Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ολο αυτο το διαστημα, περιπου 4 μηνες, σας μιλω και σας διαβαζω

απο το PC του γραφειου μου.

Στου σπιτιου μου δεν εχω κανει εγγραφη. Σε λιγες μερες ξεκιναει η αδεια μου οποτε θα χρησιμοποιω του σπιτιου. Δοκιμασα να κανω εγγραφη απο εκει αλλα δεν μπορεσα ισως επειδη εβαλα το ιδιο ονομα.

Ξερετε τι πρεπει να κανω? μηπως θα πρεπει να κανω διαγραφη απο του γραφειου και μετα εγγραφη στο αλλο PC? αληθεια πως γινεται η διαγραφη?

Αν ξερει καποια ας με βοηθησει... ευχαριστω!!

Δημοσίευση

Beverly καλημερα! Γιατι να κανεις καινουρια εγγραφη! Οι κωδικοι που εχεις ισχυουν για οποιοδηποτε υπολογιστη. Θα πας στο σπιτι θα μπεις στη σελιδα του mammyland και θα βαλεις τους ιδιους κωδικους. Οταν αλλαζεις υπολογιστη δεν σημαινει οτι κανεις καινουρια εγγραφη. Η εγγραφη ειναι μια εσυ μπορει να εχεις 50 υπολογιστες( που λεει ο λογος) και να χρησιμοποιεις τους ιδιους κωδικους!Ελπιζω να καταλαβες τι εννοω!Αν οχι ρωτα μας οτι θες!

Δημοσίευση

Μην το ξαναπεις αυτο! Γι αυτο ειμαστε εδω για να βοηθαμε η μια την αλλη! Οσο για την διαγραφη που ρωτησες. Για να γινει διαγραφη απο ενα forum εγω γνωριζω δυο περιπτωσεις. Η μια περιπτωση ειναι να υπερβεί ενα μελος τους ορους χρησης και να το διαγραψει ο διαχειριστης. Ο δευτερος ειναι να το ζητησει ενα μελος απο τον ιδιο τον διαχειριστη. Στο site δεν υπαρχει λειτουργια διαγραφης. Αυτα τα λιγα να παρεις μια ιδεα. Εφοσον εσυ εχεις λογαριασμο θα χρησιμοποιήσεις τον ιδιο και στο σπιτι. Ειναι περιττό να κανεις διαγραφή και μετα να ξαναγραφτείς.

Δημοσίευση

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το email, για να ελέγξεις τα μηνύματά σου μπορείς να μπεις από οποιονδήποτε υπολογιστή θέλεις ανά τον κόσμο!

καλή άδεια :)

• Προσθήκη...