Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ερώτηση για καισαρική και αναισθησία στο Έλενα


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες, 

είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποια κοπέλα εμπειρία από γέννα στο Έλενα με καισαρική, και συγκεκριμένα με τον κ.Παπαδή.

Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να διαλέξω το συγκεκριμένο γιατρό μετά από πληροφορίες που βρήκα στο φόρουμ.

Έχω διαβάσει γενικά καλά λόγια και ότι είναι υπέρ του φυσικού τοκετού, ωστόσο στην περίπτωση μου η καισαρική είναι αναπόφευκτη, λόγω προηγούμενων εγχειρήσεων κλπ. Η ερώτηση μου είναι εάν έχει γεννήσει κάποια με το συγκεκριμένο γιατρό με καισαρική, και ποιες είναι οι εντυπώσεις της, πχ. η αναισθησία ήταν εντάξει, η επέμβαση πήγε ομαλά, η τομή επουλώθηκε όμορφα κλπ.

Ευχαριστώ πολύ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Όταν τελικά κάνουμε ομαδική και μπορούμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες ή κάθε μία για την άλλη σίγουρα θεωρώ θα βγούμε και γνωστές/γειτόνισσες 😂
    • Ελπιζω μεχρι τωρα να τα εχεις παρει τα μωρακια σου αγκαλιτσα και να μην ξεκολλας ❤️ οχι δεν εχω βγαλει ακρη, το σαββατο θα συναντησω τον γυναικολογο του νοσοκομειου να δω τι θα μου πει. Σημειωσα ομως αυτην που μου ειπες οτι εκανες να του την αναφερω..
    • Κι εγω την είχα κανει λόγω ηλικίας και ίσως λόγω εξωσωματικης. Είχα πληρώσει 450, υποθετω είναι όλο το πακέτο. Η αυχενικη είχε δείξει συνηθισμενες τιμές για την ηλικία μου (ήμουν 38+), δλδ λίγο τσιμπημένες. Άρα για ασφάλεια μου ειπε να κάνω και nipt. Αποκει έμαθα και το φυλο του μωρου
    • Οχι μωρε @ΜαρίαΔημήτρης μη μου στεναχωριεσαι ειναι παιδακια εχουν ακομα ιωσεις και κρυωματα μπροστα τους να περασουν. Θα της παρει λιγες μερουλες αλλα θα υποχωρησει. Το παιδικο οτριβιν που λεει η @Diwni το χρησιμοποιουν φουλ πολλες μανουλες και η κουμπαρα μ προσφατα στη μπεμπα της π ειναι συνομηλικη με τα δικα μας και βοηθησε παρα πολυ οντως. Περαστικα να ειναι βλεπω οτι αρχισε να πεφτει ο πυρετος ειναι σημαντικο και αυτο.❤️❤️ @Diwni κανεις την καλυτερη δουλεια με το βραδινο περπατημα πρεπει να νιωθεις πολυ ωραια, πολυ σε ζηλευω. Εγω με τη δουλεια και το διαβασμα δεν κοταω να κανω κατι περισσοτερο και μου λειπει πολυ, ειδικα το πιλατες με το που το ακουσα κοντεψα να δακρυσω🤣🤣
    • Τι ηλικία έχουν τα παιδάκια; Συνήθως όλα τα παιδιά περνάνε το στάδιο του δαγκώματος όταν δεν μπορούν ακόμα να μιλήσουν καλά. Είναι μία φυσική και αναμενόμενη αντίδραση, δεν σημαίνει ότι δεν έχει τρόπους το παιδί. Το θέμα είναι να είναι από πάνω οι παιδαγωγοί και να επέμβουν εκείνη την ώρα. Γιατί μετά τα παιδάκια το ξεχνάνε και δεν καταλαβαίνουν τι τους λες. Δεν μπορούν δλδ να του πουν κάτι οι γονείς στο σπίτι. Πρέπει εκείνη την ώρα να γίνει η παρατήρηση. Αυτό μου το έχουν πει πολλοί παιδαγωγοί. Τώρα μην ανησυχείς για τον δικό σου, δεν νομίζω να τον τρομοκρατεί κάτι τέτοιο, αυτά το βλέπουν παιχνίδι συνήθως. Όπως και να χει κάνε τις παρατηρήσεις σου στο σχολείο. Συνήθως όταν ξέρουν ότι ένα παιδί δαγκώνει το έχουν από κοντά. Κι εγώ έχω βρει 2, φορές δαγκωμενη την κόρη μου και ούτε που το θυμόταν 😅 Εγώ το παρατήρησα και μου είπε ότι την δάγκωσε το τάδε παιδί, αλλά δεν φάνηκε να την ένοιαξε και πολύ 😅 Και όταν την ρώτησα γιατί την δάγκωσε, αν του πήρε το παιχνίδι, μου είπε ναι 😅 Φταίνε δλδ και τα δικά μας. Απλά το παιδάκι δεν μιλάει καλά ακόμα και προσπαθεί να θέσει τα όρια του και να διεκδικήσει πράγματα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...