Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Ιουλίου 2023

Recommended Posts

στις πριν 21 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Εμένα όταν έλεγξε τον τράχηλο μου είπε ότι είναι οκ, αλλά δεν μου είπε πόσα εκατοστά είναι.

Στο θέμα με τα πονακια, δεν πιστεύω ότι είναι συσπάσεις γιατί είναι συνεχόμενος ο πόνος, ούτε πετρώνει η κοιλιά και με πιάνει συνήθως όταν είμαι όρθια ή τεντωνομαι. Δλδ σηκώνομαι και όση ώρα είμαι όρθια νιώθω τράβηγμα και πόνο στην κοιλιά (όχι κάτι τρομερό που δεν αντέχω). 

Τεσπά, περιμένω να μιλήσω το απόγευμα με τη γιατρό γιατί τώρα είναι σε χειρουργεία και δεν έχει χρόνο. Μπορεί να παρανοησε αυτό που της έγραψα.

Δεν πιστευω οτι ειναι κατι κοριτσι μου , φυσιολογικο θαναι . ασε που τα ασχημα ή πονανε πολυ ή ειναι τοσο υπουλα που δεν καταλαβαινουμε τιποτα χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 333
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

15η εβδομάδα και εγώ κορίτσια και διαβάζω για συσπάσεις κ αποκολλησούλες κ θα σας πω κ εγώ τη δική μου εμπειρία.. Είμαι 4η ημέρα με 3 utrogestan τη μέρα και μαγνήσιο, γιατί το ΣΚ πήγαμε με τον άντρα μου για περπάτημα κ παρασυρθήκαμε κ διανύσαμε συνολικά 7.5 χιλιόμετρα... εγώ φορούσα μποτάκια και όχι αθλητικά και όλο το βάρος μου πήγαινε προς τα μπροστά (κοιλιά) και δεν διαχέονταν ομοιόμορφα, όπως θα έπρεπε.. γυρίζω σπίτι και αρχίζω να νιώθω πόνους χαμηλά στην κοιλιά, δλδ στην μήτρα. Συνεχίστηκαν κ το επόμενο πρωί, καλώ τη γιατρό, της περιγράφω τι νιώθω κ μου λέει έχεις συσπάσεις! Γρήγορα πάρε προγεστερόνη, μη περπατήσεις καθόλου κ έλα Δευτέρα να σε ακούσω στον τοκογράφο. Κάνω τοκογράφο, μεγάλη η δραστηρι΄οτητα των συσπάσεων! Μου λέει έλα πάλι αύριο να σε ακούσω ξανά. Πάω, ευτυχώς μικρότερη δραστηριότητα (μετά από φάρμακα και κρεβάτι πάντα). Σήμερα θα πάω ξανά σε προγραμματισμένο ραντεβού. Έχω κατατρομάξει, μου περνάνε ιδέες ότι μπορεί αυτές οι συσπάσεις να μου φέρουν αποβολή και τρελαίνομαι ψυχολογικά. Συνεχίζω τα φάρμακα κ το κρεβάτι. Νιώθω τύψεις τρομερές για το έμβρυό μου, πραγματικά τι έπαθα κ παρασύρθηκα τότε κ περπάτησα τόσο πολύ..... Είμαι απαρηγόρητη! Αν έχει κάποια παρόμοια εμπειρία, ας μου πει.. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η vou.95 είπε:

Δεν πιστευω οτι ειναι κατι κοριτσι μου , φυσιολογικο θαναι . ασε που τα ασχημα ή πονανε πολυ ή ειναι τοσο υπουλα που δεν καταλαβαινουμε τιποτα χαχαχα

Μίλησα με τη γιατρό είναι λέει συσπάσεις αλλά να μην ανησυχώ γιατί είναι φυσιολογικό να έχω. Αλλά καλού κακού να αυξήσω το μαγνήσιο και να ξεκουράζομαι.

Και κατάλαβα ότι χωρίς να το συνειδητοποιώ πιέζω την κοιλιά μου 😕 Μου είπε να μην είμαι πολύ καθιστή και να προτιμώ τις πιο ξαπλωτες στάσεις. Δλδ και στην καρέκλα να είμαι ή τελείως ευθεία ή να γέρνω λίγο προς τα πίσω. Εγώ έχω το συνήθειο να γέρνω προς τα μπροστά.

Πρέπει να προσέχουμε πιο πολύ κορίτσια! Νομίζουμε ότι είμαστε όπως πριν αλλά δεν είμαστε 😅

στις πριν 3 ώρες, ο/η Ersi85 είπε:

15η εβδομάδα και εγώ κορίτσια και διαβάζω για συσπάσεις κ αποκολλησούλες κ θα σας πω κ εγώ τη δική μου εμπειρία.. Είμαι 4η ημέρα με 3 utrogestan τη μέρα και μαγνήσιο, γιατί το ΣΚ πήγαμε με τον άντρα μου για περπάτημα κ παρασυρθήκαμε κ διανύσαμε συνολικά 7.5 χιλιόμετρα... εγώ φορούσα μποτάκια και όχι αθλητικά και όλο το βάρος μου πήγαινε προς τα μπροστά (κοιλιά) και δεν διαχέονταν ομοιόμορφα, όπως θα έπρεπε.. γυρίζω σπίτι και αρχίζω να νιώθω πόνους χαμηλά στην κοιλιά, δλδ στην μήτρα. Συνεχίστηκαν κ το επόμενο πρωί, καλώ τη γιατρό, της περιγράφω τι νιώθω κ μου λέει έχεις συσπάσεις! Γρήγορα πάρε προγεστερόνη, μη περπατήσεις καθόλου κ έλα Δευτέρα να σε ακούσω στον τοκογράφο. Κάνω τοκογράφο, μεγάλη η δραστηρι΄οτητα των συσπάσεων! Μου λέει έλα πάλι αύριο να σε ακούσω ξανά. Πάω, ευτυχώς μικρότερη δραστηριότητα (μετά από φάρμακα και κρεβάτι πάντα). Σήμερα θα πάω ξανά σε προγραμματισμένο ραντεβού. Έχω κατατρομάξει, μου περνάνε ιδέες ότι μπορεί αυτές οι συσπάσεις να μου φέρουν αποβολή και τρελαίνομαι ψυχολογικά. Συνεχίζω τα φάρμακα κ το κρεβάτι. Νιώθω τύψεις τρομερές για το έμβρυό μου, πραγματικά τι έπαθα κ παρασύρθηκα τότε κ περπάτησα τόσο πολύ..... Είμαι απαρηγόρητη! Αν έχει κάποια παρόμοια εμπειρία, ας μου πει.. 

Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου τώρα και θα ηρεμήσουν και οι συσπάσεις!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Ersi85 είπε:

Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου! Ξεκουράσου και όσο μπορείς να κάθεσαι στο πλάι και όχι τόσο ανάσκελα. Με μαγνήσιο και προγεστερόνη θα ηρεμήσεις ❤️

στις πριν 6 ώρες, ο/η Ersi85 είπε:

ξεκουράσου, άκου τις οδηγίες τους γιατρού και όλα καλά θα πάνε!!! Και εγώ όλο αρνητικά σκεφτόμουν χθες λόγω του τραχήλου και κατηγορούσα τον εαυτό μου, αλλά σήμερα αποφάσισα να δείξω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου και να πορευτώ με όσα μου λέει!!! 
Η συννυφάδα μου στη δεύτερη εγκυμοσύνη της έκανε φουλ γυμναστική με τρέξιμο και με βάρη και έπαθε σοβαρή αποκόλληση…ήταν σίγουρη πως θα το χάσει, αλλά έκατσε στο κρεβάτι για ένα διάστημα, πήγαν όλα τέλεια και τώρα ο μικρός κοντεύει τα τρία!!! 
όλα καλά θα πάνε!!!

στις On 25/1/2023 at 12:43 ΜΜ, ο/η Tasiaa είπε:

Και εγώ θα ξεκινήσω μαγνήσιο, γιατί βρέθηκε ο τράχηλος οριακά πάνω από τα όρια (2,9) και έχω αγχωθεί πολύ…θα τον παρακολουθούμε μου είπε και ίσως χρειαστεί περιδεση…πολύ έχω στεναχωρηθεί! 

Εσείς βρε κορίτσια πόσα εκ τράχηλο έχετε;; Μπορεί και να μεγαλώσει ο δικός μου αν προσέχω;; Ξέρετε;;

Τώρα είδα αυτή σου την ανάρτηση. Στην αυχενική είχα τράχηλο 36,3 αλλά δεν έχω ξαναμετρησει από τότε. Ξέρω ότι σε περίπτωση που μειωθεί ο τράχηλος σημαντικά συνιστούν ξεκούραση, όχι περπάτημα και βάρη και δίνουν συνήθως κολπικη προγεστερόνη και μαγνήσιο. 

Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από τη καρδιά μου! 

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες. Μου δώσατε δύναμη με τις πολύτιμες απαντήσεις της η κάθε μία. Πάει λίγο καλύτερα το πράγμα. Περπατάω πλέον ελάχιστα, προσπαθώ να ξαπλώνω όσο μπορώ (με ο,τι υπομονή έχει μείνει) και συνεχίζω τη φαρμακευτική αγωγή (3 χ προγεστερόνη κολπικά και 2 χ μαγνήσιο). Θα ξανακάνω καρδιοτοκογράφημα σύντομα.

Ελπίζω το κορίτσι που είχε συσπάσεις να ξεκουράζεται και να κάνει κατά γράμμα αυτό που θα της πει ο γιατρός της. 

Κατά τα ά΄λλα, στη 15η εβδομάδα παρατηρώ για πρώτη φορά να προεξέχει λίγο η κοιλιά χαμηλά. Εσείς παρατηρείτε διαφορές? Γενικά σας κάνουν τα παλιά παντελόνια και κολάν?

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ersi85 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες. Μου δώσατε δύναμη με τις πολύτιμες απαντήσεις της η κάθε μία. Πάει λίγο καλύτερα το πράγμα. Περπατάω πλέον ελάχιστα, προσπαθώ να ξαπλώνω όσο μπορώ (με ο,τι υπομονή έχει μείνει) και συνεχίζω τη φαρμακευτική αγωγή (3 χ προγεστερόνη κολπικά και 2 χ μαγνήσιο). Θα ξανακάνω καρδιοτοκογράφημα σύντομα.

Ελπίζω το κορίτσι που είχε συσπάσεις να ξεκουράζεται και να κάνει κατά γράμμα αυτό που θα της πει ο γιατρός της. 

Κατά τα ά΄λλα, στη 15η εβδομάδα παρατηρώ για πρώτη φορά να προεξέχει λίγο η κοιλιά χαμηλά. Εσείς παρατηρείτε διαφορές? Γενικά σας κάνουν τα παλιά παντελόνια και κολάν?

Πολύ χαίρομαι που πας καλύτερα! ☺️ Θα δεις ότι θα είσαι σούπερ σύντομα! 

Εγώ προσωπικά έχω δει αλλαγές στο σώμα μου, έχει πεταχτεί κοιλιά και φαίνεται έντονα. Παντελόνια και κολάν που φορούσα πριν ούτε καν δε μου μπαίνουν τώρα. 🤣 Αγόρασα παντελόνια εγκυμοσύνης από shein και μια χαρά! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Ersi85 είπε:

Μπράβο συνέχισε έτσι! 

Εγώ που μου είπε η γιατρός ότι έχω συσπάσεις, θεωρώ ότι ήταν η κοιλιά. Πέρασε τελείως ο οποίος πόνος και παρατήρησα ότι στα 2 σημεία που πονούσα στρογγυλεψε αρκετά η κοιλιά μου. Οπότε υποθέτω ήταν αυτό.

Προσωπικά επειδή είχα κοιλίτσα και τα παντελόνια μου κουμπωναν οριακά έως σφιχτά, έχω πάρει από τις αρχές του 3ου παντελόνια εγκυμοσύνης. Χθες πήγα και πήρα και ένα σουτιέν μιας και έχει εκπτώσεις. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η peacock είπε:

Εγώ προσωπικά έχω δει αλλαγές στο σώμα μου, έχει πεταχτεί κοιλιά και φαίνεται έντονα. Παντελόνια και κολάν που φορούσα πριν ούτε καν δε μου μπαίνουν τώρα. 🤣 Αγόρασα παντελόνια εγκυμοσύνης από shein και μια χαρά! 

Τελεια,πολύ χαίρομαι!

Σχετικα με τις αλλαγές είμαι 16κ3  έχω πάρει  ένα κιλό.Ολη  μου την ζωή  τρώω σαν πιράνχας στην εγκυμοσύνη τρώω ελάχιστα μόνο τα απαραίτητα για το μωρό.Η κοιλιά  όμως τούρλα  δεν  μου κάνει  τίποτα,φοράω  τις φόρμες  του άντρα μου και για να βγω έξω μια φόρμα  που είχα  αγοράσει  τεράστια από παλιά μιας που βγαίνω  μόνο για  να  πάω στον γιατρό!

στις πριν 10 ώρες, ο/η ΕλπίδαΚρ είπε:

Κορίτσιααα!!

Πως τα πάτε με το σίδηρο και σε τι μορφή σας χορηγήθηκε?🤢

Εμενα με ρωτησε σε τι μορφη το θελω, αν θελω να το διαλυω, σε υγρη μορφη ή χαπι . ειπα μονο χαπια θελω! Αυτο που μου εδωσε στην αρχη  (gyno tardyferon) μου εκανε τρομερο τυμπανισμο, καουρα και τα αλλαξαμε ,παλι σε χαπια (ferro sanol duodenal)  και ολα καλα , απλα το παιρνω ενα τεταρτο - μιση ωρα πριν το φαγητο !

στις On 29/1/2023 at 1:33 ΜΜ, ο/η peacock είπε:

Να ενημερώσω ότι πάνε καλύτερα τα τοκογραφήματά μου κορίτσια. Με παρακολουθούν 2 φορές την εβδομάδα και συνεχίζω κανονικά την φαρμακευτική αγωγή.

Είναι όμορφο που αρχίζει και αλλάζει το σώμα! Είναι η πρώτες μέρες που αρχίζω να συνειδητοποιώ πρακτικά ότι υπάρχει ένα μωράκι εκεί μέσα ❤️ Όσο για τα ρούχα, κ εγώ κορίτσι μου από LC Waikiki ξεκίνησα να αγοράζω ρούχα εγκυμοσύνης.. Οικονομικά και κάποια από αυτά είναι και 100% βαμβάκι. Πήρα 2 τζιν με υφασμάτινη ελαστική μέση και 1 κολάν από τα Λητώ! Σκέφτομαι σύντομα να αγοράσω και το κολιέ εγκυμοσύνης με ξυλόφωνο! Έχω διαβάσει καλές κριτικές και μάλιστα κάπου διάβασα ότι τα μωράκια μετά τη 16η εβδομάδα μπορούν να αντιληφθούν κάποιους ήχους.

στις On 29/1/2023 at 3:15 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Μπράβο συνέχισε έτσι! 

Εγώ που μου είπε η γιατρός ότι έχω συσπάσεις, θεωρώ ότι ήταν η κοιλιά. Πέρασε τελείως ο οποίος πόνος και παρατήρησα ότι στα 2 σημεία που πονούσα στρογγυλεψε αρκετά η κοιλιά μου. Οπότε υποθέτω ήταν αυτό.

Προσωπικά επειδή είχα κοιλίτσα και τα παντελόνια μου κουμπωναν οριακά έως σφιχτά, έχω πάρει από τις αρχές του 3ου παντελόνια εγκυμοσύνης. Χθες πήγα και πήρα και ένα σουτιέν μιας και έχει εκπτώσεις. 

Ωραία, τέλεια!! Πιθανών σε εσένα να ήταν μόνο η κοιλιά.

Γιατί γενικά οι συσπάσεις αποτελούν θεματάκι και θέλουν παρακολούθηση στενή και αγωγή με φάρμακα (συνήθως).

Παρατήρησα κ εγώ ότι εκεί που πονούσα στρογγύλεψε η κοιλιά μου (δεξιά και αριστερά) και δε ξέρω εάν συνδέεται ή όχι με τις συσπάσεις που είχα. Τα τοκογραφήματα πάνε αρκετά καλύτερα, αλλά ακόμα επισκέπτομαι τη γιατρό 2 χ εβδομάδα, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι έστρωσε η κατάσταση. 

Από σουτιέν φοράω κάτι ελαστικά που είχα από πριν, χωρίς μπανέλα και χωρίς κούμπωμα, αλλά σύντομα θα χρειαστώ κ εγώ. Επίσης τα δικά μου παντελόνια μου έκαναν μέχρι πρόσφατα επειδή είχαν ελαστικότητα αρκετή, αλλά τώρα πια τίποτα. Μόνο εγκυμοσύνης :) 

Κορίτσι μου εμένα μου δίνει ως συμπλήρωμα σιδήρου το Fysiofol, που είναι σε υγρή μορφή (μονοδόσεις σε μικρά μπουκαλάκια) και παραδόξως, παρά το ότι έχω ευαίσθητο στομάχι που κάνει εύκολα παλινδρόμηση, αλλά και ευαίσθητο έντερο, μου είναι ανεκτό. Κανονικά θέλει απόσταση 1 ώρα από το φαγητό, αλλά εγώ στη μισή ΄ώρα το λαμβάνω, για να μην ερεθίσει το άδειο στομάχι. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η vou.95 είπε:

Εμενα με ρωτησε σε τι μορφη το θελω, αν θελω να το διαλυω, σε υγρη μορφη ή χαπι . ειπα μονο χαπια θελω! Αυτο που μου εδωσε στην αρχη  (gyno tardyferon) μου εκανε τρομερο τυμπανισμο, καουρα και τα αλλαξαμε ,παλι σε χαπια (ferro sanol duodenal)  και ολα καλα , απλα το παιρνω ενα τεταρτο - μιση ωρα πριν το φαγητο !

Κορίτσι μου εμένα μου δίνει ως συμπλήρωμα σιδήρου το Fysiofol, που είναι σε υγρή μορφή (μονοδόσεις σε μικρά μπουκαλάκια) και παραδόξως, παρά το ότι έχω ευαίσθητο στομάχι που κάνει εύκολα παλινδρόμηση, αλλά και ευαίσθητο έντερο, μου είναι ανεκτό. Κανονικά θέλει απόσταση 1 ώρα από το φαγητό, αλλά εγώ στη μισή ΄ώρα το λαμβάνω, για να μην ερεθίσει το άδειο στομάχι. 

στις πριν 14 ώρες, ο/η ΕλπίδαΚρ είπε:

Κορίτσιααα!!

Σίδηρος σε υγρή μορφή, μονοδόσεις σε μικρά μπουκαλάκια, ονόματι "Fysiofol". Δεν ερέθισε το ήδη ευαίσθητο στομάχι κ έντερό μου, παραδόξως.

στις πριν 21 ώρες, ο/η ΕλπίδαΚρ είπε:

Κορίτσιααα!!

Εγώ χάπια tardyferon, αλλά τρώω αμέσως σχεδόν μετά γιατί αλλιώς με πειράζουν στο στομάχι. 2 τη μέρα μου έχει πει αλλά παίρνω 1 γιατί έχω θέμα με τη δυσκοιλιότητα και φοβάμαι ότι με τα 2 θα χειροτερέψει. 

Από συμπτώματα σας πέρασαν όλα; Γιατί έχω έχω γενικά λίγο αναγουλες το πρωί, κάποιες μέρες λίγο ζαλάδες και το βράδυ καούρες... Καμια σχέση οι αναγουλες και οι ζαλάδες με το πρώτο τρίμηνο αλλά δεν νιώθω και 100% καλά. 

15+2 σήμερα 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Ersi85 είπε:

Και εγω ακριβώς αυτό περνώ.. πρωί βραδυ καθημερινά! 
μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω! 

Κορίτσια μου πως είστε!; Εμείς κάνουμε την καμπύλη Ζαχάρου μου την προηγούμενη βδομάδα και ομολογώ ότι μετά την μετρήσει το ζάχαρο μου ήταν λίγο πιο χαμηλό από το αρχικό ενώ δεν είχα περπατήσει καθόλου. Μίλησα με το γιατρό μου είπε ότι είναι OK δε μου είπε κάτι ανησυχητικό αλλά η αλήθεια είναι έχω λίγο το σκέφτομαι …έχει τύχει σε κάποια!;

Τώρα έχουμε ραντεβού πάλι στις 16 του μήνα που θα κάνουμε την Β επιπέδου μέχρι τότε ανυπομονώ να δω το μωρό μου γιατί είναι αρκετές βδομάδες και αγχώνομαι πάλι! Αχ είμαι μόνιμα σε ένα άγχος εσείς κορίτσια;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Argi3 είπε:

Κορίτσια μου πως είστε!; Εμείς κάνουμε την καμπύλη Ζαχάρου μου την προηγούμενη βδομάδα και ομολογώ ότι μετά την μετρήσει το ζάχαρο μου ήταν λίγο πιο χαμηλό από το αρχικό ενώ δεν είχα περπατήσει καθόλου. Μίλησα με το γιατρό μου είπε ότι είναι OK δε μου είπε κάτι ανησυχητικό αλλά η αλήθεια είναι έχω λίγο το σκέφτομαι …έχει τύχει σε κάποια!;

Τώρα έχουμε ραντεβού πάλι στις 16 του μήνα που θα κάνουμε την Β επιπέδου μέχρι τότε ανυπομονώ να δω το μωρό μου γιατί είναι αρκετές βδομάδες και αγχώνομαι πάλι! Αχ είμαι μόνιμα σε ένα άγχος εσείς κορίτσια;

Έφτασες κι όλας στην Β επιπέδου! Μια χαρά! Η καμπύλη ζαχάρου πόσο καιρό έκαναν τα αποτελέσματα; Έκανα και εγώ το Σάββατο και περιμένω ακόμα... 

στις πριν 22 ώρες, ο/η Ersi85 είπε:

Είναι αυτό που είναι σαν αίμα ? Κοιτα να 'μαι ειλικρινης με αυτό που παιρνω τωρα δεν με ενοχλει το στομαχι μου αλλα δεν το παιρνω 1 και μιση ωρα πριν το φαγητο ΄πάντα. το ρυθμισαμε μαζι με την ενδοκρινολογο μου . μου ειπε και νωριτερα να ειναι, δηλαδη να μην εχει περασει 1 ωρα η μισαωρο , δεν με πειραζει, απλα ηθελε να ειναι 4 ωρες μετα απο το τ4 που παιρνω για τον θυροειδη , αδειο στομαχι για να γινει καλυτερη απορροφηση  ... καποιες φορες το παιρνω και κατα την διαρκεια του φαγητου. αλλα εως τωρα δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με το συγκεκριμενο .Με το αλλο πραγματικα υπεφερα και μου εκανε και δυσκοιλιοτητα ! 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Έφτασες κι όλας στην Β επιπέδου! Μια χαρά! Η καμπύλη ζαχάρου πόσο καιρό έκαναν τα αποτελέσματα; Έκανα και εγώ το Σάββατο και περιμένω ακόμα... 

Σε 2 εργασιμες ειχαν βγει σε εμενα !!! 

περιμενω και εγω β επιπεδου στις 9/2 ανυπομονω και αγχωνομαι αν ειναι ολα καλα . το μονο που με ανακουφιζει ειναι οι κλωτσιες ολη μερα που τρωω ❤️ 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Argi3 είπε:

Αααχ καπως ετσι ειμαι και εγώ , μπορει να παω σημερα και αυριο να λεω μα ποτε θα δω το μωρο μουυ??? Εμεις εχουμε την β επιπεδου στις 9/2 οπως εγραψα και πιο πανω ...8 και σημεραα!! Δεν ξερω μετραω τις μερες απο οταν ειναι 22 που πηγα για υπερηχοοο.. και ηδη μου φαινεται μεγαλο το διαστημα χαχαχ δεν ξερω γενικα αν φευγει αυτο το αγχος . 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Οχι κορίτσι Μ δεν είσαι μόνη σ♥️ πιστεύω όλες μας έχουμε πέσει σε γιατρούς που το μόνο που ήθελαν ηταν το χρήμα. Και εσύ βέβαια μην σταματήσεις να ρωτάς οτι μα οτι θέλεις.αυτη είναι η δουλειά τους είναι υποχρεωμένοι να απαντούν!
    • @Girly @marinaP ευχαριστώ βρε κορίτσια γιατί έλεγα μήπως είναι ιδέα μας, αλλά μάλλον συνηθίζουν να φέρονται έτσι και ας τους δίνεις τα ωραία και ζεστά λεφτά σου 😡😡🤣🤣🤣 
    • Το πήρα από Λητω  https://www.letoshop.gr/el/p/sustimata-metaforas/47975-sustima-metaforas-cybex-gold-balios-s-lux-3in1-black-soho-grey.html   Τωρα γράφει εξαντλημένο στο συγκεκριμένο αλλά σίγουρα υπάρχουν και σε αλλά site . Εκεί πήγα μόνο και μόνο για να το δω από κοντά και με ενημέρωσαν αυτό για την κούνια , πως αν αγοράσω θα μου δώσουν δωροεπιταγή που μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο καρότσι . Και έτσι και έκανα …  Επειδή ήταν σε προσφορά το συγκεκριμένο καρότσι μας είπαν η προσφορά ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αν δεν υπάρχει μπορούμε να το παραγγείλουμε , κάνει ένα μήνα μας είπε αλλά δεν θα είναι στην τιμή αυτή αλλά στην αρχική ! Και έτσι το πήραμε μετά από 2-3 μέρες  τωρα που το αναζήτησα το βρήκα και σε 2 site στα 630 !!!! Ενημερωτικά ❤️   Ναι έτσι λένε για φορμάκια και να πάρουμε και με μέσα το ποδαράκι κλειστά , και ανοιχτά ! Απηυδησα λίγο όταν μου έλεγε η μαμά μου για πάνες αγκαλιάς σελτεδακια και λάβετε σ ! Τι είναι αυτά καλε της λέω ; Τώρα τα ψιλό μαζεύω και γράφω λίστα για να παραγγείλω, ποσά κομμάτια κτλ…και εμείς τώρα ξεκινήσαμε και πήρα κούνια καρότσι !! Είμαι 27w και 3 ….. έχω μπει δηλαδή στον 7ο μήνα . Σα ψεμα μου φαίνεται… επισης κορίτσια στο prenatal προσπαθούσαν πολύ να μου πουλήσουν inglesina δεν ξέρω μόνο ένα κατά την γνώμη μου άξιζε αλλά είχε 1200 , που τα θεωρώ υπερβολικά πολλά για καρότσι , για  καθισμα-αυγό  που στο χρόνο θα θέλει μεγαλύτερο κ πορτ μπεμπε που στο 6μηνο δεν θα χωράει . Τα αλλα που μου έδειχναν ήταν στα 900-1000 της inglesina δεν τα είδα και τόσο καλά σε αντοχή , και μάλιστα όταν ρώτησα αν πηγαίνουν άνετα σε άμμο γιατί οι ρόδες ήταν μικρές μάγκωσε και μου είπε Ε δε θα πηγαίνεις και κάθε μέρα !!!! Θα το πλένεις ! Οποτε δεεενν!!! Γνώμη μου πάντα έτσι, κάποια μπορεί να έχει διαφορετική άποψη και σίγουρα άλλο μπατζετ ❤️  
    • Κοίτα αυτό μου το είχε πει και μένα κάποια στιγμή όταν είδε μικρές μικρές κυστουλες οτι ειναι πολύ καλό,,αλλά επειδή με ενδιέφερε μόνο η ενδομητριωση που έχω δεν ασχολήθηκα και πολύ. Εγώ στη θέση σου θα έκλεινα ένα ραντεβού.  Το είχα πει και εγώ πολλές φορές οτι δεν ξαναπαω σε γιατρούς, είχα κουραστεί πολύ να ακούω διάφορα και να μην μου δίνουν σημασία. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ώσπου είπα δουλειά τους είναι θα τους τρελαίνω στις ερωτήσεις και είναι υποχρεωμένοι να απαντούν! Πλεον μια φορά τον μήνα είμαι εκεί, μου έριξε και εμένα κάτι"τι να σας πω τώρα τα ίδια;" Ναι! τα ίδια του είπα αλλά πιο αναλυτικά, ξανά και ξανά 🤣 .  Παρε το χρόνο σου να ηρεμήσεις, και κατέληξε μόνο σε ένα γιατρό αυτή είναι η γνώμη μου♥️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...