Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΜΗΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ . ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ.ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟΥ?:( :( :dry:

Δημοσίευση

Σιγουρα ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα οταν η μανουλα εργαζεται... εγω δεν εργαζομαι και ετσι βρησκω χρονο να μαγειρεψω και να κανω και τις υπολοιπες δουλειες του σπιτιου οταν ο μπεμπης μου κοιμαται... βεβαια οταν ειναι ξυπνιος με θελει συνεχεια απο πανω του και γι'αυτο τον εχω συνεχεια μαζι μου σε οποιο δωματιο βρισκομαι (εχει γεμισει ολο το σπιτι με κουνιες, παρκα, καρεκλακια...).Τωρα ομως που ειναι 8 μηνων καθεται και λιγο μονος του και ασχολειται με τα παιχνιδια του και με αφηνει και μενα να απολαυσω εστω ενα καφεδακι... υπομονη... τωρα που θα αρχισει να περπαταει κιολας δεν θα προλαβαινουμε ουτε στην τουαλετα να παμε χιχιχι:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλως ηρθες στο club:P

εμενα τη μια μου κοβει το αυγολεμονο την αλλη ξεχναω να βαλω λαδι, ασε πολυ ωραια φαγητα κανω πλεον.τωρα (8 μηνων )ειμαστε λιγο καλυτερα γιατι ειτε τον βαζω στην περπατουρα κι εγω κανω καμια δουλεια(βεβαια εχουμε το μειονεκτημα οτι κρεμιεται απο τα συρταρια της κουζινας η βγαζει απο τα ντουλαπια και απο το πλυντηριο πιατων πραγματα:blink: )ειτε τον βαζω σε ενα χωρο διαμορφομενο γι αυτον, στο σαλονι, με μαξιλαρια γυρω γυρω(παιδοτοπο το λεμε).τωρα πια ασχολειτε με τα παιχνιδια του, αν με ρωτησεις για πριν κανα μηνα ηταν το δραμα απο γκρινια.

το τι μας περιμενει οταν θα αρχισουν να περπατανε οπως λεει και η sweetmammy.....ειδωμεν....delivery μαλλον:P :P

Δημοσίευση

ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΨΙΛΟΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ Κ ΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ Η ΑΓΚΑΛΙΑ Η ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΠΑΡΚΟ ΕΒΕΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ Κ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ! ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΔΟΥΛΕΙΕΣ... ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙ.....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ Κ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ... ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΜΑΤΗΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ??? ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΙ ΠΙΟ "ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ"?

Δημοσίευση

009 να χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου!

Πράγματι τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για τις εργαζόμενες μαμάδες ειδικά όταν έχουν μικρά μωράκια σαν το δικό σου.

Εγώ έχω 3 ζουζούνια με πολύ μικρή διαφορά.Τα μικρά μου μάλιστα είναι δίδυμα που σημαίνει όλα ταυτόχρονα.Όσο κοιμούνται κατά την διάρκεια της ημέρας,τώρα που βρίσκομαι σε άδεια,κάνω όσες δουλειές προλαβαίνω ,όχι πολλά.Δηλαδή βάζω ή απλώνω κανένα πλυντήριο,σκούπισμα -σφουγγάρισμα,για σιδέρωμα δεν το συζητάμε καν;) Το μαγείρεμα και όσα δεν προλαβαίνω εγώ(θηλάζω κιόλας)τα έχουν αναλάβει ο σύζυγος και οι γονείς μας.:)

Το βράδυ αφού κοιμηθεί το μωράκι δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις έστω κάτι απλό;:blush:

Δημοσίευση

Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να εισαι συζυγος,μαμα και εργαζομενη!Ο γιος μου ειναι τωρα 22 μηνων και ακομα και τωρα νιωθω τυψεις που παω στην δουλεια.Οταν ηταν πιο μικρος τον εβαζα στο ρηλαξ και τον επαιρνα μαζι μου σε οποιο δωματιο πηγαινα και αργοτερα στο καρεκλακι του φαγητου.Παντα μαγειρευα το βραδυ οπως και τωρα και φροντιζω να μαγειρευω μερικες φορες αρκετη ποσοτητα για δυο μερες.Προσπαθησε καθε φορα που θελεις να κανεις κατι να του δινεις καποιο παιχνιδι στα χερια για να απασχοληται και παραλληλα νατου μιλας και να κανεις διαφορους θορυβους με αυτα που κανεις ωστε να νομιζει οτι ειναι μερος ενος παιχνιδιου!Επισης κατι πολυ σημαντικο για μενα,παρε μια χυτρα!Μαγειρευει στο μισο χρονο και βαζεις ολα τα υλικα μαζι και δεν χρειαζεται να ανακατευεις συνεχεια η να εισαι συνεχεια πανω απ'την κατσαρολα!Οσο για την στιγμη που θα μπει στην περπατουρα ετοιμασου για πολυ τρεξιμο!Μια συμβουλη παρε αφρολεξ και κολλησε το γυρω γυρω απο την περπατουρα γιατι θα σου χτυπησει ολες τις γωνιες απο τα επιπλα!Καλο κουραγιο και μην αγχωνεσαι αν δεν σκουπισεις και μια μερα δεν θα γινει και τιποτα!Αυτη η ηλικια ειναι μονο μια φορα και κοιτα να την απολαυσεις οσο μπορεις!

Δημοσίευση

lemon σαν να περιγραφεις την καθημερινοτητα μου!!!!! ακριβως ετσι κανω κι εγω. το δικο μου αγορακι ειναι 6 μηνων και ειναι γενικα ησυχος αλλα θελει να με βλεπει. κι επειδη γενικως εχω μεγαλη τρελα με την καθαριοτητα και τις δουλειες μετα το μωρο εχω χαλαρωσει γιατι οπως λες μια φορα ειναι σ'αυτη την ηλικια και θελω να χαιρομαι καθε στιγμη του:)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΝΙΩΘΩ ΗΡΕΜΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ . ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΕΡΠΑΤΥΟΡΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ.

Δημοσίευση

Γεια σου και παλι!Να σου πω για την περπατουρα.Εμενα ο γιος δεν μπουσουλησε καθολου και στο παρκο καθοταν αλλα βαριοταν γρηγορα οποτε η μονη μου λυση ηταν η περπατουρα!Αν και εχω σκαλια στο σπιτι εβαλα ενα πορτακι και παντα με την επιβλεψη μου τον αφηνα.8 μηνων περπατουσε πια μονος του!Αν ειναι να παρεις παντως οταν ερθει η ωρα κοιτα να ριθμιζετε το υψος του γιατι ψηλωνουν γρηγορα τα ατοιμα!Φιλια!

Δημοσίευση

009 και εγώ έχω βρει τη χαρά μου με την στράτα! Θέλει όμως πολλή επίβλεψη γιατί είναι επικίνδυνη για ατυχήματα! Πιο χρήσιμες είναι οι μεγάλες οι οποίες εμποδίζουν τα μωρά να "τρυπώνουν" κάτω από τα τραπέζια!

Από ότι ξέρω τα παιδάκια μπορούν να μπαίνουν στην στράτα, όταν μπορούν να καθίσουν! Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος της σκολίωσης!

Μπορείς να δοκιμάσεις και τα γυμναστήρια για αυτή την ηλικία του μωρού σου! Απασχολούνται μια χαρά και εσύ προλαβαίνεις να μαγειρέψεις χωρίς άγχος!

Καλή συνέχεια....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...