμε για χοριακή 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η JaneK είπε:

Καλησπέρα εγω να πω την αλήθεια όταν έκανα τεστ και ήταν θετικό πήγα από μόνη και έκανα χοριακη.. μόλις πήρα τα αποτελέσματα μίλησα με τον γιατρό μου όπου μου είπε σε 2 μερες να ξανα κάνω να δούμε την αύξηση ξανα έκανα ήταν οκ και μετά έκλεισα ραντεβού.. μόνο σακο είχαμε δει στο πρώτο υπέρηχο.. 

Με το καλό να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη 😊

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ!! Πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο κ μου είπαν κατά τις 10 του μηνός να πάω να κάνω μία χοριακή κ με εκείνο το χαρτί να πάω στις 19. Η αλήθεια είναι ότι έχω το άγχος της αναμονής, γιατί στο πρώτο μου παιδάκι το έμαθα 3 μηνών..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η JaneK είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ!! Πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο κ μου είπαν κατά τις 10 του μηνός να πάω να κάνω μία χοριακή κ με εκείνο το χαρτί να πάω στις 19. Η αλήθεια είναι ότι έχω το άγχος της αναμονής, γιατί στο πρώτο μου παιδάκι το έμαθα 3 μηνών..

Με το καλό 😊 ωωω άργησες να το καταλάβεις θα πας να σε εξετάσουν και θα είναι μια χαρά εσυ θα πας κατευθείαν για αυχενική 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα καλημέρα!! Ευχαριστούμε!! 😁  Άντε με το καλό και στα δικά σας!! 🤪😆 Ναι.. Είχε χθες αρκετή.. και δεν κοιμόταν και εύκολα.. μόνο πάνω μου στήθος και μόλις την άφηνα στο 15-20' μαξ ξύπναγε.. για αυτό την "έψαξα" αλλιώς θα έλεγα πάλι άλμα περνάμε.. μου ξέσκισε και το στήθος πάλι.. μου έχει κάνει μια φουσκάλα με διάφανο υγρό.. τώρα τι είναι πάλι αυτό..🤷 υποθέτω από το ρουφηγμα/τράβηγμα σα σφεντόνα που έκανε..
    • Τέλεια τα νέα σας!! Πω πω ο γιατρός πολύ κουλ για τα δεδομένα μου! Εγώ πάω κάθε βδομάδα 🤣 Από συμπτώματα πως είσαι; Εγώ είμαι 7+6 σήμερα και επόμενο ραντεβού την Παρασκευή. Ελπίζω μόνο τώρα που όλη την προσοχή μας την τραβάνε τα νηπιακια μας, ο καιρός να περάσει πιο γρήγορα! 
    • Ναι καταλαβαίνω το σκεπτικό σου εννοείται,  δεν είσαι και υπερβολική,  η κάθε μαμά ξέρει το μωρακι της καλύτερα αλλά καλύτερα να το κάνεις από τώρα (σαν εκπαίδευση) γιατί αργότερα όλο και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το κρατήσει κάποιος πέρα του αγοριού σου  Εγώ δεν θέλω να το έχω και στη φουλ αποστείρωση το μωρακι μην τυχόν είναι και πιο ευάλωτο μεγαλώνοντας, εννοείται πάντα καθαρό και περιποιημένο αλλά το πω θα το σηκώσει κάποιος δικός μου εννοείται που ξέρω τι και πως χωρίς πάνα δεν με ενοχλει , στους υπόλοιπους ή αν είναι από εξωτερικές δουλειές στα χωράφια κλπ βάζουν την πάνα εννοείται 
    • @Maria98 και γω επιτελους λουστηκα σαν ανθρωπος χθες γιατι τις αλλες μερες μονο ντους προλαβαινα. Μη φανταστεις οτι εφτιαξα μαλλια κλπ, αλλα σιγουρα νιωθω καλυτερα. Εγω εχω ενα θεμα κοριτσια μου δεν νιωθω καλα τωρα π ειναι τοσο μικρο να το κρατανε αλλοι. Μια μ φταιει οτι δεν εχουν καθαρα ρουχα, μια που θελω να φορανε μασκα, μια που τον κουνανε εντονα και δεν συμφωνω κλπ. Νιωθω λιγο πιο ανετα με τη μαμα μ αλλα σπανια τον αφηνω και σε αυτην. Ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα νιωθω περιεργα ισως ειναι επειδη ηταν δυσκολη κ η εγκυμοσυνη και εχω αρκετο φοβο υποσυνειδητα. Προτιμω δηλαδη να τον κραταει το αγορι μου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...