Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χοριακη πριν την επίσκεψη

Recommended Posts

Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά κορίτσια. Θα ήθελα την γνώμη σας. 22 Νοεμβρίου πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου. Κάνω τεστ στις 5 μέρες καθυστέρηση δηλ.27/12 με αρνητικό τεστ,κανω ξανά την πρωτοχρονιά κ βγαίνει θετικό.Την ίδια μέρα κλείνω ραντεβού στο νοσοκομείο με πρώτο διαθέσιμο 19/1 κ ρωτώ μέχρι τότε πρέπει να κάνω μόνη μου χοριακη ή να περιμένω να πάω στο ραντεβού μήπως μου κάνουν κατευθείαν υπέρηχο? Γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να πάω κ μετά να με στείλουν για χοριακη χωρίς να μου κάνουν υπέρηχο κ άντε μετά πότε θα μου ξανακλείσουν ραντεβού. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 14 ώρες, ο/η JaneK είπε:

Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά κορίτσια. Θα ήθελα την γνώμη σας. 22 Νοεμβρίου πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου. Κάνω τεστ στις 5 μέρες καθυστέρηση δηλ.27/12 με αρνητικό τεστ,κανω ξανά την πρωτοχρονιά κ βγαίνει θετικό.Την ίδια μέρα κλείνω ραντεβού στο νοσοκομείο με πρώτο διαθέσιμο 19/1 κ ρωτώ μέχρι τότε πρέπει να κάνω μόνη μου χοριακη ή να περιμένω να πάω στο ραντεβού μήπως μου κάνουν κατευθείαν υπέρηχο? Γιατί σκέφτομαι ότι μπορεί να πάω κ μετά να με στείλουν για χοριακη χωρίς να μου κάνουν υπέρηχο κ άντε μετά πότε θα μου ξανακλείσουν ραντεβού. 

Στις 19.01 θα σας κάνουν σίγουρα υπερηχο και λογικά θα φανεί και έμβρυο κ καρδούλα.  Οπότε αν δουν αυτά δε θα χρειαστεί χοριακή μόνο αν υπάρχει καθυστερημένη εμφύτευση και δεν δουν κάτι τότε θα σας πούμε για χοριακή 

στις πριν 16 ώρες, ο/η JaneK είπε:

Καλησπέρα εγω να πω την αλήθεια όταν έκανα τεστ και ήταν θετικό πήγα από μόνη και έκανα χοριακη.. μόλις πήρα τα αποτελέσματα μίλησα με τον γιατρό μου όπου μου είπε σε 2 μερες να ξανα κάνω να δούμε την αύξηση ξανα έκανα ήταν οκ και μετά έκλεισα ραντεβού.. μόνο σακο είχαμε δει στο πρώτο υπέρηχο.. 

Με το καλό να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη 😊

Σας ευχαριστώ πολύ!! Πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο κ μου είπαν κατά τις 10 του μηνός να πάω να κάνω μία χοριακή κ με εκείνο το χαρτί να πάω στις 19. Η αλήθεια είναι ότι έχω το άγχος της αναμονής, γιατί στο πρώτο μου παιδάκι το έμαθα 3 μηνών..

στις πριν 3 ώρες, ο/η JaneK είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ!! Πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο κ μου είπαν κατά τις 10 του μηνός να πάω να κάνω μία χοριακή κ με εκείνο το χαρτί να πάω στις 19. Η αλήθεια είναι ότι έχω το άγχος της αναμονής, γιατί στο πρώτο μου παιδάκι το έμαθα 3 μηνών..

Με το καλό 😊 ωωω άργησες να το καταλάβεις θα πας να σε εξετάσουν και θα είναι μια χαρά εσυ θα πας κατευθείαν για αυχενική 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ψηλός θα γίνει σαν τον μπαμπά του!! Α τρία μαζί;!! Χαμός!  Κι εγώ το bexsero της είπα πιο μετά 
    • @Rena92 να την χαίρεσαι την κούκλα σου!!! Να έχει υγεία, ευημερία, τύχη, ευτυχία και να είναι ευλογημένη!!! Όλα τα καλά!!!!🥳🥳🥳
    • Ο μπαμπάς μας είναι σχεδόν 2μ όπως και το περισσότερο από του οπότε μάλλον κάνανε δουλίτσα τα γονίδια...Πολύ λίγα δέκατα μου έκανε,χτες είχε γκρίνια αλλά σήμερα είναι κύριος...
    • Κοριτσια σας ευχαριστω πολύ, μίλησα και με την μαία και με ηρέμησε,από το μεσημερι καθ μετά άρχισα να το νιώθω πάλι ευτυχώς.  @Elenaki12Εγώ αυτή τη φορά θέλω καροτσι για βολτούλα,ευτυχώς για το σπίτι έχω και ριλαξ και πάρκοκρεβατο οπότε δεν χρειάζομαι καλαθουνα.  @Diwni είμαι σίγουρη πως τα αποτελεσματα θα ειναι τελεια και πως αυριο επιτελους θα ηρεμησεις. Εγώ αύριο έχω να πάω τον γιο μου οδοντίατρο και είναι στο ίδιο κτίριο με τον γυναικολογο μου και ειπα να παω να κάνουμε έναν υπερηχο για καλό και για κακό να έρθει και ο γιος μου που έχει λυσσάξει να δει αν θα δούμε τι είναι. Κάθε μέρα μιλάει στην κοιλια μου και λέει μωρο κάτσε να δούμε τι είσαι. Επίσης έρχεται κάθε μέρα και διαβάζει παραμύθια ή κάνει την ανάγνωση του σχολείου στο μωρό και αυτό το καταλαβαίνει και αρχίζει και κουνιέται. Είναι τρελαμένος με την ιδέα του μωρού.  
    • Μάλιστα.. κατάλαβα.. άρα δηλαδή θα κάνεις μετρήσεις τώρα στο σπίτι μετά τα γεύματα για να δεις πόσο και αν ανεβαίνει για να ενημερώσεις το γιατρό; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...